Cago dedi:arkadaslar birincisi bunu hep solemişsiniz omuzlarım allaha sukurr gayet dikk ole bi derdim yokk...buna ragmen trapez bile çalışmıyorum omuzlarım daha geniş dursun diye...Basketbol oynuyorumm bu yuzden daha dik olmasını istiyorum...tek derdim bu...!Resim de ki arkadas da idolum kenyon martin tanıyanınız varsa....Onun omuzlarına dikkat ederseniz sevinirim..zaten arnold gibi de olmak istemiyorumm...bunu da beliritim dedimm....Teşekkurler
Cago dedi:kardeş yok işte omuzlarımız düşük deil...Zaten arnold ın basket oynamasını da dusunursek pek hoş olmaz yane... ben ustteki aam gbi olsam yeter...
Cago dedi:Kardeşim saol aslında dogru bu omuz genişletmeye yonelik bi prog hazırlatmam lazımmm...Cok iyi olur...Benm proramı yazıyım bi bak bakalımm....omuz genişletmeye yonelik mii....?
Smith machine enseye press 10-8-6-4
Yana açış 10-8-6-4
Öne açış 10-8-6-4
Smith machine öne press 10-8-6-4
Arkaya açış 10-8-6-4
Hade saol....
Cago dedi:Kardeşim saol aslında dogru bu omuz genişletmeye yonelik bi prog hazırlatmam lazımmm...Cok iyi olur...Benm proramı yazıyım bi bak bakalımm....omuz genişletmeye yonelik mii....?
Smith machine enseye press 10-8-6-4
Yana açış 10-8-6-4
Öne açış 10-8-6-4
Smith machine öne press 10-8-6-4
Arkaya açış 10-8-6-4
Hade saol....
Cago dedi:eywallah kardeş bu programı uygulamaya devam etcem zatenn...En cok bundan verim alıyorum...Antrenmandan sonra kollarımı duz tutamıyorumm zaten....Ya sen okulalaıgını yap ayıp ediyon biz de buraya öğrenemye geldik zatenn....
Bi de negatif tekara su sonunda bazı hareketlerde yaptığımız +1 olayı mı...?yane az ağırlık cok tekrar...Aslında yana açışta cok faydası olur...İyi şekillenmesi açısından....
Cago dedi:Saol kardeşş anladım şimdii...Yeni bişey daha öğrendim...Ama benm gittiğim saatlerdee pek kimsee olmadığı için bu iş zor...Peki benm dediğim olaya ne diyosunuz...?Yane başladığın agırlıkla sonunda fazladan bi tekrar yapmak...Yane 4+1 şeklinde...Ben bazen bu 4+1 den cok fayda goruyorumm...