Omuzlarımın daha fazla genişlemesini istemiyorum

ama kuvvet kazanmak istiyorum ne yapabilirim? Omuzlarım doğal olarak zaten genişti benim 4ayda'da hacim kazanınca iyice sıkıntı olmaya başladı. 55 kilo olduğum için S veya M giyiyorum ama omuzlardan oturmuyor L aldığımda ise Bol geliyor malesef. Nasıl bi yol izlemeliyim?

Burda gelipte ukalalık yapın diye açmadım bu konuyu veya şu kadar samtim vs demedim. Hacim değil sadece kuvvet için ne yapabileceğimi sordum. Belimin inceliğine göre omuzlarım geniş oluyor tek derdim bu.

tam emin degilim ama hocalarımdan gördüğüm kadarıyla yüksek tekrar uzun set sayıları örnek 25 tekrar 6 veya 8 set hacim kazanacaklar için değil definasyon için yapılan program bu tekrarla istesen bile hacim alamazsın ama gücün artar :)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Omuz fazla tekrar sever dolayisiyla yana acislari fazla yaparsan dolayisiyla omuzun buyur burdan yola cikabilirsin

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kilo almaya bak. Kemik yapın geniş ama alt tarafta ve omuzlarının üzerinde et olmadığı için sıkıntı yaşıyorsun. Kilo alıp da largeın içini doldurunca herşey daha orantılı olur. Omuzları mümkün olduğuca ağır çalışmaya devam et.

Agir calismasi daha dogru omuz hareketleri dusuk kilo cok tekrarla genisler agir kaldirmasi omuzlarinda kutle yaratacak fakat genislemeyecek dusuk kilo cok tekrar hem buyutur hem hacimlendirir

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

omuz genişletmek öyle kolay iş değildir
kaslarla dolan omuzlar bir miktar genişler ama çok sınırlıdır

Back
Yukarı