Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Teşekkür ederim. Peki 6 aya varmadan başlamak istiyorum. Bu nedenle ileride vücut wheye karşı tepkisiz kalır mı? Kalmaz sadece daha az yarar verecek olsa da başlayacağım. Çünkü öğünlerim çok düzensiz. Bu arada tepkisizlik neden ortaya çıkar?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Peki 6 aya varmadan başlamak istiyorum. Bu nedenle ileride vücut wheye karşı tepkisiz kalır mı? Kalmaz sadece daha az yarar verecek olsa da başlayacağım. Çünkü öğünlerim çok düzensiz. Bu arada tepkisizlik neden ortaya çıkar?

achilleus hem soru sormuş aynı cümlede cevaplamışssın ayrıca burası optimum whey başlığı , sadece ürünle ilgili yorumlar var
sen konuyu beslenme bölümünde açarsan daha faydalı cevaplar alabilirsin thums:

arkadaşlar amerika dan tanıdığım biri gelcek.ona weider premium getirmesini isteyeceğim.bu ürünümü istesem karar veremedim.bide gümrükte bu ürünler sorun çıkarır mı acil cevap verirseniz çok sevineceğim

arkadaşlar amerika dan tanıdığım biri gelcek.ona weider premium getirmesini isteyeceğim.bu ürünümü istesem karar veremedim.bide gümrükte bu ürünler sorun çıkarır mı acil cevap verirseniz çok sevineceğim

yanında getireceği için sorun çıkartacağını sanmıyorum , ama bunun da bir limiti vardı sanırım yani her yolcunun yanındaki bagaj hacmi nin belirli bir kg sınırlaması var diye biliyorum ben ama kaç o sınır onu bilmiyorum netten araştırıp bulabilirsin , gümrük müdürlüğü sitesinden felan thums:
bana kalırsa weider getirtir, optimum dan bir adım daha önde thums:

29.4 Grliktir 24 Gr protein içermektedir.:)

Optimum Nutrition %100 Whey Protein 943 gr (2 LBS)

Optimum Nutrition
100% Whey Gold Standard Protein, Double Rich Chocolate
5 lb.
Nutrition Facts
Serving Size: 1 Scoop(30.4g)
Servings Per Container: 77

Amount
Per Serving % Daily
Value*

Total Calories 120

Calories From Fat 10

Total Fat 1 g 2%

Saturated Fat 0.5 g 3%

Cholesterol 30 mg 10%

Sodium 60 mg 3%

Potassium 220 mg 6%

Total Carbohydrates 3 g 1%

Sugars 1 g

Protein 24 g 48%

Calcium 140 mg 14%

Average Amino Acid Profile Per Serving
L-Leucine 2531 mg
L-Isoleucine 1573 mg
L-Valine 1422 mg
L-Lysine 2233 mg
L-Methionine 492 mg
L-Phenylalanine 748 mg
L-Threonine 1654 mg
L-Tryptophan 405 mg
L-Alanine 1180 mg
L-Arginine 505 mg
L-Aspartic Acid 2508 mg
L-Cystine 494 mg
L-Glutamic Acid 4082 mg
L-Glycine 412 mg
L-Histidine 423 mg
L-Proline 1509 mg
L-Serine 1126 mg
L-Tyrosine 703 mg

ölçek 30 gr , protein 24 gr thums:

Hocam o kadar ayrıntıya girmeye gerek yok 30 gr da 24 gr protein.:D Türkiye distribütörün sitesinde 29.4 gr da 24 gr yaziyor. Ben oraya bakarak söyledim. Hocam birde ürün 943 gr değil 908 gr olması gerek.

Besin Verileri (Porsiyon: 1 kaşık (29.4 g)

Servis başına
% Günlük değeri
Kalori
120

Protein
24 g
%48
Karbonhidrat
3 g
% 1

Son düzenleme:
Hocam o kadar ayrıntıya girmeye gerek yok 30 gr da 24 gr protein.:D Türkiye distribütörün sitesinde 29.4 gr da 24 gr yaziyor. Ben oraya bakarak söyledim. Hocam birde ürün 943 gr değil 908 gr olması gerek.

Besin Verileri (Porsiyon: 1 kaşık (29.4 g)

Servis başına
% Günlük değeri
Kalori
120

Protein
24 g
%48
Karbonhidrat
3 g
% 1

öyle tabi sonuçta kuyumcu değiliz gramları konuşturalım burada :D
ben alıntıyı ilk sayfadan yapmıştım , konu da eski yıllara ait olduğu için , paket gramajlarında değişiklik olmuş olabilir.... :lol:

Peki tat olarak 4 seçenek verilmiş sitelerde, hangisini almamı önerirsiniz (Çilek&Muz, Mocha Cappuccino, Caramel ve double çikolata). Şu an Twinlab'ın çikolatalısını kullanıyorum açıkçası tadı biraz baymış durumda yine çikolatayamı gitmeliyim yoksa farklı tadlarda güzelmi, özellikle çilek muz u merak ediyorum deneyen arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim. Birde sizce Gittigidiyor dan mı yoksa Hepsiburada dan mı almak gerek ?

Peki tat olarak 4 seçenek verilmiş sitelerde, hangisini almamı önerirsiniz (Çilek&Muz, Mocha Cappuccino, Caramel ve double çikolata). Şu an Twinlab'ın çikolatalısını kullanıyorum açıkçası tadı biraz baymış durumda yine çikolatayamı gitmeliyim yoksa farklı tadlarda güzelmi, özellikle çilek muz u merak ediyorum deneyen arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim. Birde sizce Gittigidiyor dan mı yoksa Hepsiburada dan mı almak gerek ?

çilekmuz aromalısı ilk kullandığım protein tozu , tavsiyemdir thums:
direkt türkiye dist. den al bence aracı siteleri boşwer derim ben ;)

arkadaşlar birde tozu içtik sharkla yada pet şişeyle ilginçtir, içtikten 1 saat sonra bakıyorum kabın içi bayıcı bir koku herseferinde sharkı yıkamam lazım yinede koku kalıyor zaten sizdede oluyormu?

arkadaşlar birde tozu içtik sharkla yada pet şişeyle ilginçtir, içtikten 1 saat sonra bakıyorum kabın içi bayıcı bir koku herseferinde sharkı yıkamam lazım yinede koku kalıyor zaten sizdede oluyormu?

protein tozunun aromasından kaynaklanıyor , benim shaker da bodyfotumtr shaker aldığımdan beri üç farklı aroma kullandım , çok değişik bi koku oluştu açıkçası shaker ın içinde :D :D

protein tozunun aromasından kaynaklanıyor , benim shaker da bodyfotumtr shaker aldığımdan beri üç farklı aroma kullandım , çok değişik bi koku oluştu açıkçası shaker ın içinde :D :D

Kullandıktan sonra ıcıne azıcık camasır suyu katkılı bulasık deterjanı dokun ve agzına kadar suyla doldurun.
Bıraz beklesın oyle, sonra bir ara gidip yıkarsınız.

Tertemiz olur ve kötü kokmaz. ;)

Kullandıktan sonra ıcıne azıcık camasır suyu katkılı bulasık deterjanı dokun ve agzına kadar suyla doldurun.

çamaşır suyu katkılı bılaşık deterjanı yok evde ama normali ile deniycem dediğini thums:
Konu off topiğe gidiyor umur :D cevabın için teşşekkür ama susalım bence uyarı almadan :D :D

çamaşır suyu katkılı bılaşık deterjanı yok evde ama normali ile deniycem dediğini thums:
Konu off topiğe gidiyor umur :D cevabın için teşşekkür ama susalım bence uyarı almadan :D :D
Herseferinde onla mı uğraşcaz herkeste varsa böyle bişey iyi ..acaba dedim bozukmu ,tarihimi geçmiş ama acayip çin işkencelerinde kullanılacak bir koku

Meraba arakadaşlar.
16 yaşındayım.2 aydır body b. yapıorum salona gidiorum.boy 186.kilo 69.
4.5 kilo hardline pro gainer kullandım 1 ay yaklaşık 3.5-4 kilo civarı bişi aldım :) kutu bittince 1 kilo geri verdim şuanki kilom 69 .oruç tutuorum salona akşam gidiorum.şimdi benim sorum
1.optimum whey pro.tozu kullanmalıyım ? kilo almak istiorum
2.kullanırsam kaç ml.süte kaç ölçek koymalıyım. bu üründen en çok verimi nası alabilirim.

edit: http://www.********.com/news/index.php?s=urun-goruntule&id=82 bu ürünü(optimum Seriosus Mass) almak mı daha mantıklı yoksa opti.pro.tozumu.? amacım kilo almak

Son düzenleme:

Ben de bir miktar su koyup üzerine bulaşık deterjanı ekliyorum. O şekilde çalkalayıp köpürtüyorum. Bir sonraki içeceğim zamana kadar içinde kalıyor o su. Her gördüğümde 1-2 defa çalkalayıp tekrar köpürtüyorum.

Şu ana kadar uyguladığım en iyi yöntem diyebilirim. Her içtiğimde deterjan ve sünger ile yıkamayı da denedim fakat yine de koku yaptı bekleyince.

Bulaşık makinesine koymak bile işe yaramıyor boş bekleyince. Her türlü kokuyor kafa_

Meraba arakadaşlar.
16 yaşındayım.2 aydır body b. yapıorum salona gidiorum.boy 186.kilo 69.
4.5 kilo hardline pro gainer kullandım 1 ay yaklaşık 3.5-4 kilo civarı bişi aldım :) kutu bittince 1 kilo geri verdim şuanki kilom 69 .oruç tutuorum salona akşam gidiorum.şimdi benim sorum
1.optimum whey pro.tozu kullanmalıyım ? kilo almak istiorum
2.kullanırsam kaç ml.süte kaç ölçek koymalıyım. bu üründen en çok verimi nası alabilirim.

edit: http://www.********.com/news/index.php?s=urun-goruntule&id=82 bu ürünü(optimum Seriosus Mass) almak mı daha mantıklı yoksa opti.pro.tozumu.? amacım kilo almak

1) 2 aydır bb yapıyorsan pek gerek yok şimdilik böyle şeylere biraz daha bekleyebilirsin bence ama illa alıcam diyorsan serious mass veya buna benzeyen kilo aldırıcılar kullanabilirsin proteinden ziyade.
2) Kullanırsan ben 200 ml süt veya suya 1 ölçek koyuyorum o tamamen sana kalmış ama çokda az suyla içme boğazında kurumaya yol açabilir. Nasıl en verimli kullanabilirim demişsim forumda aratırsan çok rahat bulursun.

Back
Yukarı