Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Cevap verdikleri yok zaten.Bekliyoruz ole :D

Ilk basta 1lb kullandim cilekli aldim baya begendim, sonra 5lb aldim yine cilekli oda az kaldi bitmek uzere. Simdi cikolatali olani aldim 5lb. Cilekli tadini baya begendim bakalim bu nasil olacak. Kanada'da oldugum icin ucuza aliyorum ben ama Turkiye'de yuksek paralara vermeye degmez herhalde.

Ve koca forumu okuduktan sonra bazı karşılaştırmalar yaptıktan sonra Optimum Nutrition %100 Whey Protein Gold Standart Double Rich (çikolata) 2LBS. almaya karar verdim inş. tadı güzeldir.

Uzun sure weider Preminum Whey kullandım, baktım bu yarı fiyatına bunu deneyeyim dedim, tecrübelerim;

Cilek muz aromalı aldım, süt ile tadı harika, 10 sn shaker ile karıstırdıgımda tek topaklanma olmuyor. Daha 2 haftadır kullandıgım icin kas gelisimine olan etkisini haliyle olcemedim. Ancak tavsiye ederim. Bu fiyata bu urun varken bir daha iki misli para vererek weider almam...

bu ürün türkiye de üretilmiyor....avrupadaki gdo olayından sonra firma irlanda da tesis kurmuş..orada avrupa kriterlerine uygun olarak üretiyor ve içerik olarak değişiklik yok(etki anlamında)..
4 kutu bitirdim şükür ki mide problemi yaşamadım...

bir değişiklik var :5 librelik olan kutuda eskiden 77 servis çıakrken artık 74 servis çıkıyor.ocakta aldğım zaman 77 servis yazıyordu üstünde.geçen ay başında aldığım üründe ise 74 servis yazıyor.ürünü türkiyedeki distirbütördünden aldım.

içindeki servis sayısının düştüğünü çakmazdım ama kargoyla gelen karton kutuya eski tozun kutunu koymaya çalıştıımda kutunun zorlanrak girdiğini gördüm;) onun haricinde tatta yada suya karışımında herhangibir sorun yok.

ishal vakaları ise alışkın olmayan bünyelerde ve sürekli pro.tozu kullananlarda olabiliyor.ayda yada 2 ayda bir kez 1 hafta ara vermek böbrek ve karaciğerin dinlenmesi için yeterli olur.

Optimum Nutrition %100 Whey Protein Gold Standart Double Rich (çikolata) 2LBS. aldım amino asitte almam gerekiyormu ? eğer gerekiyorsa ikisini bir aradamı kullanmam gerekiyor ? protein tozu destek amino da kasları koruyor öyle degilmi ?

Optimum Nutrition %100 Whey Protein Gold Standart Double Rich (çikolata) 5LBS. ve Optimum Nutrition Glutamine 1000mg 120 Kapsül siparişi verdim sizce iyi bir ikilimi ? birde önce amino mu yoksa protein tozumu kullanmak gerekiyor idman sonrası ? teşekkürler 007emre

Whey konusundaki seçiminiz iyi ancak Glutamine olarak birşey söyleyemem daha önce hiç kullanmadım o ürünü. Antrenmandan sonra öncelik verilmesi gereken supplement olarakda amino derim çünkü antrenman esnasında yıpranan kasları amino alarak onarabilirsiniz ardından yarım saat sonrada whey içebilirsiniz.

ben antremanımı 11:00-12:30 arası yapıyorum. sabah 8:00 kalkış 9:00 gibi kahvaltı, kahvaltıdan sonra amino mu alacağım antremanıma 30dk kalada protein tozu doğrumu ? ve sonrası ilk önce amino ve 30dk içinde protein tozu ? kullanımlarım doğrumu ? yada tavsiye edeceğiniz yöntemler varsa benimle paylaşırsanız sevinirim. teşekkürler

ben 2 kiloluk bundan bitirdim. çok iyi ama pahalı gerçekten. bir kutu daha var bende ama bunun tadı acayip.. midem bulaniyor.. double choclate mı nemi... küf gibi kokusu var.
sizce en iyi aroma hangisi bu üründe?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:01 ----------

Optimum Nutrition %100 Whey Protein Gold Standart Double Rich (çikolata) 5LBS. ve Optimum Nutrition Glutamine 1000mg 120 Kapsül siparişi verdim sizce iyi bir ikilimi ? birde önce amino mu yoksa protein tozumu kullanmak gerekiyor idman sonrası ? teşekkürler 007emre

sen en kötü aromasının seçmisin.. rocky road çok güzel.. onu alsaydın.
kafa_

Amino'nun vücuda sağladığı amino asit miktarıyla Whey'in sağladığı birbirinden farklıdır. Günlük protein eksiği olanlar amino'dan önce wheyi tercih etmelidirler.

Cilek & muz olan karisimi deniyen varmi tadi nasl suya yada sute karismasi vs..

internetten protein tozu veya amino asit aldığınız güvenli bir site varmı bildiğiniz?

evet inceledim güzel bir site ancak Optimum Nutrition %100 Whey Protein Gold Standart Double Rich (çikolata) 5LBS. satılmıyor göremedim ?

birde konu dışı fakat siz olsanız aşağıda yazdığım aminolardan hangisini wheyin yanına secerdiniz ?

1-) Weider Amino 2200 (2700 mg - 325 tablet)
2-) Universal Nutrition Amino 3001 (1 tb 3001 mg) 160 Tb
3-) Optimum Nutrition Glutamine 1000mg 120 Kapsül

yaş 23
kilo 66
boy 1.80
orta seviye b.b. yapıyorum

Arkadaşlar aslında optimum bana cevap atmış ancak spam klasöründe olduğu için gözümden kaçmış.Umarım herkese yardımcı olur.Yazı boyutu küçük olmuş üzgünüm. İşte cevap:

''

Merhabalar,

Optimum Nutrition üretimi İngiltere ve Amerika ‘ da üretilmektedir. .İrlanda’ya taşınma gibi bir durumu yoktur. O.N firmasını İrlanda ‘da kurulmuş olan Glanbia firması satın aldığından dolayı bu iftiralara neden olmaktadır. Glanbia firması ABD nin en büyük süt ve süt ürünleri üreticisidir.

****** olarak O.N Türkiye üzerinde yetkili tek Distrubitörü olarak bu işi yapıyoruz.Malesef
hakkımızda bir sürü asılsız söylentiler ,suçlamalar vs. yapan şahıslar ve firmalar var. Bunun en büyük nedeni Türkiye üzerinde oluşturmuş olduğumuz son kullanıcıya yönelik “kaliteli ürün= ucuz fiyat “ politikasın‘dan memnun olmayan ve kendi kar marjları düşük olup, bundan rahatsızlık duyan firma ve şahısların hiçbir ispata dayanmadan yaptıkları suçlamalardır.

Bu suçlamaların yalan olduğunun en büyük ispatlarından bazıları :
1: Tüm ürünlerimizi fatura keserek yolluyoruz.
2: O.N resmi web sitesinden Ülke Distrubitör’ü olarak ****** Kuyumculuk olan ünvanımızla ****** Sporcu Gıdaları ‘dır. Link : http://www.optimumnutrition.com/retailers.php
3: Web sitemizle ve heryerde alo 174 Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’nın sorgulama hattını vurguluyor olmamızdır.
4: Tüm ürünlerimizin üzerinde Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’nın onay ve izin numarasının bulunması.

Bunlara yönelik yasal çalışmalarımız devam etmektedir.

Ürünlerimizin hepsi Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’ nın onayı ile getirilmektedir.
Tüm ürünlerimizi üzerinde bulunan izin numarasından ALO 174 Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı danışma hattından sorgulayabilirsiniz.

Saygılarımızla
****** Sporcu Gıdaları / Protein 7

Back
Yukarı