karacabey34
Üye
muzlusunu kullanan oldumu ? genelde muzlu hiç bir ürün güzel olmuyorda
Kardeşim öncelikle kendi vücut ihtiyaclarını belirlemelisin, sen satıcıların her dakka içebilirsin demelerine bakma, ben çileklisinden (beşer kiloluk) 2 paket bitirdim güzel ürün memnun kaldım ama bunda normal protein tozundan daha fazla protein ve karbonhidrat var, o yüzden ilk başta yarım porsiyon olarak başlayabilirsin ki zaten bunların tavsiye ettiği ölçekle kullandıgın zaman karıştırması ayrı bi dert oluyor (çünkü toz çok sıvı az oluyor) içmesi daha ayrı bi dert oluyor kıvamı ve tadı yoğun oluyor çünkü.bu ürünün çikolatalısını sipariş verdim. kullanım olarak normal gainer tarzı. istediğim her an içebilir miyim?
sütle deneyen var mı? yoğun olur ama içimi rahatsa içilir bence.
deneyimleyenler yazabilir mi nasıl maksimum fayda aldınız?
öncelikle bunun takviye yani destek ürünü oldugunu unutmamak lazım yani rutin yeme düzeni artarak devam etmeli ve araya da bu üründen eklenmelidir bence, aç karna bunu içip de öğün atlamak faydalı degil zararlı olur, o yüzden ben yemeklerden sonra kullanırdım gainer kullandığım zamanlar, öbür türlü iştahımı kapatırdı hepbir de üstünde yazan ölçeğe göre hazırlayınca çok yogun ve bayıcı bir tadı oluyor diye ben yarım ölçek hazırlardım iki kat su eklerdim içine, bunu gibi detaylar kişisel tercihlere göre şekillenebilir ama en önemlisi normal yeme düzeni aksatılmamalıdır derim benürün bugün elime geldi , boyum 1,78 kilom 56 .beslenme olarak 1 haftadır düzenli besleniyorum.Haftanın 5 günü spora kalan 2 gün dinleniyorum.Ürünü kilo ve hacim için aldım.Olumlu sonuç alır mıyım veya olumlu sonuç almak için neler yapmalıyım ? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM XD
VERİM ALABİLDİNMİ KARDEŞİMöncelikle bunun takviye yani destek ürünü oldugunu unutmamak lazım yani rutin yeme düzeni artarak devam etmeli ve araya da bu üründen eklenmelidir bence, aç karna bunu içip de öğün atlamak faydalı degil zararlı olur, o yüzden ben yemeklerden sonra kullanırdım gainer kullandığım zamanlar, öbür türlü iştahımı kapatırdı hepbir de üstünde yazan ölçeğe göre hazırlayınca çok yogun ve bayıcı bir tadı oluyor diye ben yarım ölçek hazırlardım iki kat su eklerdim içine, bunu gibi detaylar kişisel tercihlere göre şekillenebilir ama en önemlisi normal yeme düzeni aksatılmamalıdır derim ben
Evet muhtemelen kilo alacaksınMerhabalar ben bu ürünü almak istiyorum kullanış şeklim şu şekilde olacak