bunları alırsan bu öncelikler oluşuyomuymuş?
16 yaş için güzelce beslensen, sabırlı olsan, daha iyi değil mi sence?
hydro whey uygun bir fiyata gelmedi gold whey devam
hyrdowhey dünya piyasasındaki en iyi ürün..ama daha profesonele kaçıyor..almana gerek yok o yüzden.
whey zaten topaklanma yapmaz..tad olarak senin damak zevkine kalmış..
Bu arada forumda daha önceleride belirttim tekrar söylüyorum..
BU TÜR ÜRÜNLER ŞEKLİ, KOKUSU vs. HAP GİBİ BİLE GÖRÜNENLER "İLAÇ" DEĞİL TAKVİYE GIDA ÜRÜNLERİDİR.
VE HER ŞEYİN "DOĞAL" OLANI GÜZELDİR..
daha 16 yaşındasın ve büyük ihtimalle bu spora yeni başladın.ısrarla başka önerei istiyorsun. bir yandan da kafaya takmışsın mutlaka senin İLAÇ diye tabir ettiğin protein tozunu kullanacaksın . iyi madem biraz bilgi vereyim sana sen yine bildiğini yap .
optimum standart whey 5 lbs yaklaşık olarak 2.5 kg a denk gelir vücut tarafından emilimi iyi yüksek kaliteli protein tozları arasında yer alır. günde 2 ölçek kullanacak olsan sana 1 ay falan gider.
optimum hidrowhey 1.75 lbs yaklaşık olarak 900 gr a denk gelir. diğerinden tek farkı emilimin çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşmesidir. bir de gramajının düşük olmasına rağmen fiyatının yüksek olması . günde 2 ölçek kullansan sana 15 gün ya gider ya gitmez.
ancak her ikiside iyi bir markanın ürünü olmasına rağmen dünyanın en iyi protein tozu falan değildir.sadece dünyada iyi satan ve reklam yoğunluğundan dolayı iyi bilinen kaliteli bir markadır.
senin durumuna gelince ; sen bunlardan hangisini alırsan al farketmez.her ikisinin de sana sağlayacağı tek fayda tuvalete gittiğinde kaliteli bir b..k sı....mış olacaksın hepsi bu . çünkü bu spora yeni başlamışsın ve 3-4 aydan önce kullanılan protein tozlarının aminoların v.b suplementlerin hiç biri şu an senin gelişimine bir katkı sağlamayacak . düzenli antrenman , beslenme ve dinlenme şu an senin için en iyi ilaçtır diye düşünüyorum .