Optimum Nutrition Superior Amino 2222 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 144 44,3%
  • Orta karar,

Votes: 158 48,6%
  • Başarısız.

Votes: 23 7,1%

• Total voters
    325
bu amino hakkında nasıl kullanılması gerektiğine dair bi forum açmıstım çöp kutusuna gönderilmiş burdada bi sürü kişi sormus kımse bi açıklama yapmıyor varsa akıl vericek bilgili birisi yardımcı olsun

Softgel olanlar distribütör tarafindan ithal edilmiyor, nedenide domuz jelatini içermesi. Kaçak getirenler var. 320 tabletlik olanlar softgel diye biliyorum.

Kullanımı hakkında bu başlıkta zaten bilgi verilmiş.

Prolab 2000 den sonra optimum 2222 ye gectim. Bir süredir bunu kullaniyorum. Basarili bulmadim yaptigi sivilcelerde cabasi.

ben de gecmis donemde 300 kusur tablet olanindan 4 kutu bitirmistim.. proteini bu kdr guzel olan bi markanin aminosu zayif kaliyor.
yutma problemleri de cabasi..
ben sahsen sanki hic etki bile gormedim diyebilirim.

zaten emilim acisindan her zmn sivi aminolari tercih ve tavsiye ederim.
Twinlab amino fuel liquid...

optimum whey varken buna gerek var mi ?

arkadaslar selamlar ,

yorumlara bakiyorum herkes farkli bir sey yazmis kimisi memnun kimisi ise boyle bir markadan boyle bir urunun nasil ciktigini anlamamis sekilde , mutlakaki her bunye farklidir farkli tepki verecektir fakat (sivilce yaglanma vb) ortak bir gorus bulamadim Optimum Gold daki gibi ,

1-Eger Optimum Whey kullaniyorsak aminoya gerek var mi ki ?
2-Eger var ise ve insanlarda bu aminonun pek faydali olmadigini dusunuyorlarsa ki ben bu sekilde sezdim algiladim , bunun yerine ne kullanma li ?
Bir whey proteini ile amino kombine edilir mi acaba ? (Sacma oldu ama okuduklarim olmaz diyor , ben yinede sorayim dedim :p )

Saygilar

Birinci Soru Gayet Mantıklı Bende Merak ediyorum,ikinci soruya gelince kombine edilir gibi geliyor.Güzel Noktaya Değinmişsin kardeşim.
1-Eger Optimum Whey kullaniyorsak aminoya gerek var mi ki ?
2-Bir whey proteini ile amino kombine edilir mi acaba ?

arkadaşlar ben bu ürünü optimum wheyla brbr kullanıyorum aminoyu idmandan önce 3 çıkınca 3 yemekten sonrada whey i içiyorum acaba gereksiz bi kombinemi oluyor

Bu ürünü kullanıp karın şişliği ve hazımsızlık problemi yaşayan var mı? Kullanmaya başladıktan sonra bende böyle bir etki oldu , bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

batuhan ben ve benim gibi ve senin gibi arkadaslar , konuyu kullanimi merak eden ogrenmek isteyen arkadaslar hala bekliyoruz ki bir gonullu kullanan bir arkadas bilgi versin diye , bu gidislede daha cok bekleriz gibi , bu arada kutunun uzerinde serving size 1 yaziyor biliyorsun degil mi ?

Arkadaslar ben bu urunu 5-6 kutu kadar kullandım hardlıne amino 2000dekullanmıstım hardlıne bende herhangı bır destekleyıcı motıve edıcı bır durum olmadı ama optımum 10 uzerınden 8 hardlıne 10 ustu 6 benım notum

fluber bu urunu kullanim zamanlarin ve tablet sayin neydi ?Bu urunu kullanirken Optimum Whey proteinle kombine ettin mi ?yada whey de varsa nasil kullanmali ? Etkisi nasildi ? Hacim mi yoksa kaslarda sertlik mi ?

Aminoyu whey proteinle kombine etmek çok mantıklı değildir. Neden?

Çünkü amino da whey de hızlı kana karışan ürünler.

Tabiki bir whey protein bir amino kadar hızlı kullanılamıyor; fakat antrenman çıkışı 5 tablet amino atan biri ortalama olarak 10 gr amino alır.

Bu o ilk protein açlığını geçiştirmek için ortalama bir bünyede yeterlidir.

Ondan sonra gelecek ürün, kana çabuk karışıp hemen kullanılan bir ürün değil de, vücudu uzun süre besleyecek bir ürün olmalıdır.

Alınan 5 aminodan sonra gelecek öğün tavuk, balık, et gibi protein çeşitleri olabilir. Antrenman çıkışı amino alındığını düşünerek sonraki öğünün en az 1 saat sonra gelmesi mantıklı olur.

Eğer ki yemek pişirme imkânı yoksa o zaman karma bir protein tozu tercih edilmeli.

ON Nitrocore, BSN Syntha-6, Gaspari Myofusion, BSN Dessert vs...

Ben antrenman öncesi düzgün bir öğün yapıp antrenman sırasında esansiyel aminoasitleri içeren bir içecek ve antrenman sonrası da sıvı amino alıyorum.

Antrenmandan 45 dakika sonra gelen whey beni pek tatmin etmiyor.

En azından sıvı aminonun sindirim derdi yok, antrenman sonrası dekstroz içeceğimle birlikte alabiliyorum.

Ayrıca antrenman sonrası whey de kullanmış biri olarak sıvı aminoyu daha başarılı buluyorum.

Eğer pahalı geliyorsa tablet amino da kullanılabilir. Kana karışma biraz gecikecektir o kadar.

Bana göre protein tozlarının asıl amacı, kaçırılan öğünler yüzünden alınamayan proteinleri almak.

Eğer bb.com'a girip sağlam vücut yapmış insanların beslenme ile ilgili videolarını izlerseniz, whey proteinin içine 1 kaşık fıstık ezmesi atarlar.
Amaç proteinin emilimini yavaşlatmak.

Eğer karma bir protein pahalı geliyorsa yapılacak en iyi şey whey alıp içine bu tarz bir yağ eklemektir.

Bu sayede vücutta daha uzun kalır.

İyi sporlar.

Arkadaşlar netrition.com dan bu optimum 2222 tablet sipariş edicem. daha önce bu siteyi kullanan varmı ? güvenilirliği ve kargo ücretleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim?

Değerli dostum bahsettiğin siteyi inceledim. Türkiye fiyatlarının cok cok altı fiyatlar ama suna dikkat edin gönderi ücreti sanırım 60$ oda bu günki kur ile (1.560) 60x1.560=93,60TL ediyor + ürün ücreti türkiyede bu ürün 50-65 TL arası alma şansın var kargonda bedava gelme şansın var :) Bu ürünü babama aldım kendisi 58 yasında kaslarında zayıflama var ve bana kargo dahil 54TL ye geldi. Birde UPS i aradım böyle bir ürün getirirsem masraflarım ne olur diye bana detayına kadar anlattılar 5kg geçmeyecek ve en fazla 120$ olacak fazlası olmayacak ve bu tip sporcu besinlerinin gümrüğe takılma riskide var dediler. Peki gümrüğe takılırsa bunun masrafı ne olur dedim 300TL bir ücret ödemeniz gerekebilri dediler bu riski göze kim alabilirki (x) getirmiş ben neden getirtemeyim demeyin gümrük memurunun o anki ruh hali ne bilinmez kafayı takar ürünüde gümrüğe takar:) güvene bileceğiniz 2 site var türkiyede hele birisi izmirden yolluyor ve aksam saat 17:30 a kadar verdiğiniz siparişler ertesi gün elinizde hatta ben istanbuldayım sabah 09:30 da kargo aradı adresimi sormaya bulşamamıslar gittim aldım. Saate bakarsanız 1 gün bile yok :) site ismini reklam olmasın diye vermiyorum site yönetimi izin verirse ozaman yazarım :)

Herkese merhaba arkadaşlar;
Ben Weider Amino 2200 kullandıktan sonra şimdi yaz ayı için Optimum Nutrition %100 Whey protein aldım. Bundan öncede kullanmıştım çok memnun kaldım.
Ben bu ürünü aldığımda yanında birde AQUA FORCE die bir içecek hediye ettiler. Acaba bu içeceğin kullanımını bilen varmı? Yani antrenman öncesindemi sonrasında mı yoksa antrenman yaparken azar azar içerek mi kullanacağız. Bu içece 532 ml. Şimdiden teşekkürler

Bir sorum olacak: daha önce ultime gold 1500 kullandım daha sonra o yetersiz olur dedi hocalar universel nutrition 3001 kullandım şimdi daha yeni bitti şimdi yorumları okuyorumda optimum 2222 daha iyi diyorlar sizce şimdi 3001 den sonra bu optimum 2222 i kullanayayım mı ???

valla ben amino 2222 kullaniyorum sana yardimci olmak isterdim ama daha cok yeni basladigim icin bir sey diyemeyecegim , dedigin gibi yorumlar gayet guzel

Optimum Superior 2222 40-45 dk 4 adet ant once 4 adet hemen sonra
30-35 dk sonrada Optimum whey aliyorum :)

Back
Yukarı