Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
100% Whey Gold Standard benim kullandığım ilk ve tek protein supplementi. Bu yüzden diğer markalarla kıyaslama yapamam ama şunları söyleyebilirim:

1. Çikolatalısının tadı hiç kötü değil. Su yerine süt koyarsanız daha da iyi oluyor.
2. Herhangi bir rahatsızlık-hazımsızlık yapmıyor.
3. Kaşıkla bile çok kolay çözünüyor. Shaker ile 5 sn. çalkalamak yetiyor.
4. Bir aydır günde 4 öğün düzenli beslenme ve egzersiz ile birlikte bunu kullandım, 2,5 kg. aldım, bel ölçüm değişmedi, omuz ve kol arttı. Yani büyük ölçüde kas kütlesi kazanmış oldum. (Antremandan hemen sonra ve dinlenme günlerinde 2. ile 3. yemeğin arasında 1 ölçek kullandım.)

Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

• Like
Reactions: LSG
İlk protein tozumu aldım, Optimum W. 100% Whey Gold Standart Çilek & Muz Aromalı 5 lbs. Antrenman sonrası (yarım saat sonra) suyla denedim, aynen forumda yazıldığı gibi birkaç saniye çalkaladıktan sonra suda dağıldı, kesinlikle topak olmadı. Tadı fena değil, sütle daha güzel olur mutlaka. Düzenli beslenebildiğim sürece günde 1 defa kullanmayı düşünüyorum.

Ürün elime geçtiği gün apandisit ameliyatı oldum, o günden beri karşımda duruyor! kapağını açamadım daha.

Neyse 10 gün kaldı sevgilim gold ile buluşmama :)

çileklisini kullanıyorum, tadı süper. Sabah kalktığımda,antreman sonrası ve beslenmem yetersiz kalırsa gece yatarken alıyorum.

Bu ürünü bugün aldim 47 euro Almanya fiyati,yaninda da 2222 amino asitini aldim, 17 euro,yalniz tabletler acayip büyük alacak arkadaslara duyurulur,yasim 36 ve 3 yildir bodysporuyla ugrasiyorum,boyum 195 vucudumun durumu iyi sayilir bunun yanina baska suplement tavsiyesi yaparsaniz sevinirim,Ürünle ilgili gelismeleri daha sonra yazarim,bence bir iyi yani Karbonhidratin az olmasi..

Normal protein değil ki antreman öncesi kullanasın whey proteini antreman öncesi kullanmana gerek yok, israf yanii...
ayrıca mesela universal whey proda önce kullanım yazıyor.Musclemax dergsinde önce alınmalı yazıyor açıkçası kafam karşık..Başlık açtım ama kaptıldı..

bir ölçek tozu kaç ml su veya süt ile karıştırmalıyız..saygılar..

açıklamasında 6-8 ounce yani 170 - 240 ml arası ( yuvarlarsak ) diyor, eğer suyla içebiliyorsan emilim açısından spor sonrası en ideali su, ama ben aromasını suyla içemediğim için 200 ml yağsız sütle karıştırıp içiyorum

daha önce eline gıda'dan 5 lb optimum whey çilekli almıştım kutu bitmek üzereydi ve bu seferde ******'dan 10lb sipariş verdim.Eline gıda dan aldıgım whey gayet güzel suyla karışıyordu fakat yeni aldığım toz ötekinden daha koyu renkte ve kokusuda farklı. suyla karıştırdığımda da ağzımda tam karışmamış gibi bir his bırakıyor.ikisinden birisinin sahte olma olasılığı var mı, yoksa bu 5lb ile 10lb arasında olan bir fark mı ?

Bu sporda ilk kullandığım ve halada kullanmakta olduğum (şu an 12kg bitirdim bundan) ve etkisini kesinlikle hissettiren bir ürün. Kullanmak isteyen arkadaşlara öneririm. ysn1981 senin sorunun karaciğer kaynaklı olabilir. Zaten toz kullanan biri günlük minimum 3lt su içmeli ayrıca b vitaminlerine de dikkat etmeli karaciğeri rahatlatmak için. Ben Double chocolate lı olandan yaklaşık 10 kg falan bitirdim hiç de bıkmadım. Bazen sütle ve genelde suyla tükettim:D Antreman öncesi içine kahve falan da koyuyorum (ağır antremanlarda) ve tadını hiç bozmuyor. Ayrıca bazen tarçın vb. baharatlarla da güzel bir ikili oluşturuyor. Ayrıca Rocky Road lu olanını da denedim. Tadı çikolatalı kremşanti gibi, ilk başta alışması biraz zaman aldı ama oda güzeldi. Elimdeki 4.5kglik çikolatalı bitsin çilek-muzluya geçeceğim. Bu sayede tatlı krizininde önüne geçerim umarım. Kullanmayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum ayrıca muscletech gibi ürünlere karşı bayaa ekonomik. Bide yanlış anlaşılmasın, bunlar besin takviyesi ilaç falan değil, sıkı antreman+dinlenme+çok iyi beslenme ile kombine edilirse maximum verim elde edilir:D

Back
Yukarı