berkaykry
Üye
Merhaba bu akşam size basit ve hızlı birkaç tavsiye vereceğim ,
Bugünün konusu çoğu kişinin sıkıntısı OMUZLAR.
1.TAVSİYE : Temel hareketlerden şaşma !
Military Press te (barı saymıyorum) yakşalık 50 kilo , shoulder dumbell press'te ise kol başına 15-20 kilo almaya başladığınızda omuz hacmi konusunda pekte şikayetçi olmamaya başlayacaksınız
Rutininizde elbet temel hareketleride barındırın 
2. TAVSİYE : İzolelerde , ön değil , arka ve yan omuzlara ağırlık ver !
Ön omuzlar zaten bench pressin farklı türlerinde yoğun çalışıyor , eğer göğüste iyi iş çıkartıyorsanız ön omuz izole olarak hareket girmeye tüm samimiyetle söylüyorum , GEREK YOK
Yanlar ve arka omuzlara ağırlık verip 3D omuz görüntüsünü kolayca elde edersiniz , anahtar sadece o ikisi.
3. TAVSİYE : BASKETBOLLL <333
Basketbolcuların o muazzam deltoidlerini herkes bilir , devasalar değil mi ? Bunu sürekli ve sürekli "BİLEK ATIŞI" idmanlarına borçlular emin olun
Tabiki genetilk ve ağırlık çalışmalarıda bunlara etken. Beyin-kas koordinasyonunda atış yaparken omuzları hedef alın ve 50 atıştan sonra nasıl yandığını ve pump'ın ne kadar iyi olduğunu görün diyorum
) Düzenli , 2 günde 1
6x50 (set arası 15 saniye) şeklinde potaya size geri dönecek hızda bilek atışı yapın , geri tutun ve devam edin. 1 hafta sonra görün farkı
İYİ AKŞAMLAR , İYİ FORUMLAR...
Bugünün konusu çoğu kişinin sıkıntısı OMUZLAR.
1.TAVSİYE : Temel hareketlerden şaşma !
Military Press te (barı saymıyorum) yakşalık 50 kilo , shoulder dumbell press'te ise kol başına 15-20 kilo almaya başladığınızda omuz hacmi konusunda pekte şikayetçi olmamaya başlayacaksınız

2. TAVSİYE : İzolelerde , ön değil , arka ve yan omuzlara ağırlık ver !
Ön omuzlar zaten bench pressin farklı türlerinde yoğun çalışıyor , eğer göğüste iyi iş çıkartıyorsanız ön omuz izole olarak hareket girmeye tüm samimiyetle söylüyorum , GEREK YOK

3. TAVSİYE : BASKETBOLLL <333
Basketbolcuların o muazzam deltoidlerini herkes bilir , devasalar değil mi ? Bunu sürekli ve sürekli "BİLEK ATIŞI" idmanlarına borçlular emin olun

6x50 (set arası 15 saniye) şeklinde potaya size geri dönecek hızda bilek atışı yapın , geri tutun ve devam edin. 1 hafta sonra görün farkı

İYİ AKŞAMLAR , İYİ FORUMLAR...