Omuz çalışıyorum trapez ağrıyor.

valla omuz çalışırken yazılmış o hareket bana bende bu latteral raise hafif kg ile çalışılcak denmiş ya o yüzden bunuda hafif çalışıyordum o zaman bu haraketi ağır kg ler ile çalışabilirim

valla omuz çalışırken yazılmış o hareket bana bende bu latteral raise hafif kg ile çalışılcak denmiş ya o yüzden bunuda hafif çalışıyordum o zaman bu haraketi ağır kg ler ile çalışabilirim

omuz hareketi zaten rear deltoids yani arka omzu çalıştıran bir hareket

Yana açış hareketlerinde trapeze vurmasın diye hafif kilolar girip hareketi olabildiğince yavaş ve kontrollü yapıyorum,nacizane tavsiyem yana açış hareketlerini yaparken üst göğsü şişirmek ve trapezlerinin yükü almadığı konumda hareketi yapmak bende tatmin olduğum antrenmanlar çıkarmamada yardımcı oldu.

trapez ağrısının sebebini ve etkili şekilde nasıl yapılması gerekildiğini öğrendim çünkü bende de aynı sorunlar vardı. Trapez bu harekette 2. onemli kas grubuymuş bu yüzden trapez çalışmadıysan eğer trapezlerin gelişiyor demektir bu iyi bişey. ayrıca omuza biraz daha yük binmesi için dumbelları yana açarken dirseklerini çok hafif kır dirseklerin çok hafif yukarda olsun , sanki dirseklerinle kaldırıyormuş gibi düşünerek kaldır omuzlarındaki yanmayı farkediceksin. Benim omuzlarım hiç olmadıgı kadar yandı böyle yaptıgımda..

Back
Yukarı