Omzumu çıkardım sanırım yardım.

Merhaba beyler ya bugun göğüs günümdü Normalde çalıştığım ağırlıkları arttırdım az geliyor diye antreman bitti eve gittigimde birşey farkettim omzum kıt kıt ediyordu hafif bir acı vardı omzummu çıktı acaba bench press yaparken, otururken farkettim ne yapabilirim normal bir durummu Omuzumu yukarı aşşağı yaptıgımda kıt kıt ediyor ve hafif bir acı var yorum yaparsanız sevinirim.bench_O

omuzunun çıktığından şüpheleniyorsan ilk iş doktora gitmektir
burası yeri değil

burada vericeğimiz öneriler doğru olmayacaktır doğrudur ve kesin teşhisi de budur demiyorum ancak sana yaşadıgım bi olayı özetleyim senınde sorunun belkide odur .

öncelikle omuzun cıktıgında spor çantanı taşıyım eve gelip şuanda bu yazıyı yazabileceğiniz sanmıyorum

konuya gelicek olursa sporda ilk donemlerimde bench de ve gerek diger göğüs hareketlerinde gereginden ve gücümden fazla agırlık kaldırdıgım zamanlarda eve gittiğimde ve ertesi günü omzumu kolumu yana acarken yana dogru kaldırırken sanki OMZUMUN İÇİNDE CAM KRIKLARI VARMIŞ GİBİ HİSSEDERDİM TIKIR TIKIR EDER VE COK ACIRDI yani zedelemiş olurdum ve sürekli 1 hafta 10 gün dinledirerek geçirirdim zamanlarımı sonra anladım ki önce vücudum da kas inşa etmeliyim daha sonra zorlayarak büyütmeliymişim :)

1 tane ustaya 3 ustalık iş yüklemiyceksin

doktor değilim sonuçta bana bendeki problemi paylaşayım, bundan 3 yıl önce basket oynarken omzumda kısmı çıkık oldu. omzum hala problemlidir ama Rheumon adında bir ilaç sayesinde minimuna indirdim. ilacın olayı iltihap giderici ve ağrı kesini olmasıdır. dediğim gibi doktor değilim ama omuz problemlerinden çok çektim yardımcı olmak istedim :)

Back
Yukarı