Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
arkadaşlar pr0tein7 adlı siteden aldım resimde amerikan menşesi 71 adet kullanımlık olanı gösteriyor bana 74 kullanımlık olanı gelmiş bir şey farkeder mi ?

iyi günler.

bu ürünün 908 gramlık olanından almayı düşünüyorum. iki tane bilinen siteden karşılaştırma yaparken bazı farklar olduğunu gördüm.
resimlerini de koyuyorum:
http://i.hizliresim.com/P62PJb.png
http://i.hizliresim.com/7XWM3r.png

merak ettiğim şey, aynı ürün olmasına rağmen neden farklar var. en basitinden, ölçeği bile farklı. bu neden kaynaklanıyor? sahte veya kalitesiz ürün almak istemem. hangisini almalıyım ve/veya nelere dikkat etmeliyim? yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler.

İyi günler bir kutu optimum whey protein bitirmek üzereyim spora başlayalı 6 ay oldu.Bir kutu daha almayı düşünüyorum kafamda OLİMP Whey Protein ve MuscleTech NitroTech var.Sizce ikisinden birine geçmelimiyim yoksa optimumla devam edeyim mi?

iyi günler.

bu ürünün 908 gramlık olanından almayı düşünüyorum. iki tane bilinen siteden karşılaştırma yaparken bazı farklar olduğunu gördüm.
resimlerini de koyuyorum:
http://i.hizliresim.com/P62PJb.png
http://i.hizliresim.com/7XWM3r.png

merak ettiğim şey, aynı ürün olmasına rağmen neden farklar var. en basitinden, ölçeği bile farklı. bu neden kaynaklanıyor? sahte veya kalitesiz ürün almak istemem. hangisini almalıyım ve/veya nelere dikkat etmeliyim? yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler.
Tam emin olmamakla birlikte amerika menşeili ürünlerin ölçekleri daha büyük avrupada kısıtlamadan dolayı daha az oluyor. Bir çok suplement için böyle ondan kaynaklanıyor. Sitenin biri amerikan menşeili satıpdur diğeri avrupa. Amerikan olan daha iyi diyorlar yabancı forumlarda çok aşırı bir fark olmamakla birlikte

Sent from my iPhone using Tapatalk

Merhaba yıllardır optimum kullanan birisiyim dün p7 ithalatçı olan firmadan optimum whey aldım ve bu ambalajda geldi ilk kez bu ambalaj geldi şaşırdım ayrıca ambalajın bir bölümünü maket bıçağı ile kesmişlerdi maket bıçağınında izi vardı bir bakarmısınız kullananlar 4.2017 skt olan seriden.optimum ana firmaya barkod bilgileri lot numarası ve skt sini gönderdim sorgulamaları için dönüş bekliyorum
v8VOX4.jpg

Merhaba yıllardır optimum kullanan birisiyim dün p7 ithalatçı olan firmadan optimum whey aldım ve bu ambalajda geldi ilk kez bu ambalaj geldi şaşırdım ayrıca ambalajın bir bölümünü maket bıçağı ile kesmişlerdi maket bıçağınında izi vardı bir bakarmısınız kullananlar 4.2017 skt olan seriden.optimum ana firmaya barkod bilgileri lot numarası ve skt sini gönderdim sorgulamaları için dönüş bekliyorum
v8VOX4.jpg
Optimum nutrition ana firmadan mail geldi bu etiket yeni etiketmiş ayrıca lot numarası ve barkod kontrolüde yapılmış ürün orjinalmış , tat konusunda daha önce aldığım optimum lar ile arada fark yok.Sadece asıl etiketin bir kısmı maket bıçağı ile kesilmiş sanırım buda gümrük nedeni ile

Arkadaşlar bebde sonunda kavuştum eskiden whey 3 matrix kullanıyordum çilekli nedense tadı daha güzel gibiydi. Çikolatalı optimum suyla çok hoşuma gitmedi. Asıl şu aşağıdaki olaya dikkat çeknek isterim neden böyle bişey olabilir sizce ?
3ac771840bb7c35f6914ad8434b8ae26.jpg
29b22af2fcd5e71913c2b07a7c689036.jpg

Arasındaki farkı anlayanildiniz mi??

Sebebi nedir sizce

[aQUOTE="Leopara, post: 1043703, member: 127795"]Bantlardan bahsediyorsan bi onemi yok kardes takilma ona

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE]

Takılmadım zaten n11 den 190 lira gibi bi fiyata aldım da, orjinal olmadığını da düşğnmüyorum zaten ama neden böyle bantlanışlar merak ettim doprusu , yüzde yüz protein kaynağı yazısını gizlemek istemişlerde neden acaba?

Arkadaşlar bugün optimum çikolatalımı sütle denedim. O kadar lezzetli ki 5 bardak içebilirim cidden. Suyla çok beğenmemiştim ama etkisini hızlı göstermesi açısından suya devaö

Yıllardır çeşit çeşit whey protein denedim en pahalısından en ucuzuna ve fiyat performans açısından en iyi optimum.
Şu an bu sezon için 4.5 kiloluğunu aldım. Çok ama çok memnunum.

Bende yeni aldım denemek için burda yazılanlardan aladığım kadarıyla ingiltere ürünü double rich aramolı olanından.Yanlız tadı hiç hoşuma gitmedi saman gibi.kokusu çikolata ama tadında çikolatadan eser yok su gibi bir tadı var.inşallah orjinal üründür

Bende yeni aldım denemek için burda yazılanlardan aladığım kadarıyla ingiltere ürünü double rich aramolı olanından.Yanlız tadı hiç hoşuma gitmedi saman gibi.kokusu çikolata ama tadında çikolatadan eser yok su gibi bir tadı var.inşallah orjinal üründür
Sütle için birde

Back
Yukarı