Zerk
Üye
birincisi,optimum mu bsn mi diye bir başlık daha önceden açılmıştı oradan devam edebilirdin,yeni başlık açmana gerek yoktu.
ikincisi "SCHWARZXXL" gibi bir üyenin sözünün üstüne söz söylicek değil burada kimse.o sana yardımcı olmuş,sen halen gelip burada teyit etmeye çalışıyorsun bunu doğru mu değil mi diye.yaptığın hoş değil bence..
Birincisi, başlık açarken, önce ki başlığı aramaya yazdığımda bulamadım.
İkincisi, Schwarzxxl gibi bir üyenin üzerine pek çok konuda söz söyleyecek birisi olmayabilir. Etrafımdakiler yanlış mı biliyor? Ancak bu iki ürünü benim kullanacağım şekilde kullanan birileri var mı? Varsa, hangisinden daha çok verim aldılar? Soruları aklıma gelerek açtım. Dikkat ettiysen; Schwar... şöyle şöyle söyledi, sizce bu doğru mu? Schwar... bana yanlış bilgi mi verdi? gibi sorular sorarak bu konuyu açmadım. Yani sadece aklım karışmıştı, bunu gidermek ve çevremdekilere doğruyu göstermek amacıyla açtım
Bu konuyu açmada ki en önemli amacım, çevremdeki insanlar gerçekten yanılıyor mu? onu öğrenmek ve kendime sorupta cevaplayamadığım soruları burada sormak... Bknz. ON'nun hangi aroması daha iyidir?, ON'yi nasıl kullanmalıyım(önce sonra), Nasıl beslenmeliyim...
Üçüncüsü yaptığımın ayıplanacak bir tarafını göremiyorum...