barfiksPro
Üye
arkadaşlar cookies n cream aromalısını aldım ve tadı gerçekten çok hoşuma gitti. çikolatalıya göre daha yoğun bir tadı var kahve gibi geldi bana çoğu kişi beğenmemiş yabancı forumlarda falan şaşırdım
ürünün şuan satışta olan çilek aromalısını kullanan arkadaslar tad acısından yorum alabılırmıyım ?
Birkaç kere daha iç, tekrar yazarkadaşlar cookies n cream aromalısını aldım ve tadı gerçekten çok hoşuma gitti. çikolatalıya göre daha yoğun bir tadı var kahve gibi geldi bana çoğu kişi beğenmemiş yabancı forumlarda falan şaşırdım
içtim. yine değişen birşey yok tadı hala güzel geliyor ayrıca kurabiye ve krema aromalı yazmışlar ama bu bildiğin kahve aromalıya benziyorBirkaç kere daha iç, tekrar yaz
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Sutle hepsi cok guzelBugün french vanilla creme aromalısını aldım tadı sütle çok güzel kalite ve içeriği zaten ortada.
Sent from my iPhone using Tapatalk
O zaman sütle içelimSutle hepsi cok guzel
Sent from my iPhone using Tapatalk
arkadaslar cılek hakkında kullanım yorumlarınızı alalım
1 porsiyonu önerildiği gibi 300 ml değil de 210-220 ml suyla tükettiğimde aromayı daha yoğun bir şekilde almaktayım. Bana kalırsa tadı lezzetli tabi bu senin çileğin kendisini sevip sevmemenle de alakalıarkadaslar cılek hakkında kullanım yorumlarınızı alalım
Türkiye'de bulunan bütün aromalarını denemiş birisi olarak öncelikle süt ile içildiğinde alacağın tadın "çilekli süt" olduğunu söylemem gerekiyor. Yani gerçekten muhteşem ve protein tozu olduğunu dahi unutuyorsun.Birkaç kere daha iç, tekrar yaz
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Bende sadece çikolatalı kullandım. Su ile içebilmenin yolu 180 ml su koymak . Yani az su çok toz koyu kıvam. Şekeri biraz azben çikolata aromalı haricinde başka aromalı kullanmadım. bu 2. kutu ama bi türlü su ile içemedim. su ile karıştırınca çok yavan bir tadı oluyor midem kalkıyor resmen. ama çoğunluk su ile içilmesini tavsiye ediyor. su ile karıştırınca tadı güzel olan hangi aromalar var? çilekli, muzlu falan gidiyor mu su ile?
edit: çilekli güzel denmiş. başka?
kardeşim eğer içinde şüphe varsa nasıl yapılır bilmiyorum ama labaratuvar ortamında incelet yada optimumun internet sitesiyle irtibat geçerek (yurtdışı) kutu üzerinde eğer seri numarası,barkod vs. tarzı şeyler varsa doğrulattırmaya çalış.Neler neler görüyorum nesquik olduran mı dersin,çok ucuz protein tozu alıp o kutulara doluran mı dersin....Pek hoşlanmadım yazdıklarından bence şüphelen...Arkadaşlar daha önce 2 kere bu ürünü almış biri olarak. Dün 3. kez aldım çikolata aromalısını yerel bi firmadan aldım önceden internetten alıyordum.fakat garip bi durum var ürünün tadı ve kokusu eski aldıklarım gibi değil. Öncekiler saf çikolata kokusu ve tadı çok barizdi bunda hafif plastikimsi bi koku var ve tadıda öyle .Ambalajla ilgili pek bi sıkıntı yoktu sadece eski aldıklarımda siyah şerit ve üstüne türkçe bilgilendirme yapıştırılmış oluyordu bunda o yok direk orjinal hali.Ürünün kapagındada güvenlik şeriti vardı o konudada sorun yok Ayrıca 74 ölçek değil 69-70 ölçek civarı çıktı içinden. Bu ürün sahte olma olasılığı var mı yoksa yeni serilerde tat değişimi mi v ar ?