Omuz kasları.

Arkadaşlar size sorularım olacak.Eğer yeri burası değilse sizden özür diliyorum.

Omuz kasları,Çok ağılık az tekrar yerine,Çok tekrar az ağırlık ile daha çabuk gelişiyormuş.Bu doğrumu?Eğer doğruysa bana göğüs,kol ve Sırt kasları içinde nasıl olduğunu söylermisiniz??

Kilo:47
Boy:1.63

İyi forumlar...

ben 13 yaşındayım 68 kilo 1.72 boydayım 1 hafta oldu.kilo alman lazım zaten.

Şuan 12.5 yaşındayım.13 diyelim.1 seneden birşey olmaz:DO 1 sene boyunca,Omuz için çalışırsam Boyumda uzamama vb.Olma ihtimali varmı?Sabırım var.Dersenizki omuz kasları çok vakit alır,ne kadar sürerse o kadar çalışırım.Kas yapma merakım,Şuan herşeyi aşıyor.

ve artık 13 yaşındayım u.u

Tamam 1 senen kalmıs hatta bana göre 16 dan önce falan iyi değil kalkan33 gibi olursun sonra boyun güdük kalır

Abicim 12-13 yaşında gidin başka şeylerle uğraşın lütfen.. Omuz kası nedir ya ?

Benim kardeşim 14 yaşında onun bile VG yaptığını düşünemiyorum.. Siz daha Ergenliğe bile girmediniz.. 13-14 den sonra bıyıklarınız daha yeni terlemeye başlayacak,vücüdunuz şekillenmeye başlayacak..

Gelişmesini tamamlamamış daha çocukluk döneminde olan birisi bu sporu yapmamalı bence.. 16-17 yaşınızı bekleyin.. Fotoğraflarını gördüğünüz kaslı adamlara özenmeyin. Bu yaşta kaslı olmanız görüntü kirliliği dışında bir işinize yaramaz..

Gidin arkadaşlarınızla sokakta top oynayın ne bileyim evde bilgisayar oynayın.. Hatta en güzeli yüzmeye gidin.

Yorumlarınız için teşekkürler.Ancak ben hala sorduğum sorunun cevabını alamadım.Onunda cevabını yazarsanız benim için iyi olur.

Tamam 1 senen kalmıs hatta bana göre 16 dan önce falan iyi değil kalkan33 gibi olursun sonra boyun güdük kalır

yaşım 13 te görsen 15-16 sanarsın yani :D bugün doğum günüm 13 e girdim boy 1.72 :D

Lütfen Konu dışına çıkmayalım...

Kesinlikle hak verilmesi gereken bir yorum.Kalkan33 adlı arkadasimisin ibretlik davranışları genc yaştaki bir çok spor sevdalısına doğru yolu görmede,ışığa doğru gitmede yardımcı olacaktır diye düşünüyorum

Not:Aynı yone gitmeyeceksiniz.

Şuan Kol,Göğüs,Karın ve Omuz hareketleri dışında hareketler yapmıyorum.Omuz hareketlerinden Sakatlanma ihtimali olanlarıda çıkarttım.Beni Spor sevdasından vazgeçirecek hiçbir yoruma bakmam,Okumam.Sorumun cevabını alabilirsem daha iyi olacaktır.

İyi forumlar.

Back
Yukarı