Omuzda simetri acil yardım!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hermess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hermess

Üye
Merhaba değerli dostlar ve hocalar,ben 16 sene profesyonel boks yaptım yurtdısında yanı toplamda 20 sene yı geckın bır spor gecmısım var ve duzenlı olarak haftada 5 gun fıtness yapmaktayım fakat senelerdır sag yumruk ve calısmalardan dolayı sag ve sol omuz arasında ozellıkle ön omuzlarda orantısızlık oldu yanı sag omuz sola gore daha buyuk ve cok bellı oluyor yurt dısındakı hocalar da darklı sıstemler verdıler fakat duzeltemedım ve fark dahada acıldı sızlerden rıcam bana bunu esıtleyebılecek bır program sunmanız kımı hocalar barbell ıle duzelecek kımılerı dumbell ıle kımılerı coklu setlerle vsvs sevgıler...

Boy :190
kılo:102
yas :31

Eklentiler

• 565578_441630992566273_725905902_n.jpg
    565578_441630992566273_725905902_n.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 318
Oncelikle merhabalar, omuzunda simetri varsa, skolyozun olabilir. Bi baktir istersen. Skolyoz cikarsada endiselenicek bi durum yok, yasin ilerlemis daha kotu olmaz. Gecmis olsun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

hangisi eksikse oraya çalış o zaman hocam.arka omuzda simetrisizlik var önlere göre demişsin,ama arkanın fotoğrafı yok:)bir de rear delt pose verirsen daha iyi anlaşılır olaylar.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığı aciliyet veya önclik içeremez

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı