Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
bende distribitöründen alıyorum gayet memnunum

bencede distr. en garanti yol.arkadaslar belki ben yanılıyorm ama tadı gecen seneki tad değıl gibi..biraz hafif [çilek muz]yinede vazgeçmem.dun distr.aradım mocha capıcchıno aromalısını getirdiklerini soylediler deneyen oldumu tadı kahve ile çukulata arasındaymis.bu arada despo msjım neden silindi anlamdm tesekkurler.

arkadaslar , bende optimum whey kullaniyorum ama spora ara vermem gerekiyor acaba protein tozunu nasil saklayabilirim 2-3 ay kadar ? kapagi acildi yani kullanilmis

bencede distr. en garanti yol.arkadaslar belki ben yanılıyorm ama tadı gecen seneki tad değıl gibi..biraz hafif [çilek muz]yinede vazgeçmem.dun distr.aradım mocha capıcchıno aromalısını getirdiklerini soylediler deneyen oldumu tadı kahve ile çukulata arasındaymis.bu arada despo msjım neden silindi anlamdm tesekkurler.

Size otomatik gönderilen Özel Mesajta nedeni açıklandı.
Bu başlıkta SADECE BU ürün hakkında yorum yazmalısınız. Protein tozu nasıl kullanılır, distribüt vs. konusunda yorumlarınız için ilgili başlıklarda tartışalım veya başlık açalım.

Sadece sizin mesajınız silinmedi. 10-15 mesaj aynı anda silindi.

Bilginize.

Ortalama 45dk lık bir antremandan hemen sonra 1 ölçek(30gr) Protein Tozu + 200ml Üzüm suyu karıştırıp içiyorum. Ben böyle kullanıyorum Sizce nasıl doğrumu? Kolay yağlanan biri değilim

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12.12.10 00:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11.12.10 23:48 ----------

Ortalama 45dk lık bir antremandan hemen sonra 1 ölçek(30gr) Protein Tozu + 200ml Üzüm suyu karıştırıp içiyorum. Ben böyle kullanıyorum Sizce nasıl doğrumu? Kolay yağlanan biri değilim.

Yani protein tamamen kullanılıyormudur çunkü antremandan sonra Su ile alınan whey proteinin kaslar icin değilde enerjiye dönüştügünü bunun icin glikojen depolarının dolması için meyve suyu ile alınması gerektigini yazanlar var ne derece doğru ve 200ml yetiyormudur?

Son düzenleme:
distrübütörden kasıt

internet sitesi pro****7.com ve yaka*** gida diye geçen yerimi kasdediyorsunuz? ben ordan aldım. duble çikolata bildiğin nesguik gibi. inşaalah faydasını görürüm.

Evet bende ******** den aldım ancak 1 ölçekte 30 gr yani 25 gr protein olmasına ragmen 1 ölçeğin tadı nesquick gibi hiç koyu kıvamlı değil suyla hiç güzel olmuyor.Bu arada double çikolata kullanıyorum.

öncelikle merhaba 3.5 aydır bb yapıyorum dün ilk defa optimum whey gold aldım içinden çıkan ölçeğin altında 70cc yazıyor 70cc =70gr mı oluyor yoksa 35gr mı ?

optimum wahey duble cikolatayla 5 gunu doldurdum. antrenmansız gunlerde bır (sabah) antrenmanlı gunlerde 2(sabah,antrenmandan sonra) kullanıyorum. bişeyler hissetmeye başladım gibi şimdiden :))

sütle içiyorum ben nesguickden biraz kötü. oda içinde protein olmasından kaynaklanıyor. yoksa bıldıgın nesguıck.

bench_O

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:51 ----------

öncelikle merhaba 3.5 aydır bb yapıyorum dün ilk defa optimum whey gold aldım içinden çıkan ölçeğin altında 70cc yazıyor 70cc =70gr mı oluyor yoksa 35gr mı ?

arkadaşlar uğraşmış tartmış 30 gr. halbukı ustunde bir ölçek 35 gr yazıyo kafa_

fiyatını merak eden varsa 116tl. havale ile. yoksa 125tl.

yukarıda yazdıgım gıbı kullanırsan tam 1.5 ay gıdıyor. 76 ölçek çıkıyor içinden.

Son düzenleme:
ben günde 1 ölçek kullanıyorum oda antremandan sonra, diğer günlerde ya sabah kalkar kalkmaz yada öğün aralarında alıyorum gerisini doğal beslenme ile karşılıyorum.

merhabalar E-bay ve amazon.com'da bedava kargoyla sanırım70 80 liraya denk gelıyor ki bu 2 alışta 1 tane bedava gibi oluyor cnku turkıyedekı fıyatı 125 lira 5 Lbs'si yani

arkadaşlar nitrotech ile optimum u kıyaslarsanız hangisi daha mantıklı baktım sitedeki yorumlara göre nitroyu biraz fazla abartmışlar optimumla aynı diyen çok yorum gördüm birde bu optimumu satanlar xpro diye yan bir ürün daha satıyorlar fiyatıda gayet uygun 55 ytl değerleride iiyi gözüküyo burda çok tecrübeli arkadaşlar var muhtemeden buınların hepsini kullanan kısa kısa yorum alabilirmiyim bu üçü hakkında

Ben bu ürünün çikolata aromalı olanını kullanıyorum,tadından memnun değilim.Kutusu bitmek üzere.Boca Cappucino ve çilek-muz , vanilya aromalı olanları nasıl ? Kullananlar varmı tad konusunda diğer aromalara geçiyimmi ?

Back
Yukarı