Optimum Nutrition Serious Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 388 48,8%
  • Orta karar,

Votes: 340 42,8%
  • Başarısız.

Votes: 67 8,4%

• Total voters
    795
Arkadaşlar ben üründen sipariş ettim,iki gün önce elime ulaştı. Yalnız kullananlara ürünün orjinalliği ile ilgili bir sorum olacak. Kapağı açtıktan sonra ayrı bir jelalitin muhafazası mevcut muydu?
Benim aldığım üründe kapağındaki siyah bant korumasından başka bir muhafaza yoktu.Kapağı açtıktan sonra direk toz gözüküyor.Bu ürünün orjinalliği ile ilgili bir kıstas mı?

Bu ürünü kullanıp da bu soruma cevap verebilecek biri yok mu?

Kullanıyorum. 2 Gün oldu geleli (NO SUGAR ADDED) Aşırı kilo almaya yönelik bir ürün mükemmel derecede bu bitince Procomplex Protein tozunu kullancagım.

Değerleri çok iyi bende ona aldanıp 1 kutu kullanmıştım 184 boy 72kg dan 73,5kg çıktım spor yapmadan kullandım belki ondandır fazla bir etkisi olmadı

4aydır idmanını yapıyorum ve 2 aydır muscletech nitro hardcore kullanıyorum.Belirli bir yol aldığımı düşünüyorum Fakat, kilo alma ( yağsız ) konusunda sıkıntı yaşıyorum. Bu ürünü muscletech nitro ile kombine etme imkanım varmıdır ? yoksa sırf serios mass kullanmam yeterli olur mu ? boy 1.74 kilo 68 Kilo

ben bu ürünü 4 gündür kullanıyorum ve haftada 3 gün bb yapıyorum aynı zamanda futbol oynuyorum haftada 3 günde aksamları idman oluyo nasıl kullanmalıyım bunu günlük kalori ihtiyacıma göre bi tavsiyesi olan varmı acaba ?
boy:177 cm
kilo: 66.5

acil yardım lütfen :S:S

ben bu ürünü 4 gündür kullanıyorum ve haftada 3 gün bb yapıyorum aynı zamanda futbol oynuyorum haftada 3 günde aksamları idman oluyo nasıl kullanmalıyım bunu günlük kalori ihtiyacıma göre bi tavsiyesi olan varmı acaba ?
boy:177 cm
kilo: 66.5

acil yardım lütfen :S:S

Kolari ihtiyacını bilmiyorum ama kendimden örnek verirsem.Kutunun içinden çıkan ölçeğin 150-160 ml. kadar doldurup sabah , öğle ,akşam olmak üzere 3 kere kullandım gayet iyi sonuç aldım.

günde 250 ml den 3 defa kullansam bi zararı olurmu acaba ? cünkü cok kalori harcadıgımı düşünüyorum ve zaman zaman yeterli beslenemiyorum kutu bitecek dye de düşünmüyorum tekrar alıcam bitince ?

Ben muzlusunu kullandım ama hiç tadını beğenmedim tadı güzel ve bundan daha iyi olan ürün öneriniz varmı ? ayrıca bu ürünü sütle kullanmayın midenizi fena bozuyor.

bugün itibariyle 15 gün oldu kullanalı günde 3 defa 250 ml toz 400 ml süt olarak kullandım 66.5 kg dan 70.5 kg cıkmısım ki ben 68 kiloyu gcmiş birisi deilim iyi ürün bence kullanılabilir

ben haftada 3 gün bb aksamlarıda idman yapıyorum futbol oynuorum yanı o yüzden böle kullandım cok kalori harcadıgımı düşündügüm için yoksa tavsiye edilen sekilde de işe yaradıgını söylyenler var

arkadaslar yurt disinda yasiyorum salona gitmeye basladim
boyum 1 87 84 kiloyum cabuk kilo alip veren bi yapim var ben kilo vermem gerektigini dusunurken hoca bana bu urunu tavsiye etti sizce bu iste bi terslik yokmu sadece gogus ve karin calismak istedigimi defalarca soylememe ragmen

Merhaba arkadaşlar.

58 kiloyum ve 1.84 civarı da boyum var. Bu ürünün 2 kiloluğundan ikişer tane aldım. Ayrıca spora da gitmeye başladım. Oradaki eleman önerdi zaten.

Yanlız ben sadece kilo almak istiyorum, vücut falan yapma derdinde değilim. Sizce ben bu ürünü günlük nasıl kullanmalıyım, öneride bulunabilirseniz gerçekten çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar.

58 kiloyum ve 1.84 civarı da boyum var. Bu ürünün 2 kiloluğundan ikişer tane aldım. Ayrıca spora da gitmeye başladım. Oradaki eleman önerdi zaten.

Yanlız ben sadece kilo almak istiyorum, vücut falan yapma derdinde değilim. Sizce ben bu ürünü günlük nasıl kullanmalıyım, öneride bulunabilirseniz gerçekten çok sevinirim.

8-9 mesaj önce yazdığım kullanım şeklini sanada önerebilirim.

iyi günler ben body e gitmekteyim zayıfım kilo aldırıcı olarak optimum serius mass almayı düşünüyorum ama bu 2.5 kglik harline progainer 4.5 kg kararsız kaldım birde bu ürünlerin yanında protein desteği olarak protein tozu mu yoksa aminoasit mi almalıyım sizce

Herkese merhabalar,
Yaklaşık 20 sayfa okudum herkese yorumları için teşekkürler.

Ürünü almaya karar verdim ancak güvenilir bir yerden almak istiyorum, bu konuda tavsiyesi olan var mı? shaker da olmadığı için ikisini birden alabileceğim bi yer tercihim olur.

teşekkürler

Back
Yukarı