Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
2 ay önce ben de bir sitede tek seçenek olduğu için Double Rich Chocolate almıştım ve tadı tam bir hayalkırıklığı oldu. Adıyla bu kadar ters düşercesine yavan ve 1 litre suya sadece 1 çay kaşığı katılmış gibi olan yetersiz, mide kaldıran bir tat. Her porsiyona bir tatlı kaşığı nesquik karıştırıyorum, yoksa ürünü kullanmanın imkanı yok. Banana Cream'in 2.3kg'sini seve seve kullandım, umarım en kısa sürede aroma çeşitliliğini satışlarda sağlarlar.

double rich aroma kullanıyorum 6 aydır,gayette başarılı açıkcası.yorumlarınıza akıl sır edriemek imkansız.protein tozundan ne bekliyosunuz anlamıyorum.

purulence, biz burada doublerich'in birkaç kişide aynı şekilde yarattığı tad sorununu irdeliyoruz. protein tozundan ne beklediğimiz farklı, tadında bir sıkıntı olup olmadığını sorgulamak farklı. damak zevki tabi ki farklı herkeste ancak Türkiye gibi ürünlerin gerçek mi sahte mi olduğunun çok tartışıldığı bir yerde şüpheler uyanması normal.

uA-Boss, antreman sonrası kana daha çabuk karışması için su ile alınması tavsiye edilir. uzun süreli emilim için de gece yatarken süt ile alınması uygundur (sabah da olabilir). çok kere bu vurgulandı.

bence tadı gayet güzel(suyla) tabi zevk meselesi ama bana güzel degil hatta cok güzel bir tad veriyor.

purulence, biz burada doublerich'in birkaç kişide aynı şekilde yarattığı tad sorununu irdeliyoruz. protein tozundan ne beklediğimiz farklı, tadında bir sıkıntı olup olmadığını sorgulamak farklı. damak zevki tabi ki farklı herkeste ancak Türkiye gibi ürünlerin gerçek mi sahte mi olduğunun çok tartışıldığı bir yerde şüpheler uyanması normal.

uA-Boss, antreman sonrası kana daha çabuk karışması için su ile alınması tavsiye edilir. uzun süreli emilim için de gece yatarken süt ile alınması uygundur (sabah da olabilir). çok kere bu vurgulandı.

tad olarak bişey diyemiceğim,yani bana göre güzel olan sana güzel gelmeyebilir ama bu bildiğin çikolata aroması ne eksik ne fazla.senin satın aldıgın siteyi düşünüyorumda aklıma tek bi adres geliyor fakat burda yazdığımda mesajım silinir oraya hiç girmiyelim.ordan almaya devam et orijinalliğindende şüphen olmasın.sadece tat olarak sevmemiş olabilirsin ama kendi tadı yani.bana özel mesajla aldıgın siteyi yazarsan sana ne oldugunu tam anlamıyla söyleme şansım olur.

tad konusunda bendede aynısı oldu arkadaşlar çikolata tadını bulamadım sütle olduğunda bişey anlıyorum suyla hiç yani :) acaba ürünler mi sahte diye düşündüm bi ara ama öle böle bitti :) bidahakine kesinlikle double rich almam onu biliyorum

Merhabalar,
Bende ürünu çok arastırdım. burdakı arkadaşlar yurtdışındaki tatla burdakı tadın farklı olduğunu söylediler bende bunun üzerine araştırdım Türkiye de kendini distribütör diye tanıtan firmanın (********.com) Türkiye distribütörü olmadığını gördüm.
http://www.optimumnutrition.com/retailers.php

Merhaba , baktığınız yerde sadece ana dağıtıcılar belirtilmiş ,

Turkey

buradan takip ettiğinizde Türkiyeye (ve İngiltere gibi pek çok farklı ülkeye daha) optinut üzerinden dağıtım yapıldığını görebilirsiniz ;)

Bu arada daha önceleri yurtdışından sipariş ediyordum bu ürünü ancak yurtdışı ve yurtiçi fiyatları arasında kayda değer bir fiyat farkı kalmadığı için (en azından şu an için) son iki siparişimi yurt içinden temin ettim ve açıkcası yurtdışından getirtdiklerim ile Türkiyeden satın aldıklarım arasında en ufak bir farka rastlamadım .

Lev foruma hoşgeldin;

Bunun farkındayım, ana dağıtı zaten Türkiye distribütördür. Kısacası Türkiye de herhangi bir Optimum Nutrition distribütör bulunmuyor. Ben bunu belirtmek istedim.
Ayrıca bildiğm kadarıyla 2-3 firma daha getiriyo. Distributörü varsa nasıl getiriyorlar. Diğer markalarda Türkiye distribütörü var diye biliyorum. Ben hatta bazı ürünlerin bulgaristandan geldiğini dahi duydum.

Son düzenleme:
Geçen gün bu ürünü aldım.Kullanım şeklini burdan biraz araştırdım ama cevaplar hep çelişkili bu soruların cevaplarını tam verebilecek biri varmı ?

1-Antremandan önce süt ile mi su ilemi ?
2-Antremandan sonra süt ile mi su ilemi ?
3-Sadece antremandan sonra kullansam etki oranı çok düşermi ?
4-Ölçek olarak tam doldurun denmiş bu doldurma daldırıp cıkarınca tepesinde olanlarlamı yoksa tepesindekileri dökerekmi sağlanıcak?

Cevaplar için teşekkürler.

Aslında cevaplar çelişkili değil. Temel kullanım şekli aynı. Sadece herkesin antreman saati veya alım sayısı değişik olduğu için akıl karıştırmış olabilir.

1. Antremandan hemen önce hiç almadım. Alsaydım su ile alırdım.
2. Antremandan sonra süt değil su. Süt, yavaş salınıma yol açacağı için antremanın hemen sonrasındaki acil ihtiyacı karşılayamazsın. Süt ile alacaksan gece yatmadan alıp geceki yıkımı engellersin. Ya da sabah alırsan gün içerisidneki ihtiyaca cevap veririsin.
3.Etki göreceli. Bu senin ne akdar protein ihtiyacın olduğuna bağlı. Sonuçta bu ürün "takviye" bir ürün, ana besin kaynağı değil. Sen doğal yollarla tüm protein ihtiyacını zaten karşılıyorsan buna gerek bile duymazsın. Ama protein alımının yetersiz olduğunu düşünüp ağır idman da yapıyorsan gün içerisinde 2 kere almak anca yetebilir. Bu yüzden etki oranı düşer mi sorusu yanlış. Etki neden düşsün? Bir, sıfırdan büyüktür.
4. Çok detay bir soru, bu kadar hassas olmayın. Tepesindekileri alıp kullanabilirsin. Sonuçta 1 ölçek silme bir ölçek demektir.

ben hergün sadece 1 ölçek bazen protein düşük gıdalarla beslendiğim zaman 2 ölçek alıyorum akşam yemeğinden 1,5 saaat sonra falan alıyorum. ayrıca tabi bunun yanında universal amiino alıyorum artı günde 12 civarında yumurta kı yiyorum.

Back
Yukarı