Omuz Genişliği ile ilgili Soru ?

KFSBH

Üye
25yaşında bir insan düşünelim boyu 185 olsun omuzları omuzları 120cm olsun bu adam omuzlarını kür yapmadan maxsimum kaç cm kadar genişletebilir ?

kıssadan hisse bir adam omuzlarını steroidsiz ilaçsız kaç cm genişletebilir tahminim 10-15cm ama sizinde görüşlerinizi almak isterim .

Bi ölçü veremicem ben kişinin genetiğiylede alakalı bu atyorum ben 10cm büyürüm max. Sen 15 büyürsün ama alla yukarı 10 cm 15cm büyür herhalde

Zaten 120 cm omuz varsa dikkat çeker. Burada önemli olan bel ölçüsü, bel 100 olursa bi anlamı yok tabi ama 80-85 olursa çok güzel durur. Üst göğüs ve sırt kasları ölçüyü etkileyen birimler.

Bi ölçü veremicem ben kişinin genetiğiylede alakalı bu atyorum ben 10cm büyürüm max. Sen 15 büyürsün ama alla yukarı 10 cm 15cm büyür herhalde

Zaten 120 cm omuz varsa dikkat çeker. Burada önemli olan bel ölçüsü, bel 100 olursa bi anlamı yok tabi ama 80-85 olursa çok güzel durur. Üst göğüs ve sırt kasları ölçüyü etkileyen birimler.

Evet katılıyorum omuzu geniş gösteren kas grupları kanat,sırt, üst göğüs herhalde 1yıllık düzenli bir çalışmayla 10-15cm arası daha geniş omuzlara sahip olunabilir .

Back
Yukarı