omuz definasyon ve şekillendirme

arkadaslar gecen konuları gezerken rastgelmiştim omuz parcalama ve definasyon hakkında bi konu vardı arkadasın biri bodybuilding.com dan bi video paylasmıstı o video linkini atabilcek varmı

Omuz parcalama , omuz definasyonu diye bir şey tam anlamiyla yok. Bölgesel olarak define olamazsin. Ve hiçbir antrenman sistemi sana define bir omuz kazandiramaz.Define bir vücut istiyorsan diyet yapmalisin başka bir şeye ihtiyacin yok

omuz parçalamadan kasıt muhtemelen omuz-kol ayrımını sağlamak. bunu yapabilmek için yan deltoidlerin gelişmiş olması gerekir. iyi yan deltoidlere
military press
oturarak dumbbell press
side lateral raise
geniş tutuş upright rowing
gibi hareketlerle ulaşabilirsin

omuz parçalamadan kasıt muhtemelen omuz-kol ayrımını sağlamak. bunu yapabilmek için yan deltoidlerin gelişmiş olması gerekir. iyi yan deltoidlere
military press
oturarak dumbbell press
side lateral raise
geniş tutuş upright rowing
gibi hareketlerle ulaşabilirsin

side lateral geniş tutus upright vardı videoda bide front raise değişik bir şekilde yapıordu, definisyon dönemim uyguluacaktım omuz kaslarıma güveniyorum büyüklük kütle bakımından definisyondan sonra nasıl görünüm alcağını merak ediyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:34 ----------

Omuz parcalama , omuz definasyonu diye bir şey tam anlamiyla yok. Bölgesel olarak define olamazsin. Ve hiçbir antrenman sistemi sana define bir omuz kazandiramaz.Define bir vücut istiyorsan diyet yapmalisin başka bir şeye ihtiyacin yok

define vücut olduğunu biliorum :) ama define vücut yaparken extra şekillendirme programı iyi sonuc verecektir die düşünüyorum

Sevindim bahsettiginiz videonun bu olmasina, gercekten cok faydali bir program ve puf noktalari.

Back
Yukarı