Optimum Nutrition - PLATINUM HYDRO WHEY

2 kutu aldım deneyeceğim bakalım. Etkilerini bittikten sonra yazarım. Vanilyalı olduğu için sütten başka birşeyle kolay kolay içilmiyor illet.

Ürünü bende aldım. Çok uzun süreli İso-100 adetimi bozmuş oldum ürünü beğenirsem bundan sonra bundan devam edicem.

Bunun vanilyalısı mükemmel vanilyalı milkshaketen daha güzel. Ürünün kalitesini tartışmaya gerek duymuyorum protein tozlarının kingi...

beyler gold whey standar ölcegi 30 gr alıyor 24gram proteın verıyor
hydro ise kac gram alıyor ölcegı 1 soylermısınız hydro 30gr proteın verdıgını bılıyorum 1 ölcekte ama bu ölcek kac 45gr felanmı eger oyleyse bunu almak hıc mantıklı degıl amıno asıt felan ıcınde var diye

Sana işin espirisini söleyimmi 1 ölçek hydrowhey tamı tamına 29 gram alıyor bende :D

Arkadaslar on whey gol kullanıyorum buna geçmeyi düşünüyorum bu definasyon için galiba ben bulktayım işimi görürmü acaba ?

Valla ben bulktayım bunu kullanıyorum. Bunun içinde karbo felan var definede bunun yerine 0 karbo 0 şeker 0 yağ olan wheyleri denemelisin.

2 kutuyu bitirdim. Vanilyalı olduğu için suyla zor oldu içmesi 1-2 tatlı kaşığı nesquik katıp tüketebildim. İlk protein tozumdu o yüzden başka ürünlerle karşılaştıramayacağım ama 2 kutuyu da bitirdikten sonra vücut kendini belli etti. Tavsiye ederim. Ama 3.5 lbs için fiyatı biraz abartı. Yine kullanır mıyım diye soracak olursanız da evet bütçem yettiği sürece kullanabilirim.

bu ürünü hiç bir yerde bulamadım. 1 kutu kullandım çok memmundum. siz nereden temin ediyorsunuz? şu an mecburen hydrobuilder a başladım...

Bugün Platinium Hydronun 1.5 kiloluğunu ve Bsn Syntha yi siparis ettim. Bakalim methettikleri kadar var mi ya da ben yüksek seviyede verimli kullanabilecek miyim?

gold standar mi yoksa hydrowhey mi arakadaslar,
fiyat olarak servisi basina
2.35TL gold standart
4.80 TL hydrowhey.
ciddi fiyat farki var. deger mi bu farka ?

bukadar farka değer olduğuna ben inanmıyorum ancak para konusunda sıkıntın yoksa kullanılabilir

gold standar mi yoksa hydrowhey mi arakadaslar,
fiyat olarak servisi basina
2.35TL gold standart
4.80 TL hydrowhey.
ciddi fiyat farki var. deger mi bu farka ?

bir de şöyle düzeltmek lazım, birinin ölçeğinde 24 diğerinde 30 gr protein var. yani gramları eşitlersek gold standart 3 tl oluyor...
gold standarta eaa haricen alsanız fiyat ne oluyor? yine de tam hydrowhey fiyatına gelmiyor ancak yaklaşıyor. Uğraşmamak için tercih edilebilir belki yoksa gold standart + amino fiyat olarak uygun oluyor...

s.a arkadaşlar hydrowhey ile weider cfm whey arasındaki fark nedir hangisi daha iyidir fiyat konusunda sıkıntı yok alınacaksa hangisi alınmalı

Bu urunde haram maddeler varmi bilen varsa lutfen soylesin

Ne harami olucak arkadasim, ayrica olsa bile biz nerden bilicez , yani ne diyim sana allah akil vermis al bak arastir biraz, evet haram madde yok ama biz steroid falanda kullaniyoruz onlarda haram degil ama karacigerin mahvediyor simdi sole bakalim ne anliyosun sen haramdan... Domuz ve turevlerinden bahsediyosun ustunde yok yaziyo ama vardir belki nerden bilicez biliyoruz desek yalan yani...

Walla bos muhabbet...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı