Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
creatin içeren wheyleri kuru saklamakta fayda var..creatin suda creatinin'e dönüşürki buda faydasızdır..

ben ürünü antreman sonrası vede yeterli protein alamayacağım durumlarda tüketiyorum gerçekten güzel ürün memnunum ben antremandan sonra 1 scooptan biraz fazla yaklaşık 35-40 gr arası 30 gr protein içerecek şekilde alıyorum pilot arkadaşımın babası sağolsun dubaiden 143 dolara getirdi 10lbsyi trnin yarı fiyatı orada buarada ürün ne kadar sürede bozulur ben yaklaşık haftada 7-8 scoopluk kadar kullanıyorum bu şekilde yaklaşık 4.5 ay yetiyor ürününde malum ağzı kapalı 4.5 ay muhafaza edebilir miyim yoksa fazla fazla kullanayımda erken bitsin zaten diğer günler ihtiyacımı hayvansal proteinlerden yeterince alıyorum olmadı buna ağırlık veririm

Son kullanma tarihine göre hareket et kapalı tuttuğun sürece korkmana gerek yok.Hayvansal ürünlerden aldığın protein miktarını kesinlikle azaltma.

Bende Optimum whey protein kullanıyorum ilk olarak kakaolusunu kullanmıştım şu anda ise çileklisini kullanmakla beraber senin karşılaştığın problemle karşılaşmadım.Acaba ürünü nerden aldın malum piyasada sahte ürünlerin olduğuna dair devamlı yazılar yazılmakta.

yakamaoz gıda dan alıyorum. orijinal. içerken sorun yok. çikolata tadı geliyor. ama özellikle yatarken içince gece uyanırsan ağzında değişik bir tad bırakıyor. diyet içeceklerde de bu tad gelir bana. tadlandırıcıya bağladım.

Bence antrenman yaptığın günler ve onun ertesi sabahları al ben böyle yapmaktayım.Akşamları ise aldığım müsliyi yoğurda katıp bu karışımada bal eklemekteyim yanlız bu karışımı uyumadan 60 -90 dk önce alırsan daha iyi olur hazmı açısından.

ürün gerçekten mükemmel.nitro-tech hardcore ile piyasadaki en iyi 2 wheyden bir tanesi bence.cookies 'n cream aromalısını kullanıyorum.tadı çok güzeldi ilk zamanlar fakat sonlarına dogru tadı çok kötü gelmeye başladı.içerken baya zorlanıyorum.double rich chocolate den şaşmayın

amerikadan bana gecenlerde 10 lblik geldi, zaten ondan once yine amerikadan 5 lblik getirmiştim... 5 lb 2,273 kilo bunu ikiyle carp sana 10 lblikin kac kiloya gelecegini gosterir. 2,3 kg için nerdeyse 60 euro bence pahalı. 70 dolar bu urunun 10 lblik fiyarı amerikada ama işte bizim ulkede gecirebildiklerine gecirme politikası oldugu için 5 kiloluk optimum 350 ytl falan işte :) pes yaa

ben almanyada yasiyorum aslinda buradada amerikaya göre biraz pahali ama türkiyede baya bi fahisliymis fiyatlar almanyada optimumun 5 lb olani 50 ile 60 euro arasi degisiyor fiyatlari

Optimum Whey 100% Whey Gold Standart 5Lbs 2006 ve 2007 yılının en iyi ürünü secildi. Bence bu atlanmaması gereken bir konu.

zor kilo alan biri olarak ilerde bu ürünü universal gain fast la birlikte kullanan biri fazla yemese bile kilo alabilirmi?

zor kilo alan biri olarak ilerde bu ürünü universal gain fast la birlikte kullanan biri fazla yemese bile kilo alabilirmi?

fazla yemezsen kilo alman zor,kaldı ki sen zaten zor kilo alıyormuşsun,yemezsen hiç olmaz.
her zaman iş kişinin kendisinde biter, uyku,antreman,yemek,azim...
sonra supplement

Back
Yukarı