Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Arkadaşlar bu ürünün kullanımı konusunda kararsız kalıyorum bazen.Antremandan hemen sonra 1 ölçek alıyorum fakat onun haricinde sabah hemen kalktığımda su ile mi alsam yoksa gece yatarken süt ile mi almak konusunda kararsız kalıyorum.. Sizce en faydalı durum hangisi olur ?

arkadaşlar merhaba

11 aydır bb ile uğraşıyorum, asla aksatmadan haftada 3-4 gün mutlaka gittim ve bu süreç içerisinde hiç bir destek ürün kullanmadım. öğrenci olduğum için ve yurtta kaldıgımdan dolayı beslenmem sınırlıydı, yogurda , süte ve bi ölçüde yumurtaya saldırıyordum , bi yer kadar.

bb ye başladıktan sonra neredeyse 1 yıl olacak ve ben optimum whey gold standart'ı aldım geçen hafta. benim sorum ise şu, sizce bu kadar geç başlamış olmamın bir negatif etkisi olur mu? bazı yerlerde spora başladıktan 5-6 ay sonra kullanabilirsiniz diye okumuştum. ayrıca şunu belirteyim ki bende hiç bir şekilde gaz yapmadı, şimdilik sivilce sorunum da yok.

Arkadaşlar Optimum gold un almış olduğu en iyi proteğin tozu ödülü bir web sitesinin verdiği ödülmüdür
yoksa bu işin uzmanları mı bu ödülü vermektedir(ben bugüne kadar bu ödülü A.B.D de uzmanlar tarafından veriliyor sanıyordum)

bu urunu sabah suyla, yemekten 2 saat sonra suyla, gece yatarken sutle kullaniyorum.

ustune antreman gunleri antreman oncesi 3 tablet universal 1900 amino, ve antreman sonrasi yine amino kullaniyorum.

7 aydir spor yapiyorum. urune basladiktan sonra epey gelisim kaydettim. yaptigimda bir hata var mi? cok mu sizce?

selamlar
güncel olarak kullanımını tekrar yazarsanız sewinirim
weider 2200 amino kullanıorum birde bu ürünü aldım optimumm whey
antreman günlerim
pazartesi çarşamba cuma

bana kullanış açısından tawsiye buluna bilecek arkadaşlar warmı nekadar alınır nezaman alınır spor yapılan günlerdemi yada hergünmü alınır?
şimdiden çok teşekkür ederim

her sabah kalkınca ve antrenman sonrası kullanırsanız en fazla faydayı sağlarsınız. Ayrıca antrenman öncesi ve sonrası amino kullanımı ile desteklemek de etkili olur.

Casein protein alma imkanınız olursa gece yatarken alınan bu protein de yaklaşık 7 saatte sindirildiği için uyku sırasında çok iyi protein desteği oluyor kaslar için.

her sabah kalkınca ve antrenman sonrası kullanırsanız en fazla faydayı sağlarsınız. Ayrıca antrenman öncesi ve sonrası amino kullanımı ile desteklemek de etkili olur.

Casein protein alma imkanınız olursa gece yatarken alınan bu protein de yaklaşık 7 saatte sindirildiği için uyku sırasında çok iyi protein desteği oluyor kaslar için.

ölçü nekadar kullanmalıyız senin tawsiyen nedir ?mesela shaker nakdar atmalıyız

hepsine 250ml süt/su ile 1 ölçek kullanıyorum ben. Sabah shake'ime karbonhidrat ekliyorum 1-2 scoop çünkü kahvaltı sorunum var.

En fazla 1,5 ölçek koymuşumdur ON Whey'den hep. Çünkü günde 5 shake'e kadar çıkıyorum ben. Gün içine yaklaşık 4 ölçek yayıyorum. Tabi bu genelde 1 ölçek kasein 2-3 ölçek whey oluyor.

ya bu konularda biraz yeniyim maruz görün casein ne oluryor tam olarak?

Vücut tarafından geç sindirilen bir protein türüdür.Uzun süreli vücudun aç kalacağı zamanlarda kullanılır.Örneğin; gece yatmadan önce vücudun sabaha kadar beslenmesi için veya ramazanda oruç tutarken tüm gün vücuda protein salınımı olması amacıyla kullanılabilir...

dia1_32.jpg

burada (hollanda) kompeks protein tozu cok kullaniliyor. en cok satan kompleks urunlerin ikincisi optimumun bu urunu. Bilen, kullanan var mi? Digeri de Magnum Quatro diye bir urun aa bilddigin yok satiyor, agustosa kadar yok, 2 haftadir bekliyorum.
Degisik protein turleri iceren paketler bunlar. Gece yatarken ben optimum goldu sutle karistiriyordum, bu urune gecis yapmami tavsiye eder misiniz? Casein de iceriyor, icinde. Hepsi birarada yani. 3 kutu gold whey bitirdim simdiye kadar, 7 aydir bu sporu yapiyorum ciddi olarak. Gelmeden once 2-3 kutu getirecegim kendime, kararsiz kaldim.

Son düzenleme:
Pro Complex komplike bir ürün değil. Daha çok ekonomik olsun diye yaratılmış bir ürün.

Kötülemek amacı ile söylemiyorum ama yanımda getirecek olsam, kesinlikle ON hydrowhey alırdım. Yanında da 1 tane casein.

bende bugün aldım ve ilk kez kullandım.tadını baya beğendim.diyet uyguluyorum 2 aydır.toplamda 12 kg werdim.2 haftadır lipo6x kullanıodm bugünde optimum wheye başladm.acaba ara öğün olarak kullansam benm için avantajmı olur dezavantajmı?

Son düzenleme:
hepsine 250ml süt/su ile 1 ölçek kullanıyorum ben. Sabah shake'ime karbonhidrat ekliyorum 1-2 scoop çünkü kahvaltı sorunum var.

En fazla 1,5 ölçek koymuşumdur ON Whey'den hep. Çünkü günde 5 shake'e kadar çıkıyorum ben. Gün içine yaklaşık 4 ölçek yayıyorum. Tabi bu genelde 1 ölçek kasein 2-3 ölçek whey oluyor.

yani ben şimdi hersabah kahvatıdan hemen sonra 250ml yağsız süte 1 ölcek
birde antrenman sonrası 1 ölcekmi almalıyım ?
tabi antrenman öncesi we sonrası aminom war
1 ölcek yeterli gelicekmidir ? bi fikrim yok ama aminoya göre az :(

yani ben şimdi hersabah kahvatıdan hemen sonra 250ml yağsız süte 1 ölcek
birde antrenman sonrası 1 ölcekmi almalıyım ?
tabi antrenman öncesi we sonrası aminom war
1 ölcek yeterli gelicekmidir ? bi fikrim yok ama aminoya göre az :(

Gün içersinde yeterince protein almadığınızı düşünüyorsanız, 1,5-2 ölçek de kullanabilirsiniz.

Ben az koyup, çok shake içmeye çalışıyorum sadece. Böyle bir imkan yoksa fazla ölçek kullanımı için sabah ve ant. sonrası çok uygun.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:44 ----------

bende bugün aldım ve ilk kez kullandım.tadını baya beğendim.diyet uyguluyorum 2 aydır.toplamda 12 kg werdim.2 haftadır lipo6x kullanıodm bugünde optimum wheye başladm.acaba ara öğün olarak kullansam benm için avantajmı olur dezavantajmı?

İçine karbonhidrat katarsanız olur ama tavsiye etmem. Ara öğünlük meyva vs. gibi atıştırmalık bir şey yanında içilebilir bir tane shake.

Ama tek başına bir ara öğünün yerini tutmaz.

Ara öğün halinde alınabilecek olanlar ölçeği 300 gram falan olan weight gainer'lar.

Back
Yukarı