Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
çuvallarla alınıp paketlendiğini gördünmü ?

ozzers çuval ile alınıp paketleeme yapıldığını görmeye gerek yok.ülkemizdeki yerli üretimlerin tamamı zaten bu şekilde uygulamaya gittiklerini kendileri belirtiyor.yoksa kutu başına ödeyecekleri vergi miktarında daha fazla bir artış oluyor.bu marka üzerinde neden bukadar ısrarcı oldugunu anlayamadım.üretim koşulları ile ilgili senin bildiğin varsa anlatki yanlış bilgilendirme olmasın.

yoo kesınlıkle bu marka ıle bı takıntım yok guardbody yargısız ınfazlara kızıyorum bıraz
evet haklısın cuval olayını cok ıyı bılıyorum ozellıklede hardlıne nın yerıne gıttıgımde bırak kapıda gorusmeyı kapıyı bıle acmadılar sadece sadece kapıdakı dıafondan soru cevap seklınde bu gızlılıgı anlayablmıs degılım kı umarım ben yanlıs anlamısmdır

benım soylemek ıstedıgım a yada b markası egerkı ısını gercekten ıyı yapıyorsa yapmaya calısıyorsa bızlerınde onlara destek olmamız gerektıgı dır bu benım dusuncem
ama malesef hardline ılk cıktıgında nasılda heveslenmıstık kalıteyı ucuza alacagız derken dedıgın gıbı o vergısı bu vergısı dısarı ıle aynı oldu bende bır ıkı urununu kullandım tamamadır dıyemem vasatta dıyemem ama fıyatına fazla derim oyuzden artık okadar on yargılı olmusuzkı yerli fırma denılınce bır adım gerı kacıyoruz aslında haksız sayılmayız

ve hatta yerlerıne bıle gıtmeyı dusundum nedır ne degıldır fazla uzak degıl arac ıle 30 dk

gönül istemezmi bir no-xplode ayarında ürünü bizim firmalarımızdan bırı cıkarsın yada nano vapor ve tamamen bızım ar-ge çalışmalarımızla

türkiyede dnetim tam alamı ile gerçekleşmediği sürece bu imkansız.hardlıne ilk çıktıgında rahat şekilde alıp kullananlardan biride benim fakat muadili olan yabancı markalar ile aynı fiyat düzeyine çektiğinde bende biraz duraksadım.
diğer marka için başka bir forumda yazı yazdım ve gerek şüphereleri gerekse bazı kalite prosedürlerini açıklamalarını istedim fakat cevap gelmedi.sadece eski bir müsabıktan sahibi arkadaşım olur ve kaliteli maldır yorumu aldım.tabiki karalamak olmaz ama aylardır bu kişilerden bir cevap gelmiyor.müşteriye malı sunmadan önce kalitesini anlatmak gerekiyor artık.çunki muadil fazlalaştı.en çok korktuğum ise mazide kapandı olarak görünen firmaların yeni isim ile tekrar giriş yapıyor olması.onlarda açıklamalarında bakanlık onaylı diyordu.hatta sahibi ile bizzat görüştüğümde over doze kullandıklarını belirtti fakat analizler bunu yalanladı.
hardlıne hammaddeyi nereden alıyorum diyorsa oradan alıyor arkadaşlar.tandemden ne alıyorsunuz dedim ve yeni çalışmalarını yürüttükleri proteın bar kaynağını oradan temin ettiklerini belirttiler.
şu sıralar aşıı reklam yapanlara temkinli yaklaşın.zira sponsoru oldukları sporcular bile ürünlerini kullanmıyor.yine fazla konuşup tehdit mailleri almadan birazda sizlerin araştırmasını diliyorum.piyasa bariz karışık.her markanın her ürünü aynı kaliteyi taşımıyor.

seviyene göre ek alım yapılabilir.glutamin günlük en azından 10 gram gerekli diye düşünüyorum.bcaa ise definasyon döneminde daha gerekli bir suplament.

Laf arasına hemen sıkıştırayım. Önemsiz bir konu gibi gelebilir ama inanın bana önemli;)

Az önce elimdeki 10 lbs Optimum Whey'i açmaya çalışıyordum. Ne yaptım ettim açamadım. Yırtarım diye korktum. Kutusu naylon olduğu için zarar verirsem muhafazası da zor... Foruma yazayım dedim, net gitti...kafa_

Neyse açtım sonunda:D

Arkadaşlar, 10 lbs optimum alanlar, şu şekilde açılıyor ürün.

Poşetin en üst kısmına, elinizi koyun. Poşetin tepesinden aşağıya doğru elinizi yavaşça indirin. 2 tümsek hissedeceksiniz. İlki daha yukarda. Bu kısım ısıyla poşetin 2 tarafının birbirine yapıştırılmış olduğu kısım. 2. tümsek ise ürünün havayla temasını önlemek için bir şerit. Ürünün kutusu buradan açılıp kapatılıyor.(Bir kapak gibi değil, buzdolabı poşetlerinde vardı. Plastik bir şerit.Dişil ve erkek kısmın birbirine geçmesi suretiyle kapanıyor)

Neyse siz ilk tümseğin yarım santim altından bir makasla ürünü enine kesin. Bu kısmı atın. İşte bitti sonra naylonu iki yana çekip ürünü açabilirsiniz:)

İyi geceler...

Coğu arkadaşımız kombine etmiştir ki zaten temel ve kullanımda süre sınırı kısıtlaması olmayan 2 temel supplement protein tozu+amino asit.

Aldığımız protein tozlarındada amino asitler(başlıca bcaa l glutamin vs) var ama sert calışanlar ve daha iyi sonuc olmak isteyenler harici olarak kullanabilir.Ben twinlab amino fuel ile kombine ettim hap atmayı sevmiyorum pek.Dünya 2.si bir hocam vardi 2 tır amino protein içmişimdir demişti 42 yaşında ve herhangibir rahatsızlık yaşamamıs.Bol su ile tüketelim böbreklerimize iyi bakalım.Protein içmeden 30dk-60dk önce su içersek daha sağlıklı olur.

optimum whey ile twinlab animo liquid nasil olur faydasini gördün mü

Ben amerikadan getirttim 10 lb 20$ a bulmuş arkadaşım.Hangi renk pasaportunu kullandı bilmiyorum ama hiç bir engele takılmadan sokmuş içeri.Son derece kaliteli bir ürün gerçekten(saydam arkadaşımın paylaştığı bilgi yeterli).İlk defa kullanmak isteyenlere tavsiye ederim.
Ama genel "Türkiye'de pahalı" görüşü maalesef doğrudur.Gümrük vergisi uluslar arası kargo ücreti ayrıca yurtiçi kargo ücreti derken baya cep yakan bir ürün.

bende yaklaşık 1 yıldır bu ürünü kullanıyorum memnumumda bu spora bırakana kadarda kullanıcam herahlde fiyat/performans olarak piyasada ki en iyi protein tozu.

Natural 100% Whey Gold Standard

Arkadaşlar bu ürünün birde Natural (doğal) olanı var. İçerik ve fiyat aynı ama yapay tatlandırıcılar içermiyor.

Tadını merak ediyorum. Deneyeniniz var mı?

NATURAL 100% WHEY GOLD STANDARD

Whey protein Isolates are 90% pure protein by weight. They are the purest and most expensive form of whey protein that exists. That’s why they are the first ingredients you read on the 100% Natural Whey Gold Standard label. By using Whey Protein Isolates as our primary protein source, we’re able to pack 24 grams of the purest, muscle-building protein per serving, with a lot less of the fat, cholesterol, lactose, and other stuff that you can do without. What’s more, 100% Natural Whey Gold Standard contains no artificial flavors, colors, or sweeteners. There’s no question this is the standard by which other whey proteins are measured.

info_100_natural_whey.png

Beyond The Basics
  • No Artificial Flavors, Sweeteners, or Colors
  • Whey Isolates are the primary protein source
  • Higher Pure Protein Percentage
  • Fast-Acting HYDROWHEY Whey Peptides
  • Provides Whey Protein Microfractions
  • More than 5 grams of BCAAs
  • Over 4 grams of Glutamine & Precursors
  • Instantized to Mix with a Spoon
100NaturalWhey-facts.jpg

http://www.optimumnutrition.com/products/natural-100-whey-gold-standard-p-202.html

protein whey gaz yapıyor olabilir mi?

optimum nutrition double chocolate aromalı whey protein kullanıyorum
ne zaman içsem gaz yapıyor baya.
daha önce aynı markanın cookies and cream ve muscletech nitrotech kullanmıştım . onlarda olmamıştı hiç. ilk defa başıma geliyor.
double chocolate aromayla ilgili bir durum mu sizce?
5 lbs aldım işin kötüsü. bu gaz işi vücuda zarar verir mi? bitireyim mi ?

daha önce aynı markanın cookies and cream ve muscletech nitrotech kullanmıştım . onlarda olmamıştı hiç. ilk defa başıma geliyor.

Evet arada bi gaz yapıyor sanki :)

Bende de aynı ürün var.Neden dir bilmiyorum bunu içince direk bagırsaklarım sertleşiyo.2 günde bi wc nin yolunu tutuyorum.

Şimdi aklıma geldi bilmiyorum bundan mı acaba.Ben o bagırsaklarım sertleştigi günlerde 2 adet maden suyu + yarım limon içiyordum.Simdi 3 gündür içmiyorum su sıralar rahatım .Diceksiniz ki ne alaka.ben çıkaramadım

Back
Yukarı