arkaasinda Glutamin 4082 mg yaziyooGlutamin değilptimum'da glutamin yok.
sadece antreman gunlerı antremandan once ve sonra kullanırsan haftada 4gun gıttıgını varsayarsak 2.5 ay gider belki 3 alıcaksanda muz-çilek al en iyi o bence cappuchinolu aldım ılk de guzel gelıo ama bayıo ılerdearkdaşlar acaba bu ürünün 5 lbs sini alsak ne kadar süre gider?thums:
Testislerde ağrı?Yok daha neler?
Neden bu tip şikayetleri proteine bağlıyorsunuz anlamak mümkün değil,proteinin testiste ağrı yapması,sizin aklınız alıyor mu?
aradaki fark nedir o zaman glutamic acidle glutamininglutamin değil o,glutamic asit
Mesela American Pure Whey markası da kutunun üzerine 4.5 gram glutamin yazıyor ama içeriğine 4500mg glutamic acid yazıyor.
Dikkat etmek lazım.Tüketiciyi yanıltma amaçlı tamamen.
http://www.optimumnutrition.com/pro...1.html?zenid=d1eb024ae1610caa6a538fec9711a2a2
Buradan bakabilirsin,glutamin precursors yani glutamin öncüleri,yani glutamic acid.
Optimum'da glutamin yok.
sanki 40 yıllık doktorsun daha once hıc kullanmadıgım bı urunu kullandım kullanmadan once bıseyım yoktu ılk kullanmaya basladıgımda hafıf sancı oldu 1-2 hafta bıraktım duzeldı sonra tekrar kullandıgımda bu sefer bı oncekınden daha hafıftı ama suan hıc bı sorunum yok kabızlıkdan baska ben burda proteını kotulemıorum bu urunun sızdede bu tur gibi etkiler yapıp yapmadıgını orenmek ıstıorum
böyle bir etkisimi varmış yani ?Testis ağrısının şu gibi bi açıklaması olabilir ürünü kullandıktan sonra testosteron oranınız arttıysa bu testislere baskı yaptığından ağrı yapmış olabilme ihtimali var.Tabi herkeste aynı etkiyi gösterecek diye bir kaide yok
sanki 40 yıllık doktorsun daha once hıc kullanmadıgım bı urunu kullandım kullanmadan once bıseyım yoktu ılk kullanmaya basladıgımda hafıf sancı oldu 1-2 hafta bıraktım duzeldı sonra tekrar kullandıgımda bu sefer bı oncekınden daha hafıftı ama suan hıc bı sorunum yok kabızlıkdan baska ben burda proteını kotulemıorum bu urunun sızdede bu tur gibi etkiler yapıp yapmadıgını orenmek ıstıorum
arkadasım sanırım seninki agır kaldırmaktan protein tozunden degil agır kaldırdıgın zaman testislerinde agrı olabilir birde varikosel var ise ilerlemesini arttırmış olabilir agırlık calısmak.
Testis ağrısının şu gibi bi açıklaması olabilir ürünü kullandıktan sonra testosteron oranınız arttıysa bu testislere baskı yaptığından ağrı yapmış olabilme ihtimali var.Tabi herkeste aynı etkiyi gösterecek diye bir kaide yok