Optimum Nutrition - PLATINUM HYDRO WHEY

Ne harami olucak arkadasim, ayrica olsa bile biz nerden bilicez , yani ne diyim sana allah akil vermis al bak arastir biraz, evet haram madde yok ama biz steroid falanda kullaniyoruz onlarda haram degil ama karacigerin mahvediyor simdi sole bakalim ne anliyosun sen haramdan... Domuz ve turevlerinden bahsediyosun ustunde yok yaziyo ama vardir belki nerden bilicez biliyoruz desek yalan yani...

Walla bos muhabbet...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Arkadasim seni bilmem ama benim gelatin ve ya haram maddeler olan proteinlerden uzak durmam lazim streoidi sormuyorum bunun icinde olan maddelerden bahs ediyorum

arkadaşlar spordan 30 dakika önce bir ölçek alıp 350 ml. su ile karıştırıp içiyorum,spordan sonra da içsem bir sakıncası olur mu?İki haftadır spor yapıyorum..

Dostum spordan once alman iyi bir tercih ama daha onemlisi idmandan hemen sonra alman.
Whey protein tozu hizli kana karismasi ile unludur ve onemli olan yiprattigin kaslarin tekrar toparlanmasi ve buyumesidir, bunun icin idman sonrasi beslenme cok onemlidir...

Dostum spordan once alman iyi bir tercih ama daha onemlisi idmandan hemen sonra alman.
Whey protein tozu hizli kana karismasi ile unludur ve onemli olan yiprattigin kaslarin tekrar toparlanmasi ve buyumesidir, bunun icin idman sonrasi beslenme cok onemlidir...

İlginiz alakanız için teşekkür ederim.Yani idmandan 30 dk öncesi ve idman sonrası hemen birer ölçek almamda bir sakınca öyle mi?

Yok kardesim whey protein den 2 olcek icmende bisey olmaz, fazla gelirse isal olursun zaten :)) o zaman idmandan sonra ic :)) onceden icmekten daha onemlidir sonra icmek...

Typical Amino Acids Profile (milligrams per serving)Essential Amino Acids (EAAs)Conditionally Essential Amino Acids (CAAs)Nonessential Amino Acids (NAAs)Tryptophan495Arginine611Aspartic Acid3249Valine2259Cystine693Serine1414Threonine2159Tyrosine846Glycine479Isoleucine2467Histidine540Alanine1466Leucine4100Proline2031 Lysine2589Glutamine & Precursors5124 Phenylalanine867 Methionine611[DOUBLEPOST=1393181367][/DOUBLEPOST]
Selam Mushab, icindekiler kisminda bahsettigin maddenin ismi yok.
Listeye goz atsana

Arkadaslar bu ürünü internet sipariş vericektim fakat dikatimi ceken birsey oldu.iki farkli sekilde sunumunu alttaki resimlerdeki gibi.aralarinda icerik olarak fark var midir.bi tanesini uygun fiyata bir siteden buldum ona gore almayi dusunuyorum 41oChquh3RL._SY300_.jpg optimum_platinum_hydrowhey_1590_gram_4444.jpeg

içerik olarak çok iyi ürün ama etki olarak ben o direkt etkiyi hissedemedim. 2 kutu kullandım şu ana dek. çok daha fazla verim aldığım tozlar oldu. combat gibi,ama definasyon dönemindekiler için en iyisi bu sanırım?

Back
Yukarı