online oyunlar

Ben küçükkken kuzen oynardı benim pc açmıyordu knightı şimdi ise o bıraktı ben oynuyorum oda eski oyun yok diyor ama belki düzelir oyun

dota2,csgo,arma 3 br

Knight online hayat offline 2004 de ilk basladim sanırım xigenonda sonra 2010 a kadar donem donem oynadim en son girakonda Janissary claninda birakmistim kolluk felan yapmıştık.hey gidi hey :)

Hem online oyun oynayıp, hem nasıl spor yapıyorsunuz? Ben oyun oynarken kalkıp yemek bile yemiyorum, bi oturmaya 3-4 saat oynuyorum, siz kendinizi iyi dizginliyorsunuz demek ki..

Metin2 vazgeçilmezim.
2004'de başladım hala da oynuyorum o kadar ilerledim ki alman serveri oynuyorum:) 2 dili çözdüm yazılanları anlıyorum karşılık verebiliyorum bunun haricinde başka bir artısı olmadı.

2004'te başlayıp 2009 da bıraktığım Knight Online'a Steam ile birlikte geri döndüm 63 level human Archer'ım oynayan varsa Özelden yazsın Server Cypher. ;) Knight Online bırakılmaz ara verilir lafına artık inanıyorum :D

beramus 2005-2008 yılları diplomat diye warriorum vardı 79 lvle kadar kastım 3 kişi kasıyorduk çarı :) şaka gibi her gün 6 saat nizami şekilde çar kasıyorduk sonra hacklendik
çara 6-7 bin lira rahat yatırmışızdır +9 raptor vardı o zamanlar +9 raptor paha biçilemezdi ne günlerdi be

beramus 2005-2008 yılları diplomat diye warriorum vardı 79 lvle kadar kastım 3 kişi kasıyorduk çarı :) şaka gibi her gün 6 saat nizami şekilde çar kasıyorduk sonra hacklendik
çara 6-7 bin lira rahat yatırmışızdır +9 raptor vardı o zamanlar +9 raptor paha biçilemezdi ne günlerdi be
+7 shard +7 sherion aldığımda sevinçten 1 hafta uyuyamamıştım. Minor kombo yapıcam derken az mouse bozmadım :D Usko'da artık ne sherion'un nede Raptorun bi değeri kalmadı aga.

Back
Yukarı