Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
yok bende sütle demedim. Suyla bile çok abartmazsanız su miktarını ( 200 ml ) gayet lezeetli oluyor. Beğenmeyen arkadaşların genelde çikolatalı sütten nefret ettiklerini düşünüyorum. Porstar konusunda haklısınız fiyatı gayet uyguna geliyor. Optimum un 4500 kiloluk versiyonu 380 liraya alınabiliyor. Onuda uygun bir fırsat bulunca alabilirler diye düşünüyorum oda uyguna geliyor. Bu arada siz karşılaştırmışssınız ama genrise ile prostar aynı kalitede midir sizce ?
iki firmayı karşılaştır dersen şu anda alacak olsam prostar alırım.fakat indirim bitecek olursa fayda maliyet analizinden dolayı genrise alırım.

hediye creatin veya bcaa ile 185 olması lazım.birde xpro 175 liraya geliyor yine hediyesi ile.

Usa'den extreme milk choco almistim bitti, simdi tr distributorden muzlu aldim bakalim nasil bitecek :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kurabiye aromalı sipariş ettim. Tadı fena değil ama çikolatalı daha güzel geldi bana. Daha suyla denemedim. Üzüm suyu ve sütle denedim. Üzüm suyuyla fena olmadı

Usa kutu daha buyuk ve kapaginda ON logosu var, tr distributorden aldigim daha kucuk kutu ve kapaginda bisey yazmiyor.
Birde ithalatci firma taksimde gorunuyor, beykozda degil miydi bu adamlar ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ürünün kurabiye aromalisini aldım. İlk ictiginizde tadı güzel geliyor ama nedendir bilmem birkaç kereden sonra o tat iğrenç gelmeye başlıyor. Uluslararası forumlarda da benzer yorumlar var. Çikolatadan vazgeçmemek lazımmış bunu anladım. İki haftadır kullanıyorum. Nefesimi tutup dikiyorum tepeye, üstüne de su içiyorum tekrar. Bitene kadar böyle katlanacagiz artık.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

şu an kullanmakta olduğum optimum bitmek üzere ve yeni protein arayışına girdim.aklım nutrade premium serisinde.fiyat şu an 219 tl.yalnız optiumumla kıyasladığım zaman optiumum değerleri daha ,y, gözüküyor.nutrade ve optimum kıyaslaması yaparsak hangisini tercih ederdiniz arkadaşlar?

şu an kullanmakta olduğum optimum bitmek üzere ve yeni protein arayışına girdim.aklım nutrade premium serisinde.fiyat şu an 219 tl.yalnız optiumumla kıyasladığım zaman optiumum değerleri daha ,y, gözüküyor.nutrade ve optimum kıyaslaması yaparsak hangisini tercih ederdiniz arkadaşlar?
inkospor..

merhabalar protein tozları açıldıktan nekadar süre sonra bozulur spora ara vermek hatta süreyi düşünürsek bırakmak oluyor bıraktıkdan sonra tekrar başlıcam ve hemen hemen full bi optimum whey im var ağzı kapalı ve güneş görmeyen bir yerde duruyordu daha önce başına gelen varsa bilgi verebilir mi

Back
Yukarı