Teşekkür ederim. Peki 6 aya varmadan başlamak istiyorum. Bu nedenle ileride vücut wheye karşı tepkisiz kalır mı? Kalmaz sadece daha az yarar verecek olsa da başlayacağım. Çünkü öğünlerim çok düzensiz. Bu arada tepkisizlik neden ortaya çıkar?
arkadaşlar amerika dan tanıdığım biri gelcek.ona weider premium getirmesini isteyeceğim.bu ürünümü istesem karar veremedim.bide gümrükte bu ürünler sorun çıkarır mı acil cevap verirseniz çok sevineceğim
Bu kabın içinden çıkan kaşık kaç gram alıyo bilen varmı?
ölçek 30 gr lıktır , 22 gr protein içerir ...
29.4 Grliktir 24 Gr protein içermektedir.![]()
Hocam o kadar ayrıntıya girmeye gerek yok 30 gr da 24 gr protein.Türkiye distribütörün sitesinde 29.4 gr da 24 gr yaziyor. Ben oraya bakarak söyledim. Hocam birde ürün 943 gr değil 908 gr olması gerek.
Besin Verileri (Porsiyon: 1 kaşık (29.4 g)
Servis başına
% Günlük değeri
Kalori
120
Protein
24 g
%48
Karbonhidrat
3 g
% 1
Peki tat olarak 4 seçenek verilmiş sitelerde, hangisini almamı önerirsiniz (Çilek&Muz, Mocha Cappuccino, Caramel ve double çikolata). Şu an Twinlab'ın çikolatalısını kullanıyorum açıkçası tadı biraz baymış durumda yine çikolatayamı gitmeliyim yoksa farklı tadlarda güzelmi, özellikle çilek muz u merak ediyorum deneyen arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim. Birde sizce Gittigidiyor dan mı yoksa Hepsiburada dan mı almak gerek ?
arkadaşlar birde tozu içtik sharkla yada pet şişeyle ilginçtir, içtikten 1 saat sonra bakıyorum kabın içi bayıcı bir koku herseferinde sharkı yıkamam lazım yinede koku kalıyor zaten sizdede oluyormu?
protein tozunun aromasından kaynaklanıyor , benim shaker da bodyfotumtr shaker aldığımdan beri üç farklı aroma kullandım , çok değişik bi koku oluştu açıkçası shaker ın içinde![]()
![]()
Kullandıktan sonra ıcıne azıcık camasır suyu katkılı bulasık deterjanı dokun ve agzına kadar suyla doldurun.
Bıraz beklesın oyle, sonra bir ara gidip yıkarsınız.
Tertemiz olur ve kötü kokmaz.![]()
Herseferinde onla mı uğraşcaz herkeste varsa böyle bişey iyi ..acaba dedim bozukmu ,tarihimi geçmiş ama acayip çin işkencelerinde kullanılacak bir kokuçamaşır suyu katkılı bılaşık deterjanı yok evde ama normali ile deniycem dediğini thums:
Konu off topiğe gidiyor umurcevabın için teşşekkür ama susalım bence uyarı almadan
![]()
![]()
Kullandıktan sonra ıcıne azıcık camasır suyu katkılı bulasık deterjanı dokun ve agzına kadar suyla doldurun.
Bıraz beklesın oyle, sonra bir ara gidip yıkarsınız.
Tertemiz olur ve kötü kokmaz.![]()
Meraba arakadaşlar.
16 yaşındayım.2 aydır body b. yapıorum salona gidiorum.boy 186.kilo 69.
4.5 kilo hardline pro gainer kullandım 1 ay yaklaşık 3.5-4 kilo civarı bişi aldımkutu bittince 1 kilo geri verdim şuanki kilom 69 .oruç tutuorum salona akşam gidiorum.şimdi benim sorum
1.optimum whey pro.tozu kullanmalıyım ? kilo almak istiorum
2.kullanırsam kaç ml.süte kaç ölçek koymalıyım. bu üründen en çok verimi nası alabilirim.
edit: http://www.********.com/news/index.php?s=urun-goruntule&id=82 bu ürünü(optimum Seriosus Mass) almak mı daha mantıklı yoksa opti.pro.tozumu.? amacım kilo almak