Omuz-Biceps/triceps idmanım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Scoobz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Scoobz

Üye
Haftada iki defa omuz ve biceps & triceps giriyorum fakat idman sistemi şöyle;
ptz; omuz 3hareket , biceps 3 hareket triceps 3hareket , İdman sonu bacak tek hareket

perşembe; omuz başka 3 hareket, biceps baska 3 hareket , triceps baska 3 hareket, İdman sonu bacak başka tek hareket

yani aynı adale haftada iki defa calısıyor fakat baska yerlerine vurdurarak calısıyorum bu idman tarzım nasıl sizce?

birde cumartesi günleri ; göğüs, sırt (3er hareket ) yapıyorum İdman sonu mide tek hareket

haftada 3 gün idman yapıyorum.

Son düzenleme:
bence herpsi gayet iyi ama derimki çarşamba günü yani hafta ortası dinlenme gününde mide çalış ve ctesi pazar vücudu dinlendir derim.tabiki tercih san akalmış selamlar dostum;)

bence herpsi gayet iyi ama derimki çarşamba günü yani hafta ortası dinlenme gününde mide çalış ve ctesi pazar vücudu dinlendir derim.tabiki tercih san akalmış selamlar dostum;)

Evet düşündüm carşamba gününe bacak & mide eklemeyi ptz ve perşembeden de bacağı almayı fakat o zaman haftada 4gün calışmış olucam ve iki omuz & kol idmanı arası yeteri kadar dinlenmemiş olucaktım ve bir günlük idman bir günlük idmandır fazla kalori harcadığımdan kilo almama en ufak negatif etkisi olsun istemediğimden haftalık 3günlük calısma programı uyarladım :) Sonucta kilo almaya calısıyorum .

Back
Yukarı