Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
ya boyle uzun uzun tartışmışsınız ama bu protein tozunu aldım ben hacim hedefleyen bi sporcu için yanına ne önerirsiniz tartışmanıza bakılırsa bu konuda bilgili insanlarsınız

çikolata, çilek, vanilya vs. seçenekleri var.
hangisinin tadı daha iyi?

Bir süre sonra hepside bayıyor.Her ay farklı bir aroma denemek daha iyi.Fakat tropical punch aromalısını almayın kesinlikle tavsiye etmiyorumn öksürük şurubu gibi bir tadı var...

elimizde bu ürünle ultimate nutritionun protein ısolate ürünü olsa hangisini almamı tavsiye edersiniz? bide bu ürünü internet dışında istanbulda bulabileceğim bi dükkan var mı

Değişiklik yapıp çilek&muz aromasını kullandım.Çok güzel gerçekten. Dün çikolatalı serious mass'da kullanmaya başladım. İki ürünü karıştırıp tüketiyorum. Mükemmel bir karışım oluyor hem içerik hemde tat olarak. Bugüne kadar içtiğim en güze shake olduğunu rahatlıkla söylerim. Tarifim ise şöyle : bir ölçek wheye iki ölçek gainer ve tabi ki buna karşılık gelebilecek göz kararınca su afiyet olsun ;)

Son düzenleme:
ben daha önce bu ürünle birlikte universal gh max kullandım ve baya faydasını gördüm .. 1 sene kadar ara verdim tekrar başlıyorum şimdi..arkadaşım da ultimate nutrition protein isolate yi önerdi bu ürün yerine yardımcı olursanız sevinirim

elimizde bu ürünle ultimate nutritionun protein ısolate ürünü olsa hangisini almamı tavsiye edersiniz? bide bu ürünü internet dışında istanbulda bulabileceğim bi dükkan var mı

Hocam bana da Iso'yu önerdi. Daha iyiymiş.
Her salonda satılır genellikle böyle ürünler. Hocandan iste ya da bir sürü supplement dükkanı var, oralardan alabilrsn.

arkadaşlar bu ürünü kullanıpta her hangi bir yan etkisini gören oldu mu? uzun vade de iç organlara zarar verir mi? psikolojik etkileri varmıdır?

bycanertk, diger protein tozlarının karbo ve yağ oranına bakıp, ona göre daha iyi karar verebilirsin.

coombo5, iç organlara zarar vermez. karacigeri biraz yorabilir. psko etkisi de olcagnı sanmıyorum. hiç öle bişi duymadım.

bende bu üründen kullanıyorum idmandan önce ve sonra,şöyle bir sorum olacak genelde sütle içiyorum bazen sütten sıkılıyorum meyve suyuyla yapıyorum acaba hangisiyle daha faydalı olur ve günde kaç kez hangi zamanlarda içmeliyim

bende bu üründen kullanıyorum idmandan önce ve sonra,şöyle bir sorum olacak genelde sütle içiyorum bazen sütten sıkılıyorum meyve suyuyla yapıyorum acaba hangisiyle daha faydalı olur ve günde kaç kez hangi zamanlarda içmeliyim

Sütle beraber alırsan emilimi daha yavaş olur.Bu nedenle idman öncesi ve sonrası su ile veyahut meyve suyu (üzüm suyu gibi) ile beraber alman daha iyidir.

Ben sabah kalkınca mutlaka 1 ölçek içerim.Onun dışında antrenman günleri de öncesi sonrası olarak 2 ölçek daha alıyorum.Anlayacağın off günler 1 ölçek ,idman olan günler 3 ölçek yeterli geliyor.Tabi genel olarak protein ihtiyacını dpğal yoldan karşıladığını düşünürsek.

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam!

Benim boyum 1,78 ve kilom genellikle yıl içerisinde 76-80 arasında gelip gidiyor. Fiziksel ve mental olarak daha güçlü olmak için fitness yapıyorum. 2 sene önce çok sıkı bi diet ve egzersiz programı uygulayarak 98 kilodan 78 e kadar indim.(bu zaman diliminde yaklaşık 3 ay hydroxycut kullandım yağ yakımı için)

Şimdi ise 6 pack istiyorum ve forumun öteki bölümlerinde yer alan vücut tipi testini yaptım.(mezomorf tipli bir vücuda sahibim) Şu anda BMI(body mass index) 24 civarlarında olmasına rağmen kilolu ve yağlı görünmüyorum sadece karın bölgesinde yağlar var fakat bunun da oldukça normal olduğunun farkındayım zaten 3-4 sene önceki vücuduma kıyasla şu anki halinden oldukça memnunum yalnız daha da iyi olmak ve çekici görünmek istiyorum. Şu anda yağ yakımı için kapsül l-carnitine kullanıyorum ve işe yaradığını söyleyebilirim.

Fakat dediğim gibi bence yağ oranım henüz yeterince düşük değil benim size sormak istediğim şu durumda optimum whey'e başlamak için erken mi? Vücudumun daha da yağlanmasına sebep olur mu? Sizce 70 kilo civarlarına inip ondan sonra mı bu supplementi kullanmaya başlamalıyım yoksa şu anda da kardio egzersizlerini(özellikle bisiklet veya sky trainer yerine koşmayı tercih ediyorum) arttırarak da kullanmaya başlayabilir miyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler.

bir çok yorumu okudum. demekki bu arkadaslar optimumdan bu kadar buyuk kazanc saglamıslar o zamn weider premium whey falan kullansalar heralde weiderin büstünü dikerler gibi geliyor bana. şunu unutmayın arkadaşlar levis , adidas , nike vs... gibi markaların neden çakmasını üretirler ?? çünkü talep çoktur ve isimleri vardır. aynı şey ne yazıkki optimum için geçerlidir. o kadar şişirdiler ki ve okadar talep arttıki. bunu çakmaları piyasadaki diğerlerine fark bastı. isveç te polonyada yaptırıp yaptırıp bize çakıyorlar. kusura bakmayın biliyorum pahalı ama weider ve allstar markaları bu işi garanti altına alıyorlar. ama bundanda yeterli verimi aldık diyorsanız o zaman tamamdır problem yok... bilgilerinize sunulmuştur...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:03 ----------

birde herkesi almış bir glutamine muhabbeti. bir serviste 4 gr. glutamine falan... yaw bu işin kralı weider o bile servis basına 2 gr dan bahsediyor. kaldıki weider en kaliteli hammaddeyi kullanmaktadır. bunu şurdan yola cıkarak soyluyorum weider premium ve cfm kullanan ark.larımdan hiçbirinden şikayet duymadım ilerlediklerinide şahsen gordum.glutamine takviye edilecekse dısarıdan edilmelidir. yani gidin bir glutamine satın alın. başka bir öneride bulunamayacağım optimumun glutamine yonunde fazla abartmayın. bu kanusmamın sebebinide yanlış anlamayın sakın. bu urunden bende kullandım ve fayda gordum dogrudur.ama inanın weider cfm yada premium bi deneyin diyorum. ( Yemin billah ederimki weider distribitoru veya satıcısı deilim. sadce kullanıcıyım :D )

450-500ml su ile alınız yazıyor ama benim çok midem bulandı (çukulatalı)
2-3 yudum da içsem bi sorun olur mu ?
Ya da creatin gibi koyu meyve suyu ile içsek ?
Ya da yağsız süt ile ? ( kutusunda yağsız süt yazıyorda )
Sanırım süt ile daha iyi olur çikolatalı şey meyve suyuyla pek gitmez gibi :D

Son düzenleme:
Back
Yukarı