Bunu neye dayanarak söylediniz ?Üst Göğüs ve trapez çalış
Hastalığın tedavisi varken, ağrı kesici kullanmak gibi olur bu. Görüntü bozukluğunu bir nebze absorbe edebilir fakat asıl soruna çözüm olmaz.Gittiğim salondada bu şekilde olan bir arkadaş vardı üst Göğüs ve trapez çalışarak kısmen o görüntüyü toparlayabildi tamamen düzelir demiyorm ama üst göğüsü ve trapezleri genişler ve büyürse onu absorbe edip görüntü olarak dikkat cekmicek hale gelebilir
Burası zaten onun yeri değil bunu soran arkadaş tedavi için yada teshis için doktora gitmesi gerektiğini biliyordur biz sordugu soruyu sadece "spor" anlamında yanıtlayabiliriz ayriyeten ben arkadas da durus bozukluğu göremedim omuzlarıyla alakalı bir sıkıntı varHastalığın tedavisi varken, ağrı kesici kullanmak gibi olur bu. Görüntü bozukluğunu bir nebze absorbe edebilir fakat asıl soruna çözüm olmaz.
umut1319, orada yaptığım (teşbihi)benzetmeyi senin dışında herkesin anladığını düşünüyorum. Anlamadıysan da yanlış anlaşılma olmuştur muhtemelen.Burası zaten onun yeri değil bunu soran arkadaş tedavi için yada teshis için doktora gitmesi gerektiğini biliyordur biz sordugu soruyu sadece "spor" anlamında yanıtlayabiliriz ayriyeten ben arkadas da durus bozukluğu göremedim omuzlarıyla alakalı bir sıkıntı var
Dediğin gibi olsun.umut1319, orada yaptığım (teşbihi)benzetmeyi senin dışında herkesin anladığını düşünüyorum. Anlamadıysan da yanlış anlaşılma olmuştur muhtemelen.
BodyForumTR ekibi olarak biz de elimizden geldiğince gelen sorulara SPOR alanında yanıt vermeye çalışıyoruz. Beni aşan, özellikle TIBBİ alandaki sporun da fayda sağlayıp sağlamayacağı şüpheli problemlere ''şahsi olarak'' bulaşmıyorum. Şakaya gelecek konular değiller çünkü.
Tedavi derken; ''evet SPOR anlamında da bu duruş bozukluğunun tedavisi mümkün. Neticede SPOR'u sağlıklı olmak için yapıyoruz, olan duruş bozukluklarını gidermeye de yardımcı olmasını isteriz. Görüntüyü absorbe etmesinden çok, asıl soruna odaklanıp sorunun kaynağını ortadan kaldırmayı hedefleyecek cevaplar vermeliyiz'' demeye çalışıyorum.