Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
arkadaslar amerıkada olanla burda olan arasında dag kadar fark var eger bır kez amerıkadakını kullanırsanız farkı gorursunuz , avrupa uretımlerı turkıyeye gonderıyorlar amerıka menselı degıl pamuk gıbı turkıyedekıler , bu toz dan bence bırsey beklemeyın . ben burda bır markayı karalamak ta ıstemıyorum evet optımum ıyı ama amerıka da uretılen ıyı , turkıyede bır cok urun kullandım . dymatıze , weıder muscletech bakın gercekten toz dedıgınız en ufak parcalara ayrılmıs olacak sekılde kum gıbı olmalı , ama turkıyeden gelen optımum fıss pamuk gıbı sankı azıcık nem cekmıste pamuklasmıs gıbı etkı desen sıfır cılek muz tadı zaten bır yerden sonra bayıyorr. salondakı hocam bıle dıyorr turkıyedekı optımum amerıkanın 2.veya 3. kalıtesı bence paranızı cope atmayın bırde turkıye dısturbıtoru bu urune zam yapıyor yaa aklım almıyor , bence ultımate weıder unıversal muscletech varken ve maddı durumunuz yatkınsa dusuncem turkıyedekı optımum dan uzak durmak

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:40 ----------

arkadaslar amerıkada olanla burda olan arasında dag kadar fark var eger bır kez amerıkadakını kullanırsanız farkı gorursunuz , avrupa uretımlerı turkıyeye gonderıyorlar amerıka menselı degıl pamuk gıbı turkıyedekıler , bu toz dan bence bırsey beklemeyın . ben burda bır markayı karalamak ta ıstemıyorum evet optımum ıyı ama amerıka da uretılen ıyı , turkıyede bır cok urun kullandım . dymatıze , weıder muscletech bakın gercekten toz dedıgınız en ufak parcalara ayrılmıs olacak sekılde kum gıbı olmalı , ama turkıyeden gelen optımum fıss pamuk gıbı sankı azıcık nem cekmıste pamuklasmıs gıbı etkı desen sıfır cılek muz tadı zaten bır yerden sonra bayıyorr. salondakı hocam bıle dıyorr turkıyedekı optımum amerıkanın 2.veya 3. kalıtesı bence paranızı cope atmayın bırde turkıye dısturbıtoru bu urune zam yapıyor yaa aklım almıyor , bence ultımate weıder unıversal muscletech varken ve maddı durumunuz yatkınsa dusuncem turkıyedekı optımum dan uzak durmak

3627.jpg

3637.jpg

3642.jpg

eger bu urunu amerıkadan temın ettıysenız kullanın , ama eger turkıyeden aldıysanız vay halınıze gr gelısme olmaz sadece bobrek curutursunuz. bılmıyorum amerıkadan gelen ve turkıyeden gelen urunlerı kullandım . aynı antreman aynı beslenme yanı tum kosullar aynı olmasına ragmen amerıkadan gelen turkıyedekıne fark atar. bır kez amerıkadan gelen urunun tozu tamamen un ufak turkıyedekı pamuk gıbı sıze bır arkadas tavsıyesı eger amerıkadan alabılırsenız optımum ıyı ama turkıyedekı urun fıss dıyorum baska bır marka dymatıze, unıversal , weıder fln buna en az 5 ceker. kullandıgım tozlardan elde ettıgım tecrube eger toz un ufak bır halde ıse gercekten kalıtelıdır bunu test ettım muscletech 2 kutu kullandım toz un ufak dymatıze de aynı sekılde , hee sıze son bır onerımde eger turkıyeden optımum alacaksanız sız sız olun muz cılek aromasını almayın .. duble cıkolota daha orjınal duruyorr
hahahahaha şakamısın arkadaş sen ? gir optimumun sitesine kendin bak böbrek çürürmüş Allah akıl fikir versin ne diyelim

****** da double chocalate ler bitmiş durumda yurtdışından getirenler baya bir yüklendiler herhalde. ürünün diğer proteinlere göre daha iyi olmasına rağmen fiyatının daha ucuz olması aklımı karıştırmıştı zaten hala daha da şüphelerim var doğrusu. tadı acayip ve topaklanma yapıyor. amerikadaki ile farklı olabilir yurtdışından twinlab getirttiğim için bilmiyorum. gümrükteki sorunlar malum artık twinlab en ucuz türkiyede 135 lira. aynı fiyat olduğu için optimuma döndüm ama türkiyede o kadar üçkağıtçı varki para kazanmak için bizim sağlımızı hiçe atarlar.

bende optimum whey aldım. fotoğraftaki gibi değil bildiğin toz halde ayrıca topaklanmada olmuyor. ama nerden getirildiğine bakmadım.

ya arkadaşlar ben bunu su ile kullanıyorum bende gaz yapıyor normalmidir
normaldir, devam

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:56 ----------

phobiabenjamin herşey senin dediğin gibi, örneğin kum gibi akışkan vs olsa, bu kez de bence " Neden bunun ambalajı en sondaki resimde soldaki gibi kırış buruş" diye beğenmeyeceksin :)

• Like
Reactions: abx
Arkadaslar hangisini tercih etmeliyim standard olan mı platinum mu ? yaş 16 boy 170 kilo 65

O.N Gold Standard Whey 5LBS (2273gr) Vanilya Aromalı 135 tl

O.N Platinum Hydrowhey Vanilya Aromalı 1,75LBS(795gr)

90 tl

Arkadaşlar Caramel Tuffe Fudge ve Mocha Cappuccino aromalarını kullanan var mı ? Tatlar konusunda bilgi verirseniz memnun olurum .

karamel aromalısını denemedim ama şu ana kadar denediğim aramoların sıralamasını şöyle yapabilirim:
1) çilekli 2) çilekli muzlu 3) kapuçinolu 4) çikolatalı 5) vanilyalı

karamel aromalısını denemedim ama şu ana kadar denediğim aramoların sıralamasını şöyle yapabilirim:
1) çilekli 2) çilekli muzlu 3) kapuçinolu 4) çikolatalı 5) vanilyalı

Vanilya topaklanma yapıyor mu? Birde ingiliz mi abd mi malı almak lazım ******dan alıcam ama en onemli faktorleri söylerseniz sevinrim

Merhaba, geçen ay'a kadar "Double Rich Chocolate 5lbs" bitirmiştim. Distribütörden almıştım. Tamamen toz şeklindeydi üstteki resimdeki gibi değildi görünümü.

Bu ay 2 kutu aldım 240TL'ye. Shaker ve dergi hediyeli. Nasılsa yine alacağım diye iki tane birden aldım. Son kullanma tarihleri Eylül 2012 idi.

Muz-Çilek ve Mocha Cappuchino aromalı olanları aldım. Muz-Çilek aromalıyı açtım şuan kullanıyorum, fakat çikolatadaki gibi toz şeklinde değil. Aynen üstteki resim gibi pamuk pamuk şeklinde. Sanırım muz-çilek aromalıların hepsi bu şekilde gözüküyor.

Mocha Cappuchino'yu açmadım onu da bu bitince açacağım. Bakalım o da toz şeklinde mi yoksa pamuk pamuk mu göreceğiz.

Beyler ben bu ürünü aldım ama burdaki herkes su ile kullanıyor. Ben ise süt ile kullanıyorum. Hangisi daha faydalı süt ile kullanmakmı su ile kullanmakmı?

Beyler ben bu ürünü aldım ama burdaki herkes su ile kullanıyor. Ben ise süt ile kullanıyorum. Hangisi daha faydalı süt ile kullanmakmı su ile kullanmakmı?

Wheyin kullanım amacı proteinin vücuda hızlı karışması sağlamak içindir , süt kasein proteinidir ve vücuda geç sentezlenir.Su ile kullanmak ise vücuda daha erken sentezlenmesini sağlar.

gercekten urun un gozle gorulur bır etkısı yok , yakın cevremde kullanmıs olan bır cok kısıde bu sekılde dusunuor , tamamen bodybuıldıng sıtesınde tamamen menfaata dayalı anlasmaların ve reklamların ınsanların gozunde buyutmus oldugu bır urun malesef. halbukı pıyasada etkısı 10 uzerınde 10 olan bır cok marka var optıımum un genıs urun yelpazesının olması da bu urun uzerındekı ılgı yı bır katt daha artırıor sanırım. gıdın yarısmaya hazırlanan profesyonel anlamda bu ısı yapan kısılere acaba weıder muscletech bsn dısında marka kullanıyormu . Dedıgım gıbı urun tamamen reklam baskada bır seyı yok twınlab bıle daha ıyı

weider-gaspari-scifit bunlar kullandıgım protein tozlarıydı.
3 saniye çalkalayınca kusursuz karışıyorlardı.ama optimum çiklotalıyı 30-40 saniye çalkalamak gerekiyor.yoksa tadı suya karışmıyor ve topaklanıyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:25 ----------

ince yüzde yüz isolate olanlardır.bunun üzerinde 100 de 100 isolate yazıyor ama aslında değil..o ürünlere bakarsan yüzde 50 daha pahalı oldugunu görürsün.
onların tozu ince durur,bu paketin kalın olması doğaldır.

beyler bu shakerda karıstırınca sut ıle kopuruyor. twınlab kullandım ama onda bır sey yoktu. normal mı?

bugün "caramel toffee fudge" aromasını aldım.daha önce double rich chocolate ve çilek-muz lusunu kullanmıştım.açıkça söyleyebilirimki tad olarak karamellisi öbürkülerden çok daha güzel.

Back
Yukarı