Omuz kemigi gelişimi için

Crawl

Üye
Neler yapmak lazım biliyorum gelişme cagında ancak büyüyebiliormuş fakat bu yaşlarda vg yapmamızın kemigin gelişmesinde engeli varmı ?

yok kardeşim kendi agırlıgının 2 katı kadar çalışırsan olur ancak onuda çalışamassın

hem kemik gelişimi degil kas gelişimi yapabilirsin vg ile kemik gelişimi çin süt ve süt ürünleri calsiyumlu gıdalar vs yemelisin

yok kardeşim kendi agırlıgının 2 katı kadar çalışırsan olur ancak onuda çalışamassın

hem kemik gelişimi degil kas gelişimi yapabilirsin vg ile kemik gelişimi çin süt ve süt ürünleri calsiyumlu gıdalar vs yemelisin

ne alaka ?

neye dayanarak böle bi cevap veriyosun önce BİLGİN kadar konuş.

omuz fazla ağırlığa karşılık vermez. ve kemik gelişimi bi süreden sonra durur istersen günde 10kg süt iç.

neye dayanarak böle bi cevap veriyosun önce BİLGİN kadar konuş.

omuz fazla ağırlığa karşılık vermez. ve kemik gelişimi bi süreden sonra durur istersen günde 10kg süt iç.

xxxxx mısın adam kas mı diyor kemik mi diyor ya ne xxxx ugraşıyoz sen kimsin ki beni eleştirebiliyorsun

Son düzenleyen: Moderatör:
xxxxx mısın adam kas mı diyor kemik mi diyor ya ne xxxx ugraşıyoz sen kimsin ki beni eleştirebiliyorsun

Degerli üyemiz,

Üslubunuza dikkat ediniz.Tekrarı halinde forumdan daha uzun süreli sekilde uzaklaştırılacaksınız..

Dostum omuzların kemik olarak genişlemesi 18-19 yaşlarında biter,ancak yapacağın omuz egzersizleri ve kanat(sırt) çalışmalarıyla geniş görükebilirsin.Genişlemesi için en iyi spor yüzmedir küçük yaşlarda yüzme yapmak çok faydalı zaten yüzücü omzu diye birşey var.Fakat yaşın 17 sırt ve omuz hareketlerine yönel

Back
Yukarı