Optimum Gold mu ? Hardline Whey 3Matrix mi ?

iyiki bi ülkemize destek olalim dedik biz bilmyozmu masiltek multipower

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iyiki bi ülkemize destek olalim dedik biz bilmyozmu masiltek multipower

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu konuyu şu başlıkta tartışıyoruz zaten
HARDLINE FİYAT POLİTİKASI (TARTIŞALIM) | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Bu başlığı daha fazla saptırmayalım artık ordan devam edilebiliriz ayrıca hardline kendi cebine mi sporcuya mı ülkemize mi destekte ben çözemedim daha orası ayrı :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar;
Konu amacından biraz sapmış onu açıklığıa kovuşturalım.
Tigerrr'ın yazılarında doğruluk payı var bazı ürünler ve ham maddeleri Çin'den ithal edilmedir .
Optimum Gold ile Weider Premium whey içerik olarak karşılaştırıldığında neredeyse aynılar ,Servis sayısı bakımından Weider 10 servis daha fazla .
10 servis için 70-80 tl verilirmi ?
Cevap: Verilmez
Opitmum Gold mu ? Hardline 3 Matrix mi ?
Benim tercihim: Optimum Gold
Ben alırken salondaki üstadlara sordum optimumlar çakma alma dedi hardlineyi sormadım gerekte yok ne olduğu belli zaten :D .. En sağlam kas yapan toz pireminyum weiderdır. Mesela ben megafort kullanıyorum eyki mütiş ötekiler böyle değl.

Arkadaşlar bende protein tozu almak için araştırma içerisindeyim şu anda.Optımum gold ve hardlıne whey 3 matrix i karşılaştırdığımda hardline içerik olarak daha zengin gibi gözüküyor.Buna rağmen hardlıne daha ucuza satılıyor.Ama hala tercih edilen marka optımum oluyor.Bunun sebebi ne?

Şuan fiyatlara bakınca Optimum bayağı yükselmiş görünüyor.Cumartesi günü bende Optimum siparişi verdim fiyatına rağmen (174 TL ki eskiden 140 Tl ye alırdım.).Çünkü kullanınca verim aldığım güzel bir üründür.Bununla 5.kutuyu devirecem:)

hiçbirine para vermeyin sayın kardeşlerim et , tavuk yumurta gibi doğal yemekler dururken böyle sunni şeyleri tüketmeyin.

Back
Yukarı