Omuz daraltmak mümkün mü ?

Evet arkadaslar doğru okudunuz omuz daraltmak istiyorum .. Boyum 1.86 ve kilom cok olmamakla birlikte baya var özellikle bacak bölümünde ... Vücuduma kimse sisko demez hep iri derler öyle bir vücud yapım var ve spor yapmadığım halde omuzlarım baya geniş (bol bol yüzmekten olduğunu düşünüyorum ) ve kafam haliyle sanki cok orantılı durmuyor gibi , omuzları küçültme olasılığım var mı varsa nasıl ? Şimdiden teşekkürler arkadaslar

Buyrun koydum ama cok belli değil omuz genişliğim ve dar bir boxer giydiğim için yanlarım cok duruyor , var ama bukadar cok değil .. Bana onların gitmesi içinde kısa bir öneride bulunsanız fena olmaz

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    114,8 KB · Görüntüleme: 1.506
Bacaklarım ve belim sorunlu yerlerim :( birde clenbuterol aldım yağ yakmak için ne diyorsunuz ? Evde kosu bandım var haftada 4 gün cıkacam , + diet işe yarar mı zayıflamaya

hayatımda ilk defa omuzlarını daraltmak isteyen bir erkek görüyorum. benim bildiğim herkes uçak pisti gibi omuzları olsun ister. ayrıca fotoğraftan anladığım kadarıyla omuzların dar zaten. kollar falan çöp gibi. senin acilen diyete başlayıp belindeki yağlardan kurtulman lazım.

hayatımda ilk defa omuzlarını daraltmak isteyen bir erkek görüyorum. benim bildiğim herkes uçak pisti gibi omuzları olsun ister. ayrıca fotoğraftan anladığım kadarıyla omuzların dar zaten. kollar falan çöp gibi. senin acilen diyete başlayıp belindeki yağlardan kurtulman lazım.
Dar mı ? Bence dar değil ama çok geniş de değil yani kafaya takılcak bir şey yok

dostum fazla geniş görmedim ben yani normal yapılı bir insansın kalıp dedigimiz olay var eger daralmak istiyorsan kilo vermelsin belin falanda yağlı yaklasık 4-5 kg verebilirsen istediğine kavuşursun diye düşünüyorum.

arkadasın dedıgı gıbı bel ınceltmeye calıssan az da bı vucut yapsan daha ıyı olmazmı omuz daraltacam dıye ugrasana kadar :)

Back
Yukarı