Tam emin olmamakla birlikte amerika menşeili ürünlerin ölçekleri daha büyük avrupada kısıtlamadan dolayı daha az oluyor. Bir çok suplement için böyle ondan kaynaklanıyor. Sitenin biri amerikan menşeili satıpdur diğeri avrupa. Amerikan olan daha iyi diyorlar yabancı forumlarda çok aşırı bir fark olmamakla birlikteiyi günler.
bu ürünün 908 gramlık olanından almayı düşünüyorum. iki tane bilinen siteden karşılaştırma yaparken bazı farklar olduğunu gördüm.
resimlerini de koyuyorum:
http://i.hizliresim.com/P62PJb.png
http://i.hizliresim.com/7XWM3r.png
merak ettiğim şey, aynı ürün olmasına rağmen neden farklar var. en basitinden, ölçeği bile farklı. bu neden kaynaklanıyor? sahte veya kalitesiz ürün almak istemem. hangisini almalıyım ve/veya nelere dikkat etmeliyim? yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler.
Optimum nutrition ana firmadan mail geldi bu etiket yeni etiketmiş ayrıca lot numarası ve barkod kontrolüde yapılmış ürün orjinalmış , tat konusunda daha önce aldığım optimum lar ile arada fark yok.Sadece asıl etiketin bir kısmı maket bıçağı ile kesilmiş sanırım buda gümrük nedeni ileMerhaba yıllardır optimum kullanan birisiyim dün p7 ithalatçı olan firmadan optimum whey aldım ve bu ambalajda geldi ilk kez bu ambalaj geldi şaşırdım ayrıca ambalajın bir bölümünü maket bıçağı ile kesmişlerdi maket bıçağınında izi vardı bir bakarmısınız kullananlar 4.2017 skt olan seriden.optimum ana firmaya barkod bilgileri lot numarası ve skt sini gönderdim sorgulamaları için dönüş bekliyorum![]()
Yeni üye olduysanız açamazsınızarkadaşlar bi konu açmam lazımda açamıyorum. nedendir acaba buraya yazayım dedim
Yeni üye olduysanız açamazsınızarkadaşlar bi konu açmam lazımda açamıyorum. nedendir acaba buraya yazayım dedim
çikolatalı ssütle çok güzel oluyor ama suylada bir o kadar berbatArkadaşlar bugün optimum çikolatalımı sütle denedim. O kadar lezzetli ki 5 bardak içebilirim cidden. Suyla çok beğenmemiştim ama etkisini hızlı göstermesi açısından suya devaö
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sütle için birdeBende yeni aldım denemek için burda yazılanlardan aladığım kadarıyla ingiltere ürünü double rich aramolı olanından.Yanlız tadı hiç hoşuma gitmedi saman gibi.kokusu çikolata ama tadında çikolatadan eser yok su gibi bir tadı var.inşallah orjinal üründür