Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
arkadaşlar cookies n cream aromalısını aldım ve tadı gerçekten çok hoşuma gitti. çikolatalıya göre daha yoğun bir tadı var kahve gibi geldi bana çoğu kişi beğenmemiş yabancı forumlarda falan şaşırdım

ürünün şuan satışta olan çilek aromalısını kullanan arkadaslar tad acısından yorum alabılırmıyım ?

daha önce kullandım halada kullanıyorum ilerdede kullanıcam protein tozunda başka marka aramayın. hem kolay çözümleniyor hem protein değerleri cok yüksek.diğer ürünlerini bilmem ama protein tozunda optimum cok iyi tavsiye ederim.

Bugün french vanilla creme aromalısını aldım tadı sütle çok güzel kalite ve içeriği zaten ortada.

Sent from my iPhone using Tapatalk

arkadaslar cılek hakkında kullanım yorumlarınızı alalım

Daha Önce Çikolata Aromasını Kullandım Halen Bitmedi Bir Kaç Ölçek Var Duruyor Çikolatamda Şimdi Çileği Aldım 2 Haftadır Kullanıyorum İlk Gün Enfes Dedim İkinci Gün İyiydi Bi Haftadan Sonra Baydı Tadı Çok Yapay Geliyor Ama Şu Var Maalesef Her Aroma Her Marka Böyle Belli Bir Noktadan Sonra Bayıyo Ve Tadı Yapay Gelmeye Başlıyo Önerirmisin Dersen Önermem Ama Kesinlikle Almada Demem Çikolata % 60 Sa Çilek İçin Puanım %56 Falan Olur Yani Ne İyi Ne Kötü Dediğim Gibi Hepsi Bi Müddet Sonra Bayıcak. Sütle İçelim Diyen Arkadaşlar Sanırım Bunun Whey Proteini Olduğunu Unutuyorlar Casein Alsınlar O Zaman Geç Karışmasını Göze Alıcaklarsa. Her Aromayı Sütle Denedim Hepsi Enfes Oluyor Sütle Ama Bu Proteini Hızlı Emilim İçin Aldığım İçin Maalesef Suyla Tüketip Tadına Katlanıyorum..

Beyler öncelikle kusura bakmayın konun yeri burası değil ilgili başlığa yazdım ama çok altta kaldığı için bakan olmuyor :)

Ben bugün hardline 3matrix aldım. Ürünün kullanımında ant sonrası 2 ölçek diyor ama off günler hakkında bişey yazmamış. Offlardakullanmalı mıyız? Kullanacaksak ne zaman olmalı sabah yada yatmadan önce vs.

Birkaç kere daha iç, tekrar yaz

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Türkiye'de bulunan bütün aromalarını denemiş birisi olarak öncelikle süt ile içildiğinde alacağın tadın "çilekli süt" olduğunu söylemem gerekiyor. Yani gerçekten muhteşem ve protein tozu olduğunu dahi unutuyorsun.

Suyla içildiğinde ise çilek şurubu gibi bir tad bırakıyor ağızda. 200ml veya altında su koyman aromanın tadını kesinlikle güzelleştiriyor.

Arkadaşlar daha önce 2 kere bu ürünü almış biri olarak. Dün 3. kez aldım çikolata aromalısını yerel bi firmadan aldım önceden internetten alıyordum.fakat garip bi durum var ürünün tadı ve kokusu eski aldıklarım gibi değil. Öncekiler saf çikolata kokusu ve tadı çok barizdi bunda hafif plastikimsi bi koku var ve tadıda öyle .Ambalajla ilgili pek bi sıkıntı yoktu sadece eski aldıklarımda siyah şerit ve üstüne türkçe bilgilendirme yapıştırılmış oluyordu bunda o yok direk orjinal hali.Ürünün kapagındada güvenlik şeriti vardı o konudada sorun yok Ayrıca 74 ölçek değil 69-70 ölçek civarı çıktı içinden. Bu ürün sahte olma olasılığı var mı yoksa yeni serilerde tat değişimi mi v ar ?

Son düzenleme:
ben çikolata aromalı haricinde başka aromalı kullanmadım. bu 2. kutu ama bi türlü su ile içemedim. su ile karıştırınca çok yavan bir tadı oluyor midem kalkıyor resmen. ama çoğunluk su ile içilmesini tavsiye ediyor. su ile karıştırınca tadı güzel olan hangi aromalar var? çilekli, muzlu falan gidiyor mu su ile?

edit: çilekli güzel denmiş. başka?

ben çikolata aromalı haricinde başka aromalı kullanmadım. bu 2. kutu ama bi türlü su ile içemedim. su ile karıştırınca çok yavan bir tadı oluyor midem kalkıyor resmen. ama çoğunluk su ile içilmesini tavsiye ediyor. su ile karıştırınca tadı güzel olan hangi aromalar var? çilekli, muzlu falan gidiyor mu su ile?

edit: çilekli güzel denmiş. başka?
Bende sadece çikolatalı kullandım. Su ile içebilmenin yolu 180 ml su koymak . Yani az su çok toz koyu kıvam. Şekeri biraz az

Sent from my iPhone using Tapatalk

iyi geceler arkadaşlar çukulatalı aldım tadı çok güzel tavsiye ederim ama idman sonraları süt ile içiyordum okuduğum 55 sayfadan sonra su ile içmeye karar verdim . birde konu dışı mı bilmiyorum ama ben günde 1 ölçek kullanıyorum sadece idman çıkışları içiyorum 65 kiloyum beslenmem güzel sadece idman çıkışları (biraz da gönül rahatlığı için) içiyorum sizce 2 ye çıkartıyım mı . birde içtikten sonra afedersiniz bağırsaklarınızda fazla faliyet oldu mu ? cevap için şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar daha önce 2 kere bu ürünü almış biri olarak. Dün 3. kez aldım çikolata aromalısını yerel bi firmadan aldım önceden internetten alıyordum.fakat garip bi durum var ürünün tadı ve kokusu eski aldıklarım gibi değil. Öncekiler saf çikolata kokusu ve tadı çok barizdi bunda hafif plastikimsi bi koku var ve tadıda öyle .Ambalajla ilgili pek bi sıkıntı yoktu sadece eski aldıklarımda siyah şerit ve üstüne türkçe bilgilendirme yapıştırılmış oluyordu bunda o yok direk orjinal hali.Ürünün kapagındada güvenlik şeriti vardı o konudada sorun yok Ayrıca 74 ölçek değil 69-70 ölçek civarı çıktı içinden. Bu ürün sahte olma olasılığı var mı yoksa yeni serilerde tat değişimi mi v ar ?
kardeşim eğer içinde şüphe varsa nasıl yapılır bilmiyorum ama labaratuvar ortamında incelet yada optimumun internet sitesiyle irtibat geçerek (yurtdışı) kutu üzerinde eğer seri numarası,barkod vs. tarzı şeyler varsa doğrulattırmaya çalış.Neler neler görüyorum nesquik olduran mı dersin,çok ucuz protein tozu alıp o kutulara doluran mı dersin....Pek hoşlanmadım yazdıklarından bence şüphelen...

genellikle supplementler üzerinde siyah şeritler olur. ama sizdeki wheyin üzerinde power, maksimum ultra gibi yasak sebebi olacak kelimeler bulunmuyorsa, o nedenle şerit çekilmemiş de olabilir. ölçek sayısına çok takılmayın. aldıklarımdan fazla çıktığı bile olmuştu.
yukarıda aldığı ürünün sahte olduğundan şüphe duyan arkadaşın durumundan bağımsız olarak söylemeliyim ki, supplement piyasasında sahte ürün çok değil. öylesine çok ürün var ki, hangisinin sahtesini yapacak adamlar? ama bunların içinde rastladığım sahte ürünler genellikle optimum marka whey on proteinlerdi. bunun nedeni, ürünün piyasasının hayli eski oluşu ve protein tozu deyince en bilinen marka oluşu olsa gerek. dolayısıyla sahteciler bu ürünün sahtelerine yoğunlaşıyor olabilirler.

Back
Yukarı