Omuzlarım genişliği 97 Cm Yaşım 20 Boyum 1.89 Kilom 68

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Omer1993
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba iyi günler arkadaşlar benım görüntü bakımından cok sırıksı bir durumdayım Allahını Seven Yardım etsin 6 Ay sonra askere gidicem Omuzlarım genişliği 97 Cm Yaşım 20 Boyum 1.89 Kilom 68 6 Ayda Vücüdumu geliştirebilirmiyim Para Sorun Deil Ne Gerekirse Yaparım Lütfen Yardım Edin :confused:

Merhaba iyi günler arkadaşlar benım görüntü bakımından cok sırıksı bir durumdayım Allahını Seven Yardım etsin 6 Ay sonra askere gidicem Omuzlarım genişliği 97 Cm Yaşım 20 Boyum 1.89 Kilom 68 6 Ayda Vücüdumu geliştirebilirmiyim Para Sorun Deil Ne Gerekirse Yaparım Lütfen Yardım Edin :confused:[

İyi bi spor salonuna yazıl beslenmene ve antremanlarına dikkat et 6 ayda geliştire bilidğin kadar kendini geliştirirsin..

Merhaba iyi günler arkadaşlar benım görüntü bakımından cok sırıksı bir durumdayım Allahını Seven Yardım etsin 6 Ay sonra askere gidicem Omuzlarım genişliği 97 Cm Yaşım 20 Boyum 1.89 Kilom 68 6 Ayda Vücüdumu geliştirebilirmiyim Para Sorun Deil Ne Gerekirse Yaparım Lütfen Yardım Edin :confused:[

Omuzlarım Çok Aşırı Dar Bu Durum Canımı Çok Sıkıyor Psikolojim bozuldu herkes ismim yerine beni uzun sırık olarak çagırıyor aynı 8 yasındaki bir cocugun omuzları kadar askere gidicem düzgün bir vucutla gitmek istiyorum sadece derli toplu durmak istiyorum bu hafta yazılcam bodye kardeşim yorumun için allah razı olsun

sakin ol herkesin vücut anatomisi farklıdır.omuzlarını çalıştırırsan rahatlıkla irileştirebilirsin genişletebilirsin.kanat ve omuz antrenmanlarına önem vermeli ve çok çok iyi beslenmelisin.çalışınca başaramayacak şey yoktur.biraz azim ve sabır lütfen.başarılar

Madem ki kısıtlı süren var ve de para sorun değil diyorsun en iyisi özel bir antrenör de tutman olacaktır. Bu kadar kısa sürede en fazla verimi ancak bir profesyonel gözetiminde alabilirsin.

Arkadaşlar Sizde Çok Haklısınız Ama Elimde Deil yolda yürüyenler beni görünce bir daha arkadan bakım gülüyorlar alay ediyorlar cok zoruma gidiyor 6 Ay sonra Askere gidicegim için ordada ezilmemek alay konusu olmamak için kendimi toparlamam lazım Yani Ancak bu Durumu Siz yaşarsanız Anlayabilirsiniz Anlatırken bile Kendimi zor tutuyorum :(

Back
Yukarı