JackGhosen
Üye
Merhabalar, foruma yeni kaydolduğum için biraz sıkıntı yaşadım fakat umarım doğru yere açmışımdır.
Birkaç sorum olacak, cevaplayacaklara şimdiden teşekkür ediyorum.
Soru 1
Herkes omuzun az ağırlık çok tekrar istediğini söylüyor, peki Dumbell Shoulder Press ile maksimum verim nasıl alınır ?
a) 12x10x8 gibi her set ağırlığı arttırarak
b) 10x10x10 gibi ortalama ağırlık ile
c) 8x10xFailure gibi ağırlığı azaltarak
Soru 2
Lateral Raise yaparken omuzdan çok trapeze vurduğunu hissediyorum. Salonda her hoca hareketi farklı gösteriyor, keza durum internette de aynı şekilde... Yavaş yapmaya çalışıyorum fakat nasıl izole ederim bilmiyorum.
( 06:15'te başlıyor )
( 00:30'da başlıyor )
( 00:20'de başlıyor )
Soru 3
Upright Row'un omuz başlarını belirginleştirdiği söyleniyor fakat bu hareket de trapezlerime vuruyor.
Açıkcası omuz antrenmanlarımın verimli geçtiğini düşünmüyorum. Tavsiyeleriniz varsa seve seve dinlerim.
Yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler...
Birkaç sorum olacak, cevaplayacaklara şimdiden teşekkür ediyorum.
Soru 1
Herkes omuzun az ağırlık çok tekrar istediğini söylüyor, peki Dumbell Shoulder Press ile maksimum verim nasıl alınır ?
a) 12x10x8 gibi her set ağırlığı arttırarak
b) 10x10x10 gibi ortalama ağırlık ile
c) 8x10xFailure gibi ağırlığı azaltarak
Soru 2
Lateral Raise yaparken omuzdan çok trapeze vurduğunu hissediyorum. Salonda her hoca hareketi farklı gösteriyor, keza durum internette de aynı şekilde... Yavaş yapmaya çalışıyorum fakat nasıl izole ederim bilmiyorum.
( 06:15'te başlıyor )
Soru 3
Upright Row'un omuz başlarını belirginleştirdiği söyleniyor fakat bu hareket de trapezlerime vuruyor.
Açıkcası omuz antrenmanlarımın verimli geçtiğini düşünmüyorum. Tavsiyeleriniz varsa seve seve dinlerim.
Yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler...