Omuzlarda yeterince ağrı hissedememek

Merhabalar. Omuzlar için günaşırı antrenman yapıyorum. Amacım nispeten daha geniş omuzlara sahip olmak. Yeni başladım. 3 kilo ile başladım. Sadece omuzlar 15 dakika sürüyor. Antrenmanları yaparken kendimi zorluyorum, ağrı hissediyorum, fakat antrenman bittikten yirmi dakika sonra ağrı kayboluyor. Bu normal midir? Yoksa daha fazla mı zorlamam gerektiği anlamına geliyor?

bir günde drop set dene bakim, 3 kg ile max sonra salla kollarını 2 kg al max sonra salla kollarını 1 kg al max patlat bu 1 set, 45 sn dinlen aynı şekilde 4 set yapa bakalım sonucu bekliyorum. dinlenme aralıklarını azalt ve en az 3 farklı hareket yap omuz için ve dediğim gibi drop set yap

bir günde drop set dene bakim, 3 kg ile max sonra salla kollarını 2 kg al max sonra salla kollarını 1 kg al max patlat bu 1 set, 45 sn dinlen aynı şekilde 4 set yapa bakalım sonucu bekliyorum. dinlenme aralıklarını azalt ve en az 3 farklı hareket yap omuz için ve dediğim gibi drop set yap
3 kg ile omuz çalışan bir insan muhtemelen daha yeni başlamıştır v yeni başlayan birine direk drop set önermişiniz. Yardımcı olcam derken zarar vermeyelim.
Merhabalar. Omuzlar için günaşırı antrenman yapıyorum. Amacım nispeten daha geniş omuzlara sahip olmak. Yeni başladım. 3 kilo ile başladım. Sadece omuzlar 15 dakika sürüyor. Antrenmanları yaparken kendimi zorluyorum, ağrı hissediyorum, fakat antrenman bittikten yirmi dakika sonra ağrı kayboluyor. Bu normal midir? Yoksa daha fazla mı zorlamam gerektiği anlamına geliyor?
Daha yolun çok başındasın ve sürekli omuz çalışarak omuz büyümez zaten . ya buradaki antrenman programlarından yada spor salonunda bir hocadan program isteyip daha düzenli çalışabilirsin. Yanma ağırlıkların artınca olacaktır ayrıca ymma yoksa ağrı yoksa gelişim yok diye bir şey yoktur illaki ağrı olacak diye birşey yoktur

Omuzda ağır girmeyin sakın, Omuz tendonu çok sakat bir tendon. Bir iğne ucu kadar ince ve iskelet sisteminizin bütün hürriyeti o tendona bağlıdır neredeyse.
Arnold bile 10 kg Lateral Raise yapardı en fazla.

Back
Yukarı