Optimum Nutrition Serious Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 388 48,8%
  • Orta karar,

Votes: 340 42,8%
  • Başarısız.

Votes: 67 8,4%

• Total voters
    795
arkadaşlar merhaba.

serious mass 3000 aldım lakin icinden cıkan ölcek hayvani ebatta 250cc yazıyor tepeleme doldurdugumuzda. 2 ölcek bundan koyarsak bu ürün 2 haftada biter. 2.7kg lik üründen aldım.

2 yemek kasıgı anteramandan önce alıyorum
2 yemek kasıgı uyumadan önce alıyorum.

kullanımım dogrumudur?

Yatmadan önce almana gerek yok. Antrenmandan 1-2 saat önce ve hemen sonra alırsan iyi olur. Birer ölçek alıyorum ben.

Herkeze S.a İyi günler...

19 yaşındayım.
59 kiloyum.
1.78 BOY...

Spora başladım ve 1 ay gittim 1 ay ıcınde fazla olmasada spora gıtmeden öncekı halımden daha iyi yemek yedım beslenmeye daha dıkkat ettım ve 1 ay ıcınde 2 kilo aldım hic bi şekılde ek besın kullanmadan...

Spora gıtmem de ki amac kilo almam dı zayıf oldugumu düşünüyorum...

Şimdi OPTİMUM NUTRİTİON SERİOUS MASS 2727 gr - KİLO ALDIRICI alıcam ve sporu bırakıp evde devam etmek ıstıyorum Evde dambıl ile yapacabılecegım hareketleri yaparak...

1. Sorum ; Sporu bıraksam kilo kaybedermıyım...
2. Sorum ; spora gitmeden evde yapacagım 20 30 dk lık antreman şeklınde hareketlerle bu KİLO ALDIRICI İLE KİLO ALABILIRMIYIM...
3. Sorum ; 20+ gün kullandım bu kilo aldırıcı yı ve atıyorum 4 kg aldım ve sporu bıraktım kilo aldırıcı braktım aşırı kilo kaybı olur mu yoksa besınlere dıkkat ederek kilo koruyabılırmıyım.

Arkadaşlar ben bu ürüne ulaşamadım. İnternet sitelerin hiç birinde stoklarında kalmamış. Ulaşabileceğim güvenilir bir site veya bu yetkili satış sitelerine ne zaman gelir ürün bir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Arkadaşlar ben bu ürüne ulaşamadım. İnternet sitelerin hiç birinde stoklarında kalmamış. Ulaşabileceğim güvenilir bir site veya bu yetkili satış sitelerine ne zaman gelir ürün bir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

EDİT: ******** müşteri hizmetleri ile görüştüm ürün 1-2 güne gelecekmiş.

Bende 2x 2.7kg olanından aldım

Şu şekilde kullanacağım

Gün içinde ;

100 gr kahvaltıdan sonra
100 gr akşam yemeğinden sonra
100 gr gece yatmadan önce

Antreman günleri ;

100 gr kahvaltıdan sonra
100 gr ant. önce
ve ant. dan sonra whey
ant. sonrası akşam yemeği bitince de yine 100 gr serious

Sizce nasıl ?

Bende 2x 2.7kg olanından aldım

Şu şekilde kullanacağım

Gün içinde ;

100 gr kahvaltıdan sonra
100 gr akşam yemeğinden sonra
100 gr gece yatmadan önce

Antreman günleri ;

100 gr kahvaltıdan sonra
100 gr ant. önce
ve ant. dan sonra whey
ant. sonrası akşam yemeği bitince de yine 100 gr serious

Sizce nasıl ?

Şöyle yapsan daha iyi :

Gün içinde ;

100 gr kahvaltıdan sonra
100 gr öğle ile akşam yemeği arasında ara öğün olarak

Antreman günleri ;

100 gr kahvaltıdan sonra
100 gr ant. önce (1-2 saat kadar önce)
100 gr ant. sonra

Yatarken kullanmana gerek yok parana yazık olur. Bolca yağlanırsın. Aslında en önemli zaman tam antrenman sonrasıdır aynı whey gibi önemli

Esneklik kaybetmeden kilo almak istiyorum

Esneklik kaybetmeden kilo almak istiyorum boyum 1.89 kilo 64 iyi besin tüketmeme rağmen kilo alamıyorum basketbolcuyum yaş 18.Ayrıca takımla ne idman ypıyorsam o bb düşünmüyorum.şimdilik sadece supplement param olduğu için salona yazılmıycam ama kendi çapımda sıçrama çalışacağım(AIR ALERT 3 VB.) tavsiyeniz nedir ?

ben forma da sporada yeni başladım.
tek sıkıntım diger arkadaşlar gibi kilo alamama sorunu
1,80boy 59 kg
2 aydır salona gidiyorum . salonda temel hareketlerin nasıl yapıldıgını gösterdiler programlara başladım .
birde protein amino vb ürünleri satan kaslı bir hoca var vermek istediği ürünler arastırdım kimi iyi kimi hoşuma gitmedi boşu boşuna para veripte vucuduma gereksiz şeyleri depolamak istemiyorum bu yüzden tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum
ilk önce serious-mass olarak bunu kullandım
yanında amino 2222 kullanmaya basladım
pek bişe fark etmedi , aminonun faydasını gördüm ama kılo problemım devam ediyor sizden ricam bana önere bileceginiz piyasadaki en iyi kilo aldırıcı değerleri yüksek ve vucutta cabuk emilenlerden olsun ve bununla birlike neler kullanmam gerekiyor creatin vb..
yardımcı olucak arkadaslara şimdiden teşekur ederim
2 ayda kilo almadınmı derseniz 59kg basladım 60kg 300 gr oldum

ben forma da sporada yeni başladım.
tek sıkıntım diger arkadaşlar gibi kilo alamama sorunu
1,80boy 59 kg
2 aydır salona gidiyorum . salonda temel hareketlerin nasıl yapıldıgını gösterdiler programlara başladım .
birde protein amino vb ürünleri satan kaslı bir hoca var vermek istediği ürünler arastırdım kimi iyi kimi hoşuma gitmedi boşu boşuna para veripte vucuduma gereksiz şeyleri depolamak istemiyorum bu yüzden tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum
ilk önce serious-mass olarak bunu kullandım
yanında amino 2222 kullanmaya basladım
pek bişe fark etmedi , aminonun faydasını gördüm ama kılo problemım devam ediyor sizden ricam bana önere bileceginiz piyasadaki en iyi kilo aldırıcı değerleri yüksek ve vucutta cabuk emilenlerden olsun ve bununla birlike neler kullanmam gerekiyor creatin vb..
yardımcı olucak arkadaslara şimdiden teşekur ederim
2 ayda kilo almadınmı derseniz 59kg basladım 60kg 300 gr oldum

serius mass kullanıpta kilo almama şansın zaten yok.demek hiç beslenmene dikkat etmemişsin,hiç bir şey yememişsin.yada doğru şekilde kullanmamışsın serius massı.

5,4 kg lik paketi 1 ay içinde düzenli şekilde kullanıp ,bitirdin mi?

neyse para sıkıntın yoksa bsn true mass kullan.son 1 kaç yılın en iyi gainer ı seçildi. eğer parayı dert ediyorsan bu ürün ideal kullanmaya devam et..millet 2 kg lik gainerları alıyor 2/3 ayda yarım yamalak kullanıyor.sonra faydasını göremedim diyor. bilmiyor ki o 2 kglik ürünün ömrü 15 gün.o yüzden dediğim gibi kullanım şeklin ve dahada önemlisi bu ürünleri kullanırken iyi beslenebilmen çok önemli.

benim boy 1.88 kilo 86 şimdi bakınca gainer luzumsuz gibi ama kollar göğsüm omuzlar kısaca göbek hariç her yer zayıf :D bu ürünü kullanmak abesmidir.

bugun biraz araştırma yaptım antemandan sonra sizdende öneri ve yardım beklıyorum
ilk önce amacımı söyliyeyim 59 kg düşmüşüm haftada 6 gün 1.5 saat antramana gitmeye başladım tekrardan bu sefer daha ciddi bir çalışma ve daha iyi bir beslenmek istiyorum alamak istediğim ürünler aşağıda sıralıyorum

1) CREATINE POWDER 600gr
2)SUPERIOR AMINO 2222 SOFTGELS 300 tablet
bu iki ürün arastırdım almak istiyorum fakat kilo aldırıcı konusunda kararsızkaldım, bunlar
1)PRO COMPLEX GAINER
2)SERIOUS MASS
3)Weider Giant Mega Mass 4000
hangisini almamı tavsiye edersiniz ve şu sağlıklı ve düzenli beslenme konusunda biraz yardım ala bılırmıyım kaç öğün ve neler tüketmeliyim
inanın artık üstüme elbise alamıyorum kemer sıkmaktanda bıktım boyumla kilo arasındaki 22 kg fark var içler acısı en azından 6 -7 ayda 75 kg olamazmıyım :(

ilk olarak optimum sevdasından vazgeçin bence.
2200 mg lık amino olarak multipower amino 2200 tavsiye ederim.
kreatininizide creapure olanından alın.bu markalar;nanox,hardline,multipower,weider.
kilo aldırıcı olarak o isimlerin arasında weider giant mega mass 4000 i koymanız bile o ürüne hakaret :) diğer ürünlerle bu ürün kıyaslanamaz.benim bildiğim dünyanın en iyi kilo aldırıcısı bu ürün.sizin için fazla ama.serious mass,progainer gibi ürünleri tercih edebilirsiniz.

weider giant mega mass 4000 listeme ekledim
creatin olarak Weider CreaPure Creatin alıcam tavsiyeniz üzere

amino olarak multipower amino 2200 mi yoksa Weider Amino 2200 mu kullanayım kararsız kaldım
ve bir ricam daha 1,80 boy 59 kg yaş 31 kullanım detayları hakında hıc bır bılgım yok ılk kez kullanıcam haftada 6 gün ortalama 1.5 saat salona gidiyorum
tavsiyeniz üzere hemen yarın alıcam madi sorun yok yurt dısında yasıyorum tr dekı fıyatların hemen hemen yarı fıyatına gelıyo kktc de anlamadıgım memlekette neden bukadar pahalı burada bıle guneyden alınıyor guneyde daha uygun oluyor komik ya valla bukadar gumruk veya ulaşım gıderı olabılecegını zannetmıyorum sağlık olsun sonucta sporyapıyoruz ama en pahalı spor oluyor ne yazıkki buraya tatile gelen olursa bence salonlara veya eczanelere ugrayın derım gereklı olan tüm ürünleri alırsınız yol parasını kurtarmıs olursunuz ha sunuda soleyeyım burası bıle pahalı gelıyor üretilen yerlerde coooookkk ucuz ürünler

weider kreatinden pişman olmazsınız emin olun.
multipower 2200 alın.orayı bilmem ama burada 70 tl fark var.buna deymez.eğer orada bu kadar fark yoksa weider alabilirsiniz tabi.
haftada 5 gün spora gidin.gelişiminiz daha iyi olur bu şekilde.
weider mega mass 2000 ile başlayın bence 4000 size ağır gelecektir.

tavsiyeni dinliyorum fakat kullanımları hakındada acık bılgı verırsen sevınırım. Creatinde ve aminoda pek fark yok SUPERIOR AMINO 2222 SOFTGELS 300 tableti 60 tl ye almıstım ama weider mega mass bilmiyorum tavsıyenız üzerine arkadası aradım güneyden sordurucak fiyatını tr de 400 tl cıvarında 4000 ligi bakalım burada ne kadar
her ürünü ayrı ayrı kullanımını söylersen cok sevınırım ayrıca ilgilendiğin için cok tesekur ederım cok yarıdımcı oldun

antremandan 30 dk önce 6 amino+1 ölçek kreatin
antremandan hemen sonra 6 amino+kreatin
weider mega massı öğleden sonra ara öğün olarak veya antremandan sonra alabilirsin.
eğer antremandan sonra alacaksan ki bence antremandan sonra al.o zaman mega mass ın içine 1 ölçek kreatin at,amino alma.aminoyu sabah uyanınca 6 tablet al.
dikkatimi çekti neden protein tozun yok.

weider mega mass ta protein yokmu onda var die düşünmedim ama almam gerekiyorsa lütfen bunlara kombine olarakprotein tozu önerin varsa yazarmısın

Son düzenleme:
Back
Yukarı