omuz ölçüm 2-3 aydır artmıyor

ilk 3 ay çok dikkat etmiştim çalışmalarıma ve omzum 107 den 112 olmuştu fakat bu son 2 aydır hiç artmadı (yukarı omuzdan ölçünce 112 alttan ölçünce 116 çıkıyor hangisi omuz ölçüsü anlıyamadım birde ölçülerimi ala kişiler sürekli farklıydı acaba farkı yerlerdenmi ölçtüler

Ben omuz ölçüme gireceğim zaman vücudumun en az 2 gün dinlnemiş olmasını bekliyorum ve soğukken ölçü aldırıyorum hocam. Vucudun sıcak olması yada antrenmandan çıkmış olmanız ölçüyü değiştirir. Ölçen kişide etkiler sizin o anki duruş dikliğinizde etkiler. Bunun haricinde omuz antrenmanınızı paylaşabilir misiniz?

hocam press hareketleri omuzu büyütür çok şükür benim omuzlar geniş 140 cm sana tavsiyem press yap 12 tekrar 10 tekrar hatta bazen 14 16 tekrarada çık ama hareketin negatifine odaklan

hocam press hareketleri omuzu büyütür çok şükür benim omuzlar geniş 140 cm sana tavsiyem press yap 12 tekrar 10 tekrar hatta bazen 14 16 tekrarada çık ama hareketin negatifine odaklan
Hocam herkes az tekrar yüksek ağırlık daha çok hacim kazandırır diyor ben bu yüzden hareketlerimi 4*8 yapıyorum misal. Hatta bu bile fazla geliyor girebileceğim maksimum ağırlığı giremiyorum yine %70 lerde ancak..

Hocam herkes az tekrar yüksek ağırlık daha çok hacim kazandırır diyor ben bu yüzden hareketlerimi 4*8 yapıyorum misal. Hatta bu bile fazla geliyor girebileceğim maksimum ağırlığı giremiyorum yine %70 lerde ancak..
bende eskiden 6 8 tekrar yapardim ama buyurdu tabi trapezime cok vururdu simdi 10 12 tekrar yapiyorum ve omzum daha cok buyudu sen onceden yorma metodu yapip sonra 8tekrar cailasbilirsin[DOUBLEPOST=1498060757][/DOUBLEPOST]
bende eskiden 6 8 tekrar yapardim ama buyurdu tabi trapezime cok vururdu simdi 10 12 tekrar yapiyorum ve omzum daha cok buyudu sen onceden yorma metodu yapip sonra 8tekrar cailasbilirsin

Back
Yukarı