Omuz Genişletme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam arkadaşlar
ben daha yeniyim neredeyse vücut geliştirmeyle ilgili hiçbir şey bilmiyorum
benim boyum 178cm ve kilom 62 ve yavaş yavaş kilo almaya başladım
benim omuzlarım yeterince geniş değil ve ben yaklaşık olarak 4 cm genişletmek istiyorum ama bunu omuz kaslarını geliştirerek ( tabii bu arada kaslar da gelişir herhalde )değil de öncelikle kemikleri kaburgalarla dahil açmak istiyorum yakın zamanda bir body salonuna kaydolucam ve bu şekilde omuzlarımı 4 cm genişletmem ne kadar zaman alır?

forumda bu konuyla ilgili başlık mevcut lütfen arama yapalım

sen çalış çalış 4 cm yaptığın zaman bırak :) sonra tekrar eski haline dönsün arkadaşım bu soru sorma şeklini yeni olmana veriyorum tabiki ama bu işler öyle 4 cm olsun 5 buçuk cm olsun olmaz bunun göğüsü var sırtı var onlar geliştikçe de omuzların geniş gözükçek emin ol ...boyun 178 ama kilon 62 öncelikle kilo almayı denemelisin çünkü asıl iskeleti gösteren kilodur belki omuzların o kadar da dar olmadığını görceksin hareketler içinse forumda arama yapmanı öneririm

sen çalış çalış 4 cm yaptığın zaman bırak :) sonra tekrar eski haline dönsün arkadaşım bu soru sorma şeklini yeni olmana veriyorum tabiki ama bu işler öyle 4 cm olsun 5 buçuk cm olsun olmaz bunun göğüsü var sırtı var onlar geliştikçe de omuzların geniş gözükçek emin ol ...boyun 178 ama kilon 62 öncelikle kilo almayı denemelisin çünkü asıl iskeleti gösteren kilodur belki omuzların o kadar da dar olmadığını görceksin hareketler içinse forumda arama yapmanı öneririm
4 cm genişletince ömür boyu +4 kalacağını sanıyor galiba ;)

Herkes kendi kafasında kendini bilgin sanıo sana öğüt vermeye çalışıo.
2-3 Ayda 4cm'den fazla artar omuzların eğer istediğin buysa. Yorum yapanlar sanıo ki illa omuz genişletmek isteyen bodyci olcak , kaslı olacak ilerde vs.. Adam belki t-shirt tam gelsin die istio :D

Evet doğru söylüyorsun, bu konuda cevap yazan tüm arkadaşlar saçmalarken, sen 16 yaşında bu spor ile ilgili engin(!) bilgi birikimine sahip olduğunu gösterdin. :lol:

Yeni başlayan biri elbette kısa zamanda birçok gelişim gösterir. Yani sen "2-3 ay çalış, omuzların 4 cm'den fazla gelşsin, sonra bu sporu bıraksan da öyle kalır" mı diyorsun???

Arkadaşlar eski konuların , üzerinden 2.buçuk sene kadar zaman geçmiş bir konuya bu kadar gereksiz yorum yapmayın,konuları okurken açıldığı zamana dikkat edin lütfen bizde gereksiz yere zaman kaybetmeyelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı