Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
eLiasGR kralsın arkadasım teşekkür ederim....sanada zahmet verdim ama bukdr ilgilendiğin için çok teşekkür ederim sana

öncelikle merhabalar arkadaşlar optimum nutrition çok iyi bir marka ve çok sağlam ürünler sunuyor bizlere yalnız benim kendi şahsi kanaatim içerisinde ki glutamine ve bcaa oranları abartılıyor gibi geliyor neden derseniz o zaman bu ürün tek başına yeter ama öyle değil ben 5 lbs kutuyu günde 4 sefer içerek kullandım ve bu kaçıncı ama ianın ki yanına ilave olarak aldığım extra bcaa ve glutamine ile geçen ay ki kullanımdaki kadar etki görmedim yani kısaca demek istediğim içindeki bu rakamlar abartılı geldi benim naçizane tavsiyem bu ürünü diğer ürünlerle kombine etmeniz göreceksiniz daha verimli vede gözle görülür neticelere varacaksınız ben sadece suplement kullanıyorum ve bu ürünlerin sayesinde 180 kilo bench press le hala çalışabiliyorum bir de ilave olarak steroidlere fazla meyil vermeyin inanın ki onlara sadece müsabık olduğunuz da vede çok gerek olursa kısa süreli kullanımlarda gerek var bu forum da çok bilgili arkadaşlar var onların bilgilerinden çok ca faydalanıyoruz hepsine çok teşekkürler.

arkadaşlar protein tozunu antremandan 1 saat sonra için dio klavuz ancak benim salon eve uzak bir buçuk saat sonra içince boşunamı içmiş oluorum ..bide elma suyuyla içmeyin iğrenç :s

ya arkadaşlar alırken karşılastırın bakarssanız gain fast in kat kat üstün oldugunu görürsünüz diğer protein tozlarından

ya arkadaşlar alırken karşılastırın bakarssanız gain fast in kat kat üstün oldugunu görürsünüz diğer protein tozlarından
Hoooop, yavaş geeel!
:D
Gain Fast, büyük oranda karbonhidrat içeren bir kilo aldırıcıdır, protein tozu sınıfına girmez...
Protein tozu olmayan bir ürün nasıl kat kat üstün oluyor protein tozlarından hyper_

Yanlış anlaşılmalardan biri daha işte burada karşımıza çıkıyor.Spopra yeni gönül veren arkadaşlarımız porsiyon degerlerine bir bakıyor optımumda 24grma proteın var ama gaın fast porsiyonunda çok daha fazla.Ama 1 porsiyon her iki üründede kaç gramdan olusuyor burayı atlıyorlar.aynen amınoların uzerınde yazan degerler gibi.adam kutuyu almış bana getırmış ve hocam bak sen piyasada yok dıyordun ama 6000 miligramlık amıno buldum ben diyor.servıng sıze okumak bu yuzden çok onemli.

arkadaşlar benim optimum protei tozu içindeki ölşek 70cc lik..antramandan önce bir ölçek sonra 1 ölçek tozu 250ml sütle karıstırıp içiyorum....peki 70cclik ölçek içinde nekdr protein var?burdaki bilgi çorba kaşığı ölçüsüyle verilmiş ve 1 çorba kaşığında 29gr var dior...ben anlamadım şimdi 70cc lik ölçekte kaç gram protein var?antremandan önce ve birer ölçek almam normalmi

''Evde,İş yerinde ve spor salonunda spor yaparken veya özel beslenme amaçlı (yemek yeme problemi ve iştahsızlık problemi olanlar) shake gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bir üründür.
Kullanımı:Günlük ihtiyaca göre,4-8 çorba kaşığı,su,light süt veya kendinizin tercih edeceği bir sıvı karıştırarak tüketiniz.İçinede buz atarsanız çok harika olacaktır.1 çorba kaşığı 28.4-29.4 gramdır Spor yapmadan kullanacaklar:Sadece sabahları 2 çorba kaşığı proteini blendarda,meyve suyu karıştırarak ,harika bir koktyl yaparak içebilirler. ''

bende 5lb lik var yani 2 kilo 300 gram...1 çorba kasığı benim 1 ölçeğe denk geliosa 15 antremanda bitmrsi lazım tuhaf bence

benim bildiğim kadarı ile (her nekadar tartmasamda) 2 yemek kaşığı 30 grama denk geliyor diye biliyorum.riske girmeye gerek yok.hepsinde ölçek aynı.kaşığa ne gerek var?1 ölçekten biraz daha fazla alırsanız yeterli bir proteın alımı olacaktır.

bende bu üründen almayı çok isterdim ama fiyatları görünce of allahım diyorum ya nedir bu fiyatlar böyle ya ülkemizde deli olucam anasını satayım ya yazık günay ya milet bir kutu ile bişey olmaz sürekli kulanmak gerek yabancı sitelere bakıyorum burdaki fiyata 3 kutu alınıyor ordan ya orda satanlarda para kazanıyorlar of ya yazık yazık hiç adil durum değil ya keşke böyle olmasaydı ülkemiz :(

beyler ben 1 aydır optimum kullanıyorum light süte(250ml) bir ölçek koyuyorum başlarda sorun yoktu ama sonradan çok özür dilerim ishal olmaya başladım..önceleri üşütüyorums andım ama toparlanıyorum ishal geçiyo mesela protein tozunu içince 1 saat sonrasında yeniden ishal oluyorum ...bilgisi olan avrsa yardım etsin lütfen

beyler ben 1 aydır optimum kullanıyorum light süte(250ml) bir ölçek koyuyorum başlarda sorun yoktu ama sonradan çok özür dilerim ishal olmaya başladım..önceleri üşütüyorums andım ama toparlanıyorum ishal geçiyo mesela protein tozunu içince 1 saat sonrasında yeniden ishal oluyorum ...bilgisi olan avrsa yardım etsin lütfen

süt sıcaksa ishal yapabilir..
ayrıca sütsüz denediğinde de yani su ile aynısı olmuyorsa laktoz tahammülsüzlüğü var demektir..
ılık sütlede sorun devam ediyorsa su ile devam edersin..

İlave olarak, dozu biraz düşürmeni ve antrenman günleri dışında bu ürünü kullanmamanı öneririm. Bakalım durum değişecek mi?

Arkadaşlar yeni supplementler denemek konusunda forumda kendi kanaatim olarak sayılı insanlardan olduğumu düşünüyorum.
Bu ürünle ilgili birkaç noktaya değinmek istiyorum;

- Göz alıcı paket dizaynı yanıltıcı olabiliyor
- Emin olmamakla birlikte USA de bir arkadaşım FDA onayının olmadığını söyledi. Bende pakette FDA onayıyla ilgili birşey okumadım
- Aroması güzel. Ama yeterince değil. Acı protein tadını almak zor değil
- Karışma konusu çok güzel. Suyla basit bir kaşık yardımıyla karıştırılabiliyor. Topaklanma yapmıyor. Bu büyük bir artı.
- Etki konusuna gelince, verdiğiniz parayı göz önünde tutarsanız neredeyse sıfıra yakın. Herhangi bir whey kullanmanın yanında size verdiği bir avantaj söz konusu değil. Bir zamanlar favori olup sonra unutulan Weider CFM ile bile kıyaslanamaz.

- Paket aldatıcı. Reklamlar yanıltıcı... 1 Tane 5 LBS 2 tane 10 LBS bitirdim. Ve sonunda birdaha böyle bir ürün için paramı sokağa atmamaya karar verdim. Umarım almayı düşünüp tereddüt eden arkadaşlar için aydınlatıcı olmuştur.

Bide şu yönden bakın. Ambalaj gerçekten albeni li ... Üstelik isim özenle seçilmiş %100 whey.. İçeriği %100 protein olmasa bile.. Yani bu ürünün esas müşteri kitlesi, amerikada yarı bilinçli kullanıcılar. Lütfen tuzağa düşmeyelim.

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla supplementlerin hiç biri FDA onaylı olmaz. Bizdede bu ürünlerin sağlık bakanlığından onaylı olmayıp köy ve tarım bakanlığından onaylı olduğu gibi.

Back
Yukarı