Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Merhaba arkadaşlar, aranızda yeniyim.

Bende Optimum Whey'i sizlerin tavsiyelerinizle tercih etmiş birisiyim. 3 haftadır kullanıyorum. Çileklisini aldım. Ancak tadı 2 haftadan sonra gerçekten çok bayıyor. Bir dahaki sefere vanilyalısını alacağım.

Bu ürün dışında elimde bir de Universal Nutrition Carbo Plus mevcut.

Bu ikisinin kullanımını nasıl yapacağımı tam çözemedim. Şuan kullandığım şekli size anlatayım. Yanlış kullanıyorsam lütfen beni düzeltin...

Her sabah Optimum Whey'i 200 ml. süte 1 ölçek ekleyerek içiyorum. Haftada 4 gün spor yapıyorum. Spor günleri ise spordan 1 saat önce 1 ölçek protein ve 1 ölçek karbonhidratı 200 ml. süte ekliyorum. Spordan sonra ise 350 ml süte 2 ölçek protein ve 1 ölçek karbonhidrat ekliyorum.

Bayağı iyimiş.

Merhaba arkadaşlar, aranızda yeniyim.

Bende Optimum Whey'i sizlerin tavsiyelerinizle tercih etmiş birisiyim. 3 haftadır kullanıyorum. Çileklisini aldım. Ancak tadı 2 haftadan sonra gerçekten çok bayıyor. Bir dahaki sefere vanilyalısını alacağım.

Bu ürün dışında elimde bir de Universal Nutrition Carbo Plus mevcut.

Bu ikisinin kullanımını nasıl yapacağımı tam çözemedim. Şuan kullandığım şekli size anlatayım. Yanlış kullanıyorsam lütfen beni düzeltin...

Her sabah Optimum Whey'i 200 ml. süte 1 ölçek ekleyerek içiyorum. Haftada 4 gün spor yapıyorum. Spor günleri ise spordan 1 saat önce 1 ölçek protein ve 1 ölçek karbonhidratı 200 ml. süte ekliyorum. Spordan sonra ise 350 ml süte 2 ölçek protein ve 1 ölçek karbonhidrat ekliyorum.

tad kişiden kişiye değişiyor işte güzel bir örnek
vanilyalısı hafif köpürecek şaşırma sakın

Ya eskiden supplementler.com'dan alıyorduk optimum'u ama burada okuduklarım kafamı karıştırdı. ******'dan almayım mı bunu? Optimum yerine Dymatize elite düşünüyorum nasıl olur?

iyi forumlar arkadaslar...
bi konu hk. yardıma ıhtıyacım var.
gecen hafta ....den.com aracılıyla double chocolate aromalı on. whey aldım fakat actıgımda
1.kapagın altında guvenlık jelatın,ince koruyucu vs. hiçbirşey yoktu.
2.toz şeklı cok hafıftı,yanı pamuk gibi-pişmaniye gibiydi :D
3.300 ml suya 4 tatlı kaşığı(dibini eşelemek ıstemedim ölçek aramak için) calkaladım ve 3 snde nesquık kıvamına geldı.
4.en onemlısı tadı cok hafıftı,aroması hafıf ve bılemıorum içeriğindekılerı damakta algılayabılırmıyız,okadar ovuldukı bu urun bende bomba etkısı yapıcak sanıodum :D ama ben sankı sulu çikolata içtim (dandıklerden) ve hıcbır değişik tad almadım,içimdende dedımkı ;
yutturdular galıba unlu çikolata tozunu :D
5.hemen arastırdın ****** yazıodu etıketınde,acaba budamı sahte dedım cunku etıkette emanet gıbı duruodu kutunun uzerınde...
sorum ıse acaba sahte urun almış olabilirmiyim???
saygılar...

p90x programına başlayacağım yakında. Bu ürünü almayı düşünüyorum birçok kişi tavsiye etmiş. Bu bahsettiğim program hergün 60-80 dakika arasında antreman yaptırıyor.

Sizce nasıl ölçülerde kullanmalıyım bu ürünü? Ayrıca başka ürünler önerir misiniz? (1 sene önce salonda çalışıyordum, az da olsa altyapım var)

Boy 1.78m
Kilo 75kg
Yaş 19

İlgilenenlere teşekkürler şimdiden.

çikolatalısı nın tadı güzel , günde bir ölçeğe düşürdüm şu sıralar ant.sonrası o da...
daha bir paket açılmamış mocca capıchıno bekliyo ewde :)

iyi forumlar arkadaslar...
bi konu hk. yardıma ıhtıyacım var.
gecen hafta ....den.com aracılıyla double chocolate aromalı on. whey aldım fakat actıgımda
1.kapagın altında guvenlık jelatın,ince koruyucu vs. hiçbirşey yoktu.
2.toz şeklı cok hafıftı,yanı pamuk gibi-pişmaniye gibiydi :D
3.300 ml suya 4 tatlı kaşığı(dibini eşelemek ıstemedim ölçek aramak için) calkaladım ve 3 snde nesquık kıvamına geldı.
4.en onemlısı tadı cok hafıftı,aroması hafıf ve bılemıorum içeriğindekılerı damakta algılayabılırmıyız,okadar ovuldukı bu urun bende bomba etkısı yapıcak sanıodum :D ama ben sankı sulu çikolata içtim (dandıklerden) ve hıcbır değişik tad almadım,içimdende dedımkı ;
yutturdular galıba unlu çikolata tozunu :D
5.hemen arastırdın ****** yazıodu etıketınde,acaba budamı sahte dedım cunku etıkette emanet gıbı duruodu kutunun uzerınde...
sorum ıse acaba sahte urun almış olabilirmiyim???
saygılar...

Selamlar. Ben daha önce 2 kutu kullandım hiç sorun yaşamadan kaşıkla karıştırarak su ile kullanıyordum. Geçen ay yeni bir kutu aldım, yeni kutu kesinlikle kaşık ile karışmıyordu ve tadı biraz hafifti. bunun üzerine aldığım yer ve ****** ile görüştüm sorun olmadğını söylediler. bende kullandım (hatta kreatin ile beraber kullandım eksikliğini örmedim+ hacim kazanımı oldu).

Bu kutu bitince dün yine almak istedim. (daha önce izmirde güvenilir bir bayiden almıştım) Bu yazıyı okuduktan sonra ****** ile iletişime geçtim. Oradaki arkadaş o topaklığın soğukta beklemekten kaynaklı olduğunu ellerine yeni parti geldiğini ve bunlarda öyle bir sorun olmadığını söylediler, bende siparişi verdim. Urun bugün elime ulaştı, merak edip denedim. Bu yeni gelende aynı şekilde erimiyor. Kaşıkla karıştırmaya çalışınca sanki incir çekirdeği gibi pötürükler oluşuyor. Ama blendır ile karıştırınca haliyle eriyor. Bende bu şekilde kullanmaya devam edeceğim.

Son iki kutuda bahsettiğiniz güvenlik jelatini yok, sadece kapak içinde karton var. Daha önce kolay eriyen kutularda da yoktu diye anımsıyorum.

Sanki saklama koşullarından dolayı nemlenmiş gibi birşey. Bana sıcak biryerde (kalorifer yanında) bekletin dediler. Deneyeceğim.
Ama üründe bu topaklıktan kaynaklı negatif bir etki yaşamadım.
İyi çalışmalar.

arkadaşlar bende bugün optimum aldım ****** bakırköy şubesinden.Aynı şekilde güvenlik jelatini gibi bir şey çıkmadı içinden.bu normal bi şey midir? İçime kurt düştü :(

Arkadaslar double Rich çikolata aromasında hiç bir keskin seker aroması veya keskin bir tad yok(banana krem aksine) sadece su ve kakako tozu karışımı gibi çok hafif bir tadı var.
Bu normal mi ?

Protein tozunu bi ölçek antrenman sonrası 1 ölçekde her gün sabah içiyorum ama sabah kahvaltıdan sonra sütle karıştırıp içiyorum yanlışmı yapıyorum? Kalkar kalkmaz suyla aç karnına içsem daha mı etkili olur?

Selamlar. Ben daha önce 2 kutu kullandım hiç sorun yaşamadan kaşıkla karıştırarak su ile kullanıyordum. Geçen ay yeni bir kutu aldım, yeni kutu kesinlikle kaşık ile karışmıyordu ve tadı biraz hafifti. bunun üzerine aldığım yer ve ****** ile görüştüm sorun olmadğını söylediler. bende kullandım (hatta kreatin ile beraber kullandım eksikliğini örmedim+ hacim kazanımı oldu).

Bu kutu bitince dün yine almak istedim. (daha önce izmirde güvenilir bir bayiden almıştım) Bu yazıyı okuduktan sonra ****** ile iletişime geçtim. Oradaki arkadaş o topaklığın soğukta beklemekten kaynaklı olduğunu ellerine yeni parti geldiğini ve bunlarda öyle bir sorun olmadığını söylediler, bende siparişi verdim. Urun bugün elime ulaştı, merak edip denedim. Bu yeni gelende aynı şekilde erimiyor. Kaşıkla karıştırmaya çalışınca sanki incir çekirdeği gibi pötürükler oluşuyor. Ama blendır ile karıştırınca haliyle eriyor. Bende bu şekilde kullanmaya devam edeceğim.

Son iki kutuda bahsettiğiniz güvenlik jelatini yok, sadece kapak içinde karton var. Daha önce kolay eriyen kutularda da yoktu diye anımsıyorum.

Sanki saklama koşullarından dolayı nemlenmiş gibi birşey. Bana sıcak biryerde (kalorifer yanında) bekletin dediler. Deneyeceğim.
Ama üründe bu topaklıktan kaynaklı negatif bir etki yaşamadım.
İyi çalışmalar.

hele bende bırde topaklanma olsaydı vay halıme....
amma pipiriklenirdim heeee. :D
ayrıca buna nazaran daha düşük kalite olan hardlıne kullanırken bıle motıvasyonum ust duzeydeydı fakat bu urune bırturlu alışamadım...
sankı hardline psikolojık açıdan daha iyiydi :D
(eee 2şer olçek kullanırsan) :D

Benim blendır da bozuldu. Dün akşam bir miktar sütü ısıtıp kaşıkla karıştırmayı denedim onda bile tamamen çözülmedi.

Arkadaslar double Rich çikolata aromasında hiç bir keskin seker aroması veya keskin bir tad yok(banana krem aksine) sadece su ve kakako tozu karışımı gibi çok hafif bir tadı var.
Bu normal mi ?

Aynen öyle bende büyük bir hayal kırıklığı içerisideyim malesef tadı sulu nesquik gibi :mad:.

DURMAK YOK bench_O'E DEVAM hyper_

Back
Yukarı