Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
selam arkadaşlar ben forum a yeni üye oldum bb e bir kaç yıl önce başlayıp bırakmıştım şimdi yeniden başladım ... bu üründen almak istiyorum ancak sitenin sponsoru olan sitede ürün yok başka bir site adres verebilirmisiniz bana benim bulduğum birkaç site ve adres var ama önce sizin önerinizi duymak istiyorum. buarada bu 73 sayfanın nerdeyse 55 60 sayfasını okumuşumdur şayet daha önce herhangi bir adres verdi iseniz sayfa numarasını söylerseniz çok sevinirim ...
****** en ucuz diye biliyorum ve sahte cıkma gibi bir olasalık sıfır

sitenin sponsorunda bulunmamasını ve bu kadar etkili olduğu söylenen ürünün fiyatının ne den bu kadar düşük olduğunu bilen varmı ? weider 230 tl civarında iken bu ürün 135 e kadar düştü..acaba elde kalan eski ürünler türkiye ye mi yollanıyor..? !
kötüleme amacıyla sormuyorum daha yeni aldım 5 lbs lik...

5lbslik double rich chocolate aldım ama eve geldiği gün apandisitim patladı ve ameliyat oldum. doktor 2 ay spor yapmamamı söyledi. antrenmanlara başladığımda ürünü hemen alsam olur mu, yoksa vucüt 2 -2bucuk ay spor yapmayacagı için biraz alışma dönemi ister mi?

sitenin sponsorunda bulunmamasını ve bu kadar etkili olduğu söylenen ürünün fiyatının ne den bu kadar düşük olduğunu bilen varmı ? weider 230 tl civarında iken bu ürün 135 e kadar düştü..acaba elde kalan eski ürünler türkiye ye mi yollanıyor..? !
kötüleme amacıyla sormuyorum daha yeni aldım 5 lbs lik...

Aslında son kullanma tarihi sormak lazım

ama ******a helal olsun fiyatlar

BN veya Netrution dan kargo dahil fiyatından düşük

hemde burada alınca gümrük riski yok

muhteşem bir durum.

adamlar türkiye distribitörü.bu ürün amerikada 4,5 kilo olanı 80 dolar zaten yani 120 tl.adam burda 230 tl ye satıyor.sence ucuzmu satıyorlar.bu adamlar bu ürünlerden 1000 erli paketler halinde alıyorlar ve 80 dolar yerinde 60 dolara filan geliyor onlara distribitör oldukları için.

bir paket ürün bunlara en fazla 120 tl ye geliyodur.adamlar 230 tl ye satıyor.valla deli gibi para kazanıyorlar ne diyelim Allah daha çok işlerini arttırsın.bunda yine o kadar koymamışlar ama bcaa ları 3 katına satmaları içler acısı yani. amerikada bcaaları şeker niyetine alıyor millet o kadar ucuz.

****** burayı okuyorsa (ki eminim okuyordur) optimen de getirsin =)

wishdropper

"bu ürün amerikada 4,5 kilo olanı 80 dolar zaten yani 120 tl.adam burda 230 tl ye satıyor.sence ucuzmu satıyorlar"

evet ucuz NEDEN

Örneğin BN'den alsan fedex express ile toplam 250tl'ye geliyor buraya

****** 230'a veriyor.

Hem ucuz hemde "gümrük sıkıntısı yok" yani paran ÇÖPE GİTMEYECEK, GARANTİ.

Amerika Türkiye arası tam 10.000 KM

bu mesafeyi adamlar iman gücüyle aşmıyor elbette

bir lojistik var ve kıtaları aşıp buraya geliyor.

----------

Tüm bu yorumlarım whey için.

evet =) ama sen böyle dersen indirim yapmazlar bak =)

ben 1 milyarlık mal almışımdır 1 yılda ******dan ama ilk başta 280 e satıyorlardı 230a düştüler whey i.demekki isterlerse düşebiliyorlarmış. tüketicilerde biraz uyanık olmalı bence.

bsn , muscletech yada gaspari gibi bir markanın türkiyeye distrbitörlüğü gelse optimum 230 dan 170 e bile düşer rekabet oldumu.adamlar tekel olmanın avantajını kullanıyor.ne alıcaksın hardline mi =) weiderin distribitörü zaten yıllardır aynı politikada.1 e alıp 5 katına satıyor.meydan bomboş olunca adamlar yürüyor tabi.

tabiki güzel birşey ama tek markaya kitlenmek doğru değil.dünyanın ne güzellikleri var daha =) gaspari myofusion kullanırsan bir kez bir demek istediğimi anlarsın.bende optimum whey kullanıyorum ama inanın en iyi filan değil.weider premium whey 5 bin kat daha kaliteli.ama pahalı.

optimumu bu kadar cazip yapan fiyat kalite dengesinin yanında hidrolize olduğu için kolay karışması ve hızlı emilmesi.

optimum tablet ürünlerinde istenilen başarıyı bu yüzden veremiyor çünkü hidrolize olayı tablette işlemiyor.2222 aminolarından kullanırsan aminoasitlerinin hiç de kaliteli olmadığını görürsün.weider 3050 amino kullanan birisi anapolon almış gibi oluyor =)

wishdropper

weider premium ve gaspari myofusion'a bir göz attım nette

BN'yi baz alırsak gaspari ON ile aynı fiyatta hemen hemen alma şansımız var ama

weider BN ve Netrition'da yok burada da 2kg'ı 260tl harbiden uçuk fiyat.

weider ve gaspari'yi kıyaslarsan hangisi daha iyi acaba ?

Evet arkadaşlar

sabah 9'da siparişimi verdim şuanda (16:00)

Elime ulşatı 5 lbs whey. Çilek muzlu aldım.

135tl, kargo bedava ek olarak shaker hediye.

----------------------------------

resim376.jpg

Teşekkür ederim 2shae

10lbs alacaktım

fakat ilk defa protein tozu kullancağım önce bir tadına bakayım dedim

eft/havale ile 214 TL'ye alabilirsin 10lbs'yi.

En karlısı.

Arkadaslar bu arada Optimum Platinum Hydrowhey olarak yeni bir urun piyasada. Hidrolize whey olmasi ve firmanin su ana kadar urettigi en iyi protein tozu oldugu iddiasi var. Bilginize.

Arkadaşlar bir konuda danışmak istiyorum size,

BN sitesinde

Optimum Nutrition %100 Whey MRP = 7.62 lbs 63$

Meal Replacement (öğün yerine geçen) diye gözüküyor.

Yanı kısaca karnımızı yemek yemiş gibi tok mu tutuyor ?

Victory; ürünün içeriğini tam olarak inceleyemedim ama eğer öğün yerine geçiyor diyorsa büyük ihtimalle casein içeren bir protein tozudur bu da tozun kana karışma hızıyla alakalı bir durum.

Sizin de bildiğiniz gibi caseinin vücut tarafından emilim süresi normal wheye oranla daha uzundur bu nedenle vücut tarafından daha geç sindirilir ve böylelikle vücutta daha uzun süre kalır.

Bana göre bu ürünede o nedenle öğün yerine geçer ibaresi not düşülmüştür.Yoksa protein barlar gibi acıktıkça tüketeceğimiz bir ürün değildir.

İyi çalışmalar dilerim.

Arkadaşlar bir konuda danışmak istiyorum size,

BN sitesinde

Optimum Nutrition %100 Whey MRP = 7.62 lbs 63$

Meal Replacement (öğün yerine geçen) diye gözüküyor.

Yanı kısaca karnımızı yemek yemiş gibi tok mu tutuyor ?

benim spor 6 gibi bitiyor hemen içiyorum 1:30 2 saat sonra da iştahla yemeğimi yiyorum yani tok tutma gibi bir durumu yok

Back
Yukarı