Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
cikolatasının tadını tavsiye eden varmı ultimate optımum bide mushpharm isole arasında kaldım hepsi uygun fıyata gelıyor bı sıteden hediye cekım varda bide mpnin amino içeriği olmadıgı ıcın guvenemıyorum
çikolatalısı diper tatlara göre güzel musclepharm da kullndım ben bana çok yapay çikolatlı gelmişti ve tatlı gelmişti. bence en iyisi ultimate

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ultimate kullanmıştım optimumla tat olarak hemen hemen aynı etkileri de çok farklı değil
aynen ıkinide bugun denedım ultımate sutlu cıkolata gıbı cok guzel tadı optımum bırad daha nesquık tadında ama basarılı ıkısde suan weider var mesela agır gelıyor cıkolotası cok yogun

Bu üründe ne sıklıkla indirim oluyor arkadaşlar?

4.5 kg paket 360 tl ye satılıyordu geçen ay, hepsiburadadan 75 tl indirim kuponum var ikisini birleştirsem çok iyi olur fakat benim gördüğüm nadir bir durum muydu :)

Bu üründe ne sıklıkla indirim oluyor arkadaşlar?

4.5 kg paket 360 tl ye satılıyordu geçen ay, hepsiburadadan 75 tl indirim kuponum var ikisini birleştirsem çok iyi olur fakat benim gördüğüm nadir bir durum muydu :)
Öyle bir durum varsa düşünme. O aldığın fiyata yarısını alıyorlar ancak. Ama sanırım geç olmuş :D yani sen o fiyata al ben 20 tl fazlasına senden alayım :D

Öyle bir durum varsa düşünme. O aldığın fiyata yarısını alıyorlar ancak. Ama sanırım geç olmuş :D yani sen o fiyata al ben 20 tl fazlasına senden alayım :D
bende gittigidiyor uzerınden 160a almıstım gene 190a avar kampanyaları kaçırmayın:)

linki atın bakayım ben ılk defa alıcam sıze guvenıyorum tavsıyenıze gore alayım hemen :D[DOUBLEPOST=1467375145][/DOUBLEPOST]zone karbonhıdarat olarak daha cok o yuzden 3 matrixden ucuz bana gore degıl sanırım[
http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/hardline-whey-zone-2300-gr-whey-protein-tozu-228858562
zone alayım mı yınede bılemedım :D
mod abilerim yardım :D :D :D[DOUBLEPOST=1467376056][/DOUBLEPOST]Hardline Whey 3Matrix 2300 Gr yinede en iyisi gibi ya 30 tl ve karbonhıdrat farkı var

Son düzenleme:
linki atın bakayım ben ılk defa alıcam sıze guvenıyorum tavsıyenıze gore alayım hemen :D[DOUBLEPOST=1467375145][/DOUBLEPOST]zone karbonhıdarat olarak daha cok o yuzden 3 matrixden ucuz bana gore degıl sanırım[
http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/hardline-whey-zone-2300-gr-whey-protein-tozu-228858562
zone alayım mı yınede bılemedım :D
mod abilerim yardım :D :D :D[DOUBLEPOST=1467376056][/DOUBLEPOST]Hardline Whey 3Matrix 2300 Gr yinede en iyisi gibi ya 30 tl ve karbonhıdrat farkı var
hardline uzak dur hele zoneden hepten uzak dur.

Merhaba spor yapan arkadaşlar yaşım18 boyum 180 kilom 73 yağ oranım %25 spor geçmişim var ama malum bu yıl sınav yılımdı o yüzden bi anda baya yağlandım spora başladım yine carnitin kullanıyorum,herbalife diye bişey duydum yağ yakarken kas kaybı yaşamıyosun falan diyolar size kalırsa benim yağ kaybını maksimum kas kaybını minimum tutmak için herbalifemı, yoksa düzgün beslenme spor öncesi karnitin sonrası wheymi tavsiye edersiniz yaklaşık fiyatta aynı

Acaba Hangisi Tat Olarak İyi ??
qBDb4Z.png

Sakın çilekli almayında, bildiğin antibiyotik tadı oluyor su ile karıştırınca. Çikolatalıyı su ile karıştırsanda tadı güzel oluyor.

Bende bu üründen aldım evde spor yapıyorum 3 aydır ve ilk kez içtim bugün içimi bi korku sardı doktora sormadan tek başıma böyle bir şey kullanmam doğru mu ben pek et tüketen biride değilim proteine ihtiyacım var sizce içim rahat olmalı mı zararlarını görürmüyüm böyle?

Belki ölebilirsin. Olum sen ciddi misin ya? Altı üstu protein tozu içcen. Yediğin cipsler daha zararlı lan. Bi de evde ne kadar spor yapıyorsun da toz kullanmaya karar verdin onu anlamadım. Bak kardeşim bu protein tozlarını damardan alırsan direk kas oluyormuş hatta.1 kg sol kola bas, 1 kilo sağ kola. Bi cepslerin patlasın kardeşim. Not. Ciddiye alma olum ya. Damardan toz mu alınır. Kafayı mı yediniz siz ya?

Belki ölebilirsin. Olum sen ciddi misin ya? Altı üstu protein tozu içcen. Yediğin cipsler daha zararlı lan. Bi de evde ne kadar spor yapıyorsun da toz kullanmaya karar verdin onu anlamadım. Bak kardeşim bu protein tozlarını damardan alırsan direk kas oluyormuş hatta.1 kg sol kola bas, 1 kilo sağ kola. Bi cepslerin patlasın kardeşim. Not. Ciddiye alma olum ya. Damardan toz mu alınır. Kafayı mı yediniz siz ya?
Kardeşim damardan almıyorum ben saçmalama ve doktorlarda öneriyorlar sabah kahvaltıda sütle için falan diye damarları neden tıkar korkutmayın gözümü ciddi misiniz

Back
Yukarı