Beyler serious mass ile ilgili olarak ekstrem bir deneyim yazayım, not olarak kalsın.
yukarıda da belirttiğim gibi serious mass çok başarılı bir ürün,şimdi bir de kurabiyelisi çıkmışki yani tadı nasıl çok merak ediyorum.
ben bunun çileklisinden 2 tane 5.5 kiloluk kullandım, bu ikisinin arasında da bi tane True Mass 2 kg kullandım
sonucu 8 kg olarak aldım
FAKAT
aralık ayında bi gece çok seri öksürükler gelince ertesi gün doktora gittim ve zatürre başlangıcı deyip ona göre bi tedavi verdi
(zatürre miydim değil miydim hala bir muamma bu ayrı bi konu, merak eden olursa ayrıca sorun onu da yazarım)
o ara işte kan tahlili verdim, EOZINOFIL değeri 0,1 - 0,2 geçmişti, o günlerde de serious mass i henüz bırakmamıştım
aradan bir ikii ay gecti gene kan verdim tahlil için
eozinofil azıcık gerilemişti
en son 10 gün önce kan verdim
tamamen normal değerlere dönmüştü
ve aralıktan beri serious mass kullanmadım
şimdi bunun nedeni serious mass demiyorum
ama içinde o kadar çok çeşitli malzeme varki içlerinden hangisi öyle bişeye neden oldu bilemem
bu arada Eozinofil kan hücrelerimizden birinin adı, kannda bulunan bi madde ve bunun yüksek olması alerji ile ilgili oluyor
yani bu ürünü kullanan ve alerjik olarak hassas olan arkadaslar sorun yaşayacak olurlarsa bu bilgileri de göz önünde bulundursunlar
bu mevzuyu anlayabilmek için bir iki firmaya da twitter dan mention atıp sordum
gainer içerisindeki karbonhidratın kaynagı nedir nereden geliyor diye
henüz cevap veren olmadı
o nedenle ben gainer hayatımı sonlandırdım
bundan sonra yulaf ile desteklenmiş protein tozundan devam ediyorum
en azından biliyorum ki whey peynirden gelen birşey...
herkese kolay gelsin Allah sağlık sıhhat versin