Optimum Nutrition Serious Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ALPEREN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok başarılı,

Votes: 388 48,8%
  • Orta karar,

Votes: 340 42,8%
  • Başarısız.

Votes: 67 8,4%

• Total voters
    795
Yarım ölçeği 500ml sütle karıştırarak iç.Ben sadece antremanlardan sonra kullanarak inanılmaz bi gelişme gördüm.Günde şu kadar tam ölçek v.b. ifadeler ürünün sitesinde ve üzerinde yazan tüketimi arttırmak amacıyla bulunan şeyler.Sonuçta vücudun ihtiyacı günlük 80g ise sen 200g alsanda onun büyük kısmı tuvalete gidecektir.

Bu ürün ÇOK ciddi :D

Simdilik suyla iciyorum.wishdropper`in önceki sayfalarda anlattigi bir beslenme programi vardi onu yakin bir program uyguluyorum.3x100 cc aliyorum günde. Yaklasik 200 gr yapiyor.Sonuclarini konusmak icin daha erken,paketini bitirdigimde ne kadar etkili oldugunu yazacagim.Ama bazi arkadaslar tadinin kötü oldugu ve siskinlik yarattigi konusunda elestiri yapmislar,bunlara kesinlikle katilmiyorum.Bendeki muzlusu suyla birlikte tadi oldukca güzel,bende kesinlikle siskinlik yapmiyor ve cok kolay bir sekilde karisiyor sadece shakerla.

ben 6 lbs olanından aldım 2 ölçeği yarım ölçek olarak günde 4 kerede alırsam nerdyse 1 haftada bitiyo 1 ölçekde kilo aldırıyor mu? kullanan arkdaşların yorumlrını bkliorm

Yeni başlayacağım ve bu ürünü istiyorum kilo almak asıl amacım.
Antremandan öncemi kullanayım sonramı
182 boyum 60 kilom var:) yaşımda 16.
Ve bu ürün ne kadar gider nasıl kullanacagımı yzarsanız çok sevinirim yarım porsiyon falan demişsinizde yemek kaşığımı tabakmı yani yemektenmi bahsediyorsunuz:)
Yani kısacası ben body-kick box yapacagım 3 gün body 3 gün kick box
**Antremandan önce&sonra 1 yemek kaşıgımı kullanayım 2 mi yarım mı :) Peki 1 kaşık diyelim 1 keremi 2 keremi Ve bu kullanacagım şekilde ne kadar gider toz:)
1 kaşık kullanacagım mesela 1 bardak sütün içinemi koyayım :)
Teşekkür ederm

Yeni başlayacağım ve bu ürünü istiyorum kilo almak asıl amacım.
Antremandan öncemi kullanayım sonramı
182 boyum 60 kilom var:) yaşımda 16.
Ve bu ürün ne kadar gider nasıl kullanacagımı yzarsanız çok sevinirim yarım porsiyon falan demişsinizde yemek kaşığımı tabakmı yani yemektenmi bahsediyorsunuz:)
Yani kısacası ben body-kick box yapacagım 3 gün body 3 gün kick box
**Antremandan önce&sonra 1 yemek kaşıgımı kullanayım 2 mi yarım mı :) Peki 1 kaşık diyelim 1 keremi 2 keremi Ve bu kullanacagım şekilde ne kadar gider toz:)
1 kaşık kullanacagım mesela 1 bardak sütün içinemi koyayım :)
Teşekkür ederm

içinde ölçek var onla kullanıcaksın bende henüz karar veremedim nasıl kullanacığıma paran varsa 2 ölçeği bitir bir günde ama paran yoksa yarım yarım kullan sana kalmış :)

ben de bu ürünü kullanıyorum. 2 ayda 4 kilo aldım. benim gibi ne yerse yesin, ne yaparsa yapsın kilo alamayan biri için iyi bi kilo bu. düzensiz olarak kullandığım halde etki etti.
ben protein tozları için olan küçük ölcek ile içiyorum. sabahları 1 protein ölçeği ile 400ml süt. antremana gittiğim günler de antremandan sonra bi tane daha içiyorum. yani içinden çıkan ölçekle içmek mantıklı değil pek. bu aralar daha disiplinli çalıştığım için spordan önce ve sonra 2şer protein ölçeği içiyorum. gayet etkili.

Çikulatalısını öneririm antremandan yarım saat önce 200 ml çikulatalı yada çilekli sütle tadı harika oluyor bim de mevcut sütler 60kr bişi hem sütteki vitamin ve proteyinide alıyorsunuz antreman hafif geçiyo ben terlemiyorum bile zorlamama ragmen

Neden ?süt ile su arasında çokmu fark var bu damak tadı ayrıca senin bünyen kaldırmıyabilir benim kaldırıyor o dedigin yemek için geçerli bence 1. 1.5 saat zaman zarfı.

Ben daha önce serious mass 12 lbs kullandim ve gayet memnum kaldim. Simdi 2. pakete basladim ama bu aldigim paket digerinden biraz farkli. Paketin en yüzündeki banane ibaresi ve arka tarafinda ki icindekiler kismi yapistirma.ilk aldigim pakette böle degildi direk paketin üstüne baskiliydi. Icindeki toz da renk olarak biraz daha sari göründü bana.Suyla karistirinca tadi ayni ama rengi daha bi acik oldu bu sefer. Acaba bu aldigim ürün sahte olabilir mi ? Yoksa sadece üretimden kaynaklanan bir farklilik mi kafama takildi. Yardimci olabilirseniz sevinirim... Bu arada ürünü yurtdisindan aldim.

Arkadaşlar,

Daha önce Hardline Gainer kullandım. Aşırı şekerli olması, fazla tokluk hissi veriyor olması nedeniyle ürün bitmeden bıraktım. Kilo aldırdı ama ciddi sağlık sorunları yaşayabilirdim. Kaç defa kusarak geri çıkardım hatırlamıyorum.

Şimdi ise bu ürünü kullanıyorum. Hem salondaki hocaların tavsiyesi, hem çevreden tavsiye hemde forumdaki yazılanlar sonucunda bu ürünü kafaya koydum. Kafaya koyduğumu duyan biri doğum günümde hediye olarak bu üründen gönderdi.

3 gün oldu kullanmaya başlayalı. Gerçekten çok kaliteli bir ürün. İçtikten sonra hiçbir sıkıntı yaratmıyor. Çok kısa süreli bir doygunluk hissi veriyor. Ancak birşeye dikkat ettim ve şaşırdım. 3 gündür buna anlam veremiyorum. Neden olabilir diye düşündükçe aklıma birşey gelmiyor. İlk olduğunda alakası olabileceği aklıma gelmedi. Sonraki 2 gün takip ettim... Ne zaman ürünü içsem başıma hafif bir ağrı giriyor. Sonrasında ağrı kesici almak durumunda kalıyor. Yada ağrıya biraz katlanıyorum, sonrasında geçiyor.

Sizce bu neden olabilir? Bir türlü anlam veremedim...

Arkadaşlar bende daha önce hardline progainer kullanmıştım.Ürün başlığında gerekli olumlu ve olumsuz açıklamaları yapmıştım.
şimdi ise optimum nutrion seriass mass siparişini bugün verdim.
ürün gelince kullanım şeklini ve ürün hakkında deneyimlerimi bu başlık altında tekrar sizlerle paylaşacağım. Umarım sağlıklı bir şekilde kilo almama yardımcı olabilecek bir üründür.

Boy: 181 Cm
Kilo: 81 Kg

Bu ürünü kilo almak için almak istiyorum.(Boy 175 Yas 16 Kilo 56 - 1 Aydır Body Gidiyorum)
Ne Kadar iyi beslensem kilo alamıyorum, o yüzden kilo aldırıcı kullanmak istiyorum.Bu ürünü bana önerirmisiniz ?

tadının kötü olduğu konusunda söylentiler var

En iyi tat, çikolata da mı arkadaşlar, sütle karıştırmak için ?

Arkadaşlar ben bunun 5kg lik olanını aldım ama ambalajı gerçekten çok dandikmiş ve kötü bir yerinden yırtıldı açıkta kalsa bir şey olurmu ?

Arkadaşlar ben bunun 5kg lik olanını aldım ama ambalajı gerçekten çok dandikmiş ve kötü bir yerinden yırtıldı açıkta kalsa bir şey olurmu ?

kavanoza veya yoğurt kabına koyun..açıkta kalmasın

Merhaba arkadaslar,

Bu urunun 5.5kg lik siparisini vermistim ve daha henuz elime gecti, haliyle sadece tadiyla ilgili bir bilgi verecegim, belki merak edenlerimiz vardir.

Su ile karistirildiginda eger daha once nesquik ictiyseniz sizde direk "ayni tat" hissi uyandiricak bu icecek, cunku gercekten cok benziyorlar, onun disinda yogun olmasindan dolayi (2 olcek, 700ml) biraz doyurucu (malum cikolata), eger "tadi nasildir acaba" diye endise yasanlar varsa nesquik i baz alabilirler, simdilik bu kadar ..

Zaman icerisinde etkilerinide yazacagim ..

bu gece sipraiş vermeyi düşünüyorum ama true-mass ile bunun arasında kaldım tru-mass alırsam içindeki protein oranının yüksek olmasından dolayı whey almicam ama serious mass alırsam artı whey de alıcam ve bütçeye biraz binecek 5 aydı bb yapıyorum 5 kilo almam gerekiyor sizce hangisini kullanmalıyım?

Back
Yukarı